- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.081
genetik için için isteniyor haklısınCanim bizim genetige gitcegi icin mecbur 5. Gunu bekliyorlarmis o gun embriyolara biopsi yapiyolar havuz olcal sil bastan ignelre tekrar baslicam insallah ben bu adetimde baslarim igneden korkan ben ben simdi hemen olsun bitsin istiyorum yeterki 5. Gune cok gelebilsin bizim imtihanimiz bu sanirim basta cok agladim uzuldum ama simdi iyiyim sukur ki deneme sansimiz var biran once bida yapilsin istiyorum hersey
İnşallah çoook yüksek çıkar degerini canımArkadaşlar 10. Günüm kan verdim Dua edin
transfer sırasında çok yoğun ağrım oldu daha önce böyle olan var mı? ağrıdan ve baskıdan ter döktüm kasıldım...hemşire daha önce senin gibi böyle olmadı dedi doktorum da açıklama yapmadı
Kızlar meraba sessiz sessiz hep yanınızdayım geçen hafta cuma günü opum vardı yaş 39... 5 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi çok şükür sonra da bekledik 5. güne gitsinler diye gittilerde çok şükür hatta bi tanesi 6. güne bırakıldı bugünde ondan haber bekliyorum.. pgt yapılacaktı embriyolarima ama biz son dk vazgeçtik tevekkül etmek istedik Rabbim neyi takdir ederse dedik eşimle benim kromozom analizi temiz geldi 6. ve son denemem maddi manevi.. güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarım hep sizinle..
Bende öyle olmuştum canım.sanırım normal.Canlarım opudan sonra sol yanımda ağrı başladı karnım şiş taş gibi. Afedersiniz idrarımı yaparken yumurtaliklara baskı yapıyor gibi ağrı oluşuyor. Bu normal mi yoksa bende mi sorun var
Ayyy insallah saat yaklaştıkça heycanim artıyor. Benim ilk olunca çok heycan yapıyorum.amin canım benim amin inşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur.
Allah yardımcın olsun canimKızlar meraba sessiz sessiz hep yanınızdayım geçen hafta cuma günü opum vardı yaş 39... 5 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi çok şükür sonra da bekledik 5. güne gitsinler diye gittilerde çok şükür hatta bi tanesi 6. güne bırakıldı bugünde ondan haber bekliyorum.. pgt yapılacaktı embriyolarima ama biz son dk vazgeçtik tevekkül etmek istedik Rabbim neyi takdir ederse dedik eşimle benim kromozom analizi temiz geldi 6. ve son denemem maddi manevi.. güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarım hep sizinle..
Kizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
Ayy maşallah maşallah canım tebriklerrrr darısı başımızaKizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
Kizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
İnşallah seninledirler canım kaçıncı gün embriyosu iki tane mi transfer edildi?Transferinde 6. Günde olan arkadaşlar nasılsınız. Neler hissediyorsunuz. Başlarda hiç düşünmüyordum ama sona doğru yaklaştıkça stres olmaya başladım acaba benimle mi bebişlerim
Canım senin bugün 10.günün değil mi.nşye test yaptırdın.12 günden sonra çıkar.hele bi dur.negatif olarak bakma.Kızlar sonucum negatif hayırlısı
Canim bugün hastaneye gelecek miydinCanlarım opudan sonra sol yanımda ağrı başladı karnım şiş taş gibi. Afedersiniz idrarımı yaparken yumurtaliklara baskı yapıyor gibi ağrı oluşuyor. Bu normal mi yoksa bende mi sorun var
Yaşadığın sıkıntılar normal canımHadi bakalım hayirli haberler duyalım inşallah
Ayyy insallah saat yaklaştıkça heycanim artıyor. Benim ilk olunca çok heycan yapıyorum.
İnşallah seninledirler canım kaçıncı gün embriyosu iki tane mi transfer edildi?
İnşallah seninledirler canım kaçıncı gün embriyosu iki tane mi transfer edildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?