2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

CANIM transferden dönünce belim çok ağrıdı iki gün ağrı çektim sonra bacaklarım ağrıdı kasiklarimda çekilme kalcsmda rahatsızlık hissi vardı sürekli 5.gün uyandım hiç belirti yoktu . Sadece kalcamda hiç huzursuzluk hissi vardı bagirsaklarimda aynen adet öncesi gibi gurul guruldu tamam dedim adet olacam çok ağladım . 6.gün test yaptım negatif ne de olsa diye bi baktım pozitif.hep derdim acaba hamile kalsam belirtim ne olur diye inan adet belirtilerini hepsini yaşadım . Hiç boşuna üzme benim gibi yapma herkesin belirtisi aynı degil
6.Gün testte cikiyo mu ya.yapasimi getiriyosunuz bak :)

Canlarım opudan sonra sol yanımda ağrı başladı karnım şiş taş gibi. Afedersiniz idrarımı yaparken yumurtaliklara baskı yapıyor gibi ağrı oluşuyor. Bu normal mi yoksa bende mi sorun var
Benimde oyle olmustu hatta transfer gunude sol tarafim cok agrimisti doktor overlerin halen cok buyuk o agri yapiyordur demisti korkma canim bol su ic dinlen

Merhaba canım,
Ben de 35 yaşındayım ve eşimde OAT sendromu var ve biz de aşılama yapmadan direkt tüp bebeğe geçtik.
Benim de ilk denemem olacak. Yarın Opum var hayırlısı inşallah.
Canım önümüzdeki adetin üçüncü gününde hormon testlerini yaptırıyorsun. Doktor ona göre kullanacağın ilaçları belirliyor. Bir sonraki adetin üçüncü gününde ultrasona çağırıyor ve ilaçlara başlıyorsun. Hiç korkmana gerek yok her süreçte bilgilendirme yapıyorlar zaten.
Ayrıca bu topiktedeki arkadaşların deneyimlerini paylaşmaları da çok faydalı oldu benim için. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

arkadaşım tüp bebek merkezi ve dr araştırmasına girmen gerekiyor bu noktada
dr ile görüştüğünde sana uygulanacak tedavi şekillenecek
aşılama gibi iğneler filan dozu biraz yüksek oluyor daha çok yumurta oluşsun diye
yumurtalar toplanıyor buna opu deniliyor aynı gün eşinde örnek veriyor ve merkezden ayrılıyorsunuz bir gün sonra kaç tane döllendiği bildiriliyor sonra 3 ve 5. günlerde kaç tane embriyo kaldığı bildiriliyor dr taze embriyo transferi yapıyorsa rahim kalınlığı hazırlandığında transferin oluyor doldurulmuş embriyo kararı veriyorsa adet oluyorsun bir sonraki adette bu sefer transfer hazırlığı oluyor
Şimdi doktor araştırıyoruz Ankara da ben Suan adetliyim önümüzdeki ay gidelim diyoruz ilk muayeneye adetlikten mi gitmem gerekli ona göre alayım randevumu

Arkadaslar size bisey daniscam ben tedavime il disndan gidicem ve bende de polikistik over var acaba adetimin normal seyir de gelmesi icin dogum kontrol hapimi kullansam :işsiz::işsiz: ( doktoruma da sordum cevap bekliyorum ) sizede sormak istedim böyle yapan var mi diye

Kızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglim tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarım :KK43: iğnelerden çok korkuyorum ya yapamazsam ya yanlış yaparsam diye. Ayy bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum şuan korkudan elim ayağım titriyo:KK43:
Sakın ol canım telaş yapacak hiçbir şey yok. Ben iğneleri kendim yapamadım hastanede yaptırdım saatine uyduktan sonra hiç sıkıntı yok. Bol bol gezdim yumurta toplama gününe kadar tedavi olan ben degilmisim gibi kafa dağıttım. Sen ne kadar pozitif olursan o kadar güzel geçer tedavi

"HAS" dan :)) ben de çok kullanırım.
İyiyim canım. Yarın perinatologla randevum var heyecanlıyım biraz. Sen nasılsın?
evet şimdi fark ettim bende kullanmışım ve çok kullanırım :))

hadi güzel haberler ile gel inşallah miniklerinin

bende iyiyim adet bitsin miyon alınsın diye bekliyorum gelecek haftaya olur oda sanıım

Sakın ol canım telaş yapacak hiçbir şey yok. Ben iğneleri kendim yapamadım hastanede yaptırdım saatine uyduktan sonra hiç sıkıntı yok. Bol bol gezdim yumurta toplama gününe kadar tedavi olan ben degilmisim gibi kafa dağıttım. Sen ne kadar pozitif olursan o kadar güzel geçer tedavi
canım sen nasılsın kaçıncı günün oldu kabızlık devam ediyormu

Arkadaslar size bisey daniscam ben tedavime il disndan gidicem ve bende de polikistik over var acaba adetimin normal seyir de gelmesi icin dogum kontrol hapimi kullansam :işsiz::işsiz: ( doktoruma da sordum cevap bekliyorum ) sizede sormak istedim böyle yapan var mi diye
bence drun onay vermediği sürece hiçbir ilaç alma
dr bana benim haberim olmadan bir ilaç almayacaksın olursada bana söyleyeceksiniz dedi

İ
Şimdi doktor araştırıyoruz Ankara da ben Suan adetliyim önümüzdeki ay gidelim diyoruz ilk muayeneye adetlikten mi gitmem gerekli ona göre alayım randevumu
Canım ilk randevuya adetliyken gitmeye gerek yok daha çok bilgilendirme yapıyor doktorun süreci anlatıyor ve sorular soruyorlar. Adetliyken yaptırcağınız testleri yazıyor, testleri size yakın bir yerde de yaptırabilirsiniz.

6. gundeyim canim. Sukur yok kayisi yiyince rahatladım bide korkuyu attım biraz:) 4 gün sonra bi test yapicam bakalım. Sen nasılsın adetin bitti mı
hadi bakalım iyi olmana sevindim güzel haberin bize moral olur inşallah
iyiyim şükür yok bitmedi 3. gün haftaya artık miyon alınır sanırım

Transferinde 6. Günde olan arkadaşlar nasılsınız. Neler hissediyorsunuz. Başlarda hiç düşünmüyordum ama sona doğru yaklaştıkça stres olmaya başladım acaba benimle mi bebişlerim :işsiz:
Canım.hiiiiicc Bir şey hissetmiyorum. Tuvaletle yoğun bir ilişki icindeyim ve goguslerimde damarlar harita yapmis:) bebisler bizimle ben inanıyorum

Back