2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

sağlık ocağı vuruyorsa süper o zaman annemin evinin yanında var sağlık ocağı kendim vuramazsam onlara vurdurturum:) aslında eşim doktor ama işte o trabzonda olacak ben tedaviyi istanbulda olucam:KK43:
bagli oldugunuz saglik ocaginda vurdurabilirsiniz. Ben semt polikinliginde vurdurdum.

kızlar günaydın,
hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah.
sıram geldi. ben bugün transfere gideceğim dualarınıza iyi dileklerinize ihtiyacım var. allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin.
bitanemmmm dualarım seninle. geri sayım başladı 10 gün sonra olumlu haberler alalım burada birlikte. transfer esnasında bol bol dua oku. kalbimiz seninle güzelim. :KK200:

kızlar günaydın,
hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah.
sıram geldi. ben bugün transfere gideceğim dualarınıza iyi dileklerinize ihtiyacım var. allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin.

Benimde transferim bugün canım rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah

rabbim işinizi rast getirsin kızlar melekleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah bu sayfada hep bir heyacan oluyor transfer bekleme süreci transfer sonrası bekleme süreci inşallah rabbim yüzünüzü güldürür

rabbim işinizi rast getirsin kızlar melekleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah bu sayfada hep bir heyacan oluyor transfer bekleme süreci transfer sonrası bekleme süreci inşallah rabbim yüzünüzü güldürür

arkadaşım dualarımız seninlede. inşallah 10 ün sonra güzel haberler verirsin bize. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim canlarım ❤❤❤

Anneveoglusu ve gulumse-hayata kizlar 20 lik dis cektirdim bu surecte. Tabi doktora danisarak. Gebelikte basima is acmasin diye. Antibiyotik filan insallah cok etkilememistir beni o_O rontgen. Ay hersey organik ari sutu bal vesaire derken disi halledeyim diye antibiyotik ictim. Allah hayirlisini versin

transfer sırasında çok yoğun ağrım oldu daha önce böyle olan var mı? ağrıdan ve baskıdan ter döktüm kasıldım...hemşire daha önce senin gibi böyle olmadı dedi doktorum da açıklama yapmadı

Kizlar benim 12 yumurtam toplanmisti 3. Gune 9 tanesi gelebildi 5. Gunede sadce 1 tanesi gelebildi onu dondurduk biz genetige gonderecegimiz icin doktorumuz adetliyken gel goruşelim. bida igenelere baslayip yumurta toplayalim dedi aranizda bunu yasayan var mi hemen adetliyken basliyo mu ara mi veriyo

Anneveoglusu ve gulumse-hayata kizlar 20 lik dis cektirdim bu surecte. Tabi doktora danisarak. Gebelikte basima is acmasin diye. Antibiyotik filan insallah cok etkilememistir beni o_O rontgen. Ay hersey organik ari sutu bal vesaire derken disi halledeyim diye antibiyotik ictim. Allah hayirlisini versin
en güzelini yapmışsın canım gebelik olmadığı sürece rontgenin sakıncası yok
anti ide aynı şekilde rahimde idrar yollarında iltihap varsa oda gider canım merak etme

benimde dişim ağrıyor gideceğim sanırım dr

Kizlar benim 12 yumurtam toplanmisti 3. Gune 9 tanesi gelebildi 5. Gunede sadce 1 tanesi gelebildi onu dondurduk biz genetige gonderecegimiz icin doktorumuz adetliyken gel goruşelim. bida igenelere baslayip yumurta toplayalim dedi aranizda bunu yasayan var mi hemen adetliyken basliyo mu ara mi veriyo
havuz yönmtemi uyguluyor demek canım dr benim öyle olmadı 3. günde 3 tane donduruldu 5. güne 5 tane ayrıldı ama hiçbiri gitmedi dr bana havuz önermedi

havuz yönmtemi uyguluyor demek canım dr benim öyle olmadı 3. günde 3 tane donduruldu 5. güne 5 tane ayrıldı ama hiçbiri gitmedi dr bana havuz önermedi
Canim bizim genetige gitcegi icin mecbur 5. Gunu bekliyorlarmis o gun embriyolara biopsi yapiyolar havuz olcal sil bastan ignelre tekrar baslicam insallah ben bu adetimde baslarim igneden korkan ben ben simdi hemen olsun bitsin istiyorum yeterki 5. Gune cok gelebilsin bizim imtihanimiz bu sanirim basta cok agladim uzuldum ama simdi iyiyim sukur ki deneme sansimiz var biran once bida yapilsin istiyorum hersey

en güzelini yapmışsın canım gebelik olmadığı sürece rontgenin sakıncası yok
anti ide aynı şekilde rahimde idrar yollarında iltihap varsa oda gider canım merak etme

benimde dişim ağrıyor gideceğim sanırım dr
Tesekkur ederim canim ya cok sagol. Gebelikte iyice hassaslasiyor disler. Iyimisin canim sen? Regl bittimi

Tesekkur ederim canim ya cok sagol. Gebelikte iyice hassaslasiyor disler. Iyimisin canim sen? Regl bittimi
yok canım 3. günü bu gün hafta sonuna biter bakalım ne zamana gün verecek dr miyon icin
nezle devam ediyor gibi dişemi vurdu bilemedim damağım diş etimde ağrı var

Back