- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.041
Insallah hayırlı haberlerle gel cnmkızlar cumartesiden beri kan vermedim. yani 5 gündür.
en son değerim 299
ve bugün muayenem var ilk kez.
inşallah bebek hala benledir. 2 gündür çok fazla yorgunluğum yok ve ağrım yok korkuyorum.
hayırlı haberlerini alalım inşallahkızlar cumartesiden beri kan vermedim. yani 5 gündür.
en son değerim 299
inşallah bebek hala benledir. 2 gündür çok fazla yorgunluğum yok ve ağrım yok korkuyorum.
Allah yardımcın olsun canim. İçini ferah tut Rabbım seni ve bebeğini korusunkızlar cumartesiden beri kan vermedim. yani 5 gündür.
en son değerim 299
aayyy maşallah nasıl geçti zaman hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallahArkadaşlar 10. Günüm kan verdim Dua edin
Hadi bakalım hayirli haberler duyalım inşallahArkadaşlar 10. Günüm kan verdim Dua edin
İnşallah güzel haberler alırsın canimmArkadaşlar 10. Günüm kan verdim Dua edin
benimde 30 eylül de transferim olmuştu zaten tek yumurtam oldu 2. gün transfer edildi ama maalesef sonucum negatif inşallah 2. deneme deRabbim isteyen herkese nasip etsin ...
çok normal arkadaşım benim 5-6 gün sürdü o hisCanlarım opudan sonra sol yanımda ağrı başladı karnım şiş taş gibi. Afedersiniz idrarımı yaparken yumurtaliklara baskı yapıyor gibi ağrı oluşuyor. Bu normal mi yoksa bende mi sorun var
rabbim bir sonraki denemende yüzünü güldürsün arkadaşımbenimde 30 eylül de transferim olmuştu zaten tek yumurtam oldu 2. gün transfer edildi ama maalesef sonucum negatif inşallah 2. deneme deRabbim isteyen herkese nasip etsin ...
Geçiyor yani çok şükür şuan daha transfer olmadan 3 4 aylık hamile gibiyim vallaçok normal arkadaşım benim 5-6 gün sürdü o his
amin inşallah seninde ocak ayında dimi transferin diğer topikden hatırladım seni tez vakitte sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :)rabbim bir sonraki denemende yüzünü güldürsün arkadaşım
instagram sayfasında o kadar çok hamile haberi var ki denemeye değer o kadar hormon aldım :) bundan da alayım şifa olur inşallahfloransa17 macunun fotosunu gönderecektim ama @Umudum- paylaşmış. Ben instagram sayfasını da incele derim. Bi bakarsın 2. Tüpe gerek kalmaz :)) ya bi de böyle şeyler pozitif enerji veriyor insana. E o da önemli :)
evet canım ocakta inşallah o zamana belki birlikte süreci yaşarız allah razı olsun inşallahamin inşallah seninde ocak ayında dimi transferin diğer topikden hatırladım seni tez vakitte sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :)
Benimde transferim bugün canım rabbim yar ve yardımcımız olsun insallahkızlar günaydın,
hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah.
sıram geldi. ben bugün transfere gideceğim dualarınıza iyi dileklerinize ihtiyacım var. allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin.
Üzülme canım inşallah en kısa zamanda hamile haberlerini verirsin bizlere.Kızlar sonucum negatif hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?