- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #7.021
İnsallahhBenim de pazartesiydi,hep birlikte güzel sonuçlar almaya![]()
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallahhBenim de pazartesiydi,hep birlikte güzel sonuçlar almaya![]()
İnşallah canım inşallah ama içimde en ufak bir his yokHayırlı olsun canim. Inşallah hamile haberlerini alırız senin
Dr um istemedi canım.sadecede kendim rahim filmi çektirmek istedim.ondada bişey çıkmadı.dr.lar genelde eğer bi sorun varsa az çok tahmin edebiliyorlar.tabş dr un tecrübesi de çok önemli bu konuda.bide ben dr değiştirmeyi hiç düşünmedim.çünkü her denemede farklı ilaçlar uyguladı dr.um.bana neyin daha iyi geleceğini biliyordu.eğer her seferinde başka bir yere gitseydim her dafasında sil baştan yapacaklardı.Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım inşallah 32yasindayim canım evet dinleneyim biraz demi peki sen olmayınca çeşitli testler var onlardan yaptirmismiydin
Benimde ağrıyor arada canım.regl ağrısı gibi.Hamisler
Alt karniniz agriyormu bnm 3 gundur agrior ya normalmi acep ?
Yok kiz ben korkarim yapamam elimde kalir igne. ziyan zebil olur diye receteyle gidip hergun vurdurdum. Bircok kisinin once esi vurmus sonra kendisi vurmus ama benimki benden korkak vurmadi o vursaydi belki elinden alirdim. herkez kendi vuruyor. Bazen cesaret geliyordu vurayim diyordum. Sonra igne cok pahali bide yapamazsam gidene kadar bozulur diye vazgeciyordum. Yapamazsan git hergun vurdur kuzum dert etme kucukler.Teşekkür ederim arkadaşım kendin mi yapıyordun iğneleri
Çok geçmiş olsun canım.benim kardeşimde doğuma gidene kadar bulantısı geçmedi.9 ay zor dayandı.inş.senin kısa sürelidir.bu arada hamileliğini öğreneli kaç gün oldu.Kızlar haber geldi yatış onayı çıkmış 100 kişiden 5 kiside görülen aşırı mide bulantısı sorunu varmış dua edin bana insalalh çıkınca yine haber veririm size Allaha emanet olun
sağlık ocağı vuruyorsa süper o zaman annemin evinin yanında var sağlık ocağı kendim vuramazsam onlara vurdurturum:) aslında eşim doktor ama işte o trabzonda olacak ben tedaviyi istanbulda olucamYok kiz ben korkarim yapamam elimde kalir igne. ziyan zebil olur diye receteyle gidip hergun vurdurdum. Bircok kisinin once esi vurmus sonra kendisi vurmus ama benimki benden korkak vurmadi o vursaydi belki elinden alirdim. herkez kendi vuruyor. Bazen cesaret geliyordu vurayim diyordum. Sonra igne cok pahali bide yapamazsam gidene kadar bozulur diye vazgeciyordum. Yapamazsan git hergun vurdur kuzum dert etme kucukler.
Inşallah burda zor geçiyor zaman ama bebeğim için dayanmak zorundayim bu arada kızlar kesenin biri bozulmuş düzelmesi zor ama kanama olmadığı sürece düzelme şansı var dedi kanamam henüz olmadı. Bu arada benim transferin 22 günü yani hamile olduğunu 9.gün öğrendim cnm çok oldu. Öyle işte kızlar bebeğin biri gitmek üzere diğerinin durumu iyiymiş test yaptık 91000 çıktı inşallah benimle devam eder...Çok geçmiş olsun canım.benim kardeşimde doğuma gidene kadar bulantısı geçmedi.9 ay zor dayandı.inş.senin kısa sürelidir.bu arada hamileliğini öğreneli kaç gün oldu.
Benim de pazartesiydi,hep birlikte güzel sonuçlar almaya![]()
hayırlı olsun arkadaşım rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürsün
Canım geçmiş olsun.senin bulantılar erken başlamış sanırım.en azından kendilerini unutturmuyorlar her an biz buradayız die el sallıyorlar sana.bulantın olduğu sürece senleler annesiInsallah
Inşallah burda zor geçiyor zaman ama bebeğim için dayanmak zorundayim bu arada kızlar kesenin biri bozulmuş düzelmesi zor ama kanama olmadığı sürece düzelme şansı var dedi kanamam henüz olmadı. Bu arada benim transferin 22 günü yani hamile olduğunu 9.gün öğrendim cnm çok oldu. Öyle işte kızlar bebeğin biri gitmek üzere diğerinin durumu iyiymiş test yaptık 91000 çıktı inşallah benimle devam eder...
bende bulantı yokKimlerin bulantısı başladı ve kaçıncı haftadasınız kızlar![]()
5+6 haftadayim ve bulantı dan geberiyorum değerim yüksek seyrediyor 2 tane olduğu için bulantı 2 katı oluyor dua edin bana biran önce iyi olmak istiyorumKimlerin bulantısı başladı ve kaçıncı haftadasınız kızlar![]()
AminnnnAyy agzindan bal damliyor canim aslinda bende arastirdikca banada normal geldi cunku daha gercekten kucuk insallah haftaya gorurum duyarim rahatlarim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah bian ewwel![]()
Evet erken başladı ama benim Kanıma salgiladiklari hormon yüksek çıkıyor sürekli o yüzden bulantım da normalden yüksek oluyor. Benim değerler 9.gün 672 11.gün 2372 13.5900 daha sonra 21. Gün yaptım 91000 çıktı bu yüzden fazla hormon salgilaniyor su bile zor içiyorum dün hastaneye yatişim oldu ne kadar kalacağım belli değil duruma göre .. vitaminsiz ve susuz kalmış vücudum o yüzden serum tedavisi verdiler insalalh çok iyi olurum dua edin ..Canım geçmiş olsun.senin bulantılar erken başlamış sanırım.en azından kendilerini unutturmuyorlar her an biz buradayız die el sallıyorlar sana.bulantın olduğu sürece senleler annesi![]()
![]()
canım evt hormon sende bayağı yüksek çıkmış.Evet erken başladı ama benim Kanıma salgiladiklari hormon yüksek çıkıyor sürekli o yüzden bulantım da normalden yüksek oluyor. Benim değerler 9.gün 672 11.gün 2372 13.5900 daha sonra 21. Gün yaptım 91000 çıktı bu yüzden fazla hormon salgilaniyor su bile zor içiyorum dün hastaneye yatişim oldu ne kadar kalacağım belli değil duruma göre .. vitaminsiz ve susuz kalmış vücudum o yüzden serum tedavisi verdiler insalalh çok iyi olurum dua edin ..
Bende de sabahları iştahsızlık var.görümcemin kızı haftaya doğuma gidecek bebşş 4 kiloymuş.kendisi ise sadece 6 kilo aldı.hiçte sıkıntısı olmadı.ne bulantı ne ağrı.darısı bizlere kızlar.bende bulantı yok
ama sabah iştahın azaldı...