2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim bizim genetige gitcegi icin mecbur 5. Gunu bekliyorlarmis o gun embriyolara biopsi yapiyolar havuz olcal sil bastan ignelre tekrar baslicam insallah ben bu adetimde baslarim igneden korkan ben ben simdi hemen olsun bitsin istiyorum yeterki 5. Gune cok gelebilsin bizim imtihanimiz bu sanirim basta cok agladim uzuldum ama simdi iyiyim sukur ki deneme sansimiz var biran once bida yapilsin istiyorum hersey
genetik için için isteniyor haklısın
inşallah bu sefer daha çok 5. güne gider peki yumurta gelişimi ve kaletisi için bizim merkez arı sütü kullandırdı sende kullanıyormusun

Kızlar meraba sessiz sessiz hep yanınızdayım geçen hafta cuma günü opum vardı yaş 39... 5 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi çok şükür sonra da bekledik 5. güne gitsinler diye gittilerde çok şükür hatta bi tanesi 6. güne bırakıldı bugünde ondan haber bekliyorum.. pgt yapılacaktı embriyolarima ama biz son dk vazgeçtik tevekkül etmek istedik Rabbim neyi takdir ederse dedik eşimle benim kromozom analizi temiz geldi 6. ve son denemem maddi manevi.. güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarım hep sizinle..

transfer sırasında çok yoğun ağrım oldu daha önce böyle olan var mı? ağrıdan ve baskıdan ter döktüm kasıldım...hemşire daha önce senin gibi böyle olmadı dedi doktorum da açıklama yapmadı

Benim de çok zor oldu canım,herkes kolay atlatiyo ama ben de kastıgim için sanırım canım yandi.dedigin gibi 5 dk içinde tere boguldum resmen..neyseki geçti bitti. Güzel haberler alalım insallah hepimiz

Transferinde 6. Günde olan arkadaşlar nasılsınız. Neler hissediyorsunuz. Başlarda hiç düşünmüyordum ama sona doğru yaklaştıkça stres olmaya başladım acaba benimle mi bebişlerim :işsiz:

Kızlar meraba sessiz sessiz hep yanınızdayım geçen hafta cuma günü opum vardı yaş 39... 5 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi çok şükür sonra da bekledik 5. güne gitsinler diye gittilerde çok şükür hatta bi tanesi 6. güne bırakıldı bugünde ondan haber bekliyorum.. pgt yapılacaktı embriyolarima ama biz son dk vazgeçtik tevekkül etmek istedik Rabbim neyi takdir ederse dedik eşimle benim kromozom analizi temiz geldi 6. ve son denemem maddi manevi.. güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarım hep sizinle..

Güzel haberler gelsin Inşallah,Allah hepimizin hayalini tez elden yaşatsın,hayırlısıyla tabi

Merhaba arkadaşlar 17 aylık evliyim 35 yaşındayız aşılama yapılacaktı bu ay bize fakat eşimin sperm sayısında inanılmaz bir düşüş oldu ve doktor artık aşılama yapmıyor direkt tüp bebeğe yönlendiriyor ve benim bu konuda hiç bilgim yok bana biraz bilgi verirmisiniz

Allah yardımcın olsun canim

Transferinde 6. Günde olan arkadaşlar nasılsınız. Neler hissediyorsunuz. Başlarda hiç düşünmüyordum ama sona doğru yaklaştıkça stres olmaya başladım acaba benimle mi bebişlerim :işsiz:
İnşallah seninledirler canım kaçıncı gün embriyosu iki tane mi transfer edildi?

Back