2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canlarım opudan sonra sol yanımda ağrı başladı karnım şiş taş gibi. Afedersiniz idrarımı yaparken yumurtaliklara baskı yapıyor gibi ağrı oluşuyor. Bu normal mi yoksa bende mi sorun var

Canlarım opudan sonra sol yanımda ağrı başladı karnım şiş taş gibi. Afedersiniz idrarımı yaparken yumurtaliklara baskı yapıyor gibi ağrı oluşuyor. Bu normal mi yoksa bende mi sorun var
çok normal arkadaşım benim 5-6 gün sürdü o his

benimde 30 eylül de transferim olmuştu zaten tek yumurtam oldu 2. gün transfer edildi ama maalesef sonucum negatif inşallah 2. deneme de :dua: Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...
rabbim bir sonraki denemende yüzünü güldürsün arkadaşım

floransa17 floransa17 macunun fotosunu gönderecektim ama @Umudum- paylaşmış. Ben instagram sayfasını da incele derim. Bi bakarsın 2. Tüpe gerek kalmaz :)) ya bi de böyle şeyler pozitif enerji veriyor insana. E o da önemli :)
instagram sayfasında o kadar çok hamile haberi var ki denemeye değer o kadar hormon aldım :) bundan da alayım şifa olur inşallah

amin inşallah seninde ocak ayında dimi transferin diğer topikden hatırladım seni tez vakitte sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :)
evet canım ocakta inşallah o zamana belki birlikte süreci yaşarız allah razı olsun inşallah

kızlar günaydın,
hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah.
sıram geldi. ben bugün transfere gideceğim dualarınıza iyi dileklerinize ihtiyacım var. allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin.
Benimde transferim bugün canım rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah

Back