2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yurt disindayim canim
Ozel turk bi doktor wardi ona gitmistim onda gormustuk zatn yine gidebilirim ama alttan bakiliyo riske atmak istemiyorum onada gidersem 3 gun icinde 3 kere ultrasyona girmis olacam artik Allaha biraktim ne werirse yapacak bisey yok insallah ona biraktim bisey yoktur iyidir bebegim
Şimdi doğru mu anladım? Birisi alttan baktı ve kalp atışı duydu diğeri üstten baktı ve duymadı?

Kızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglim tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarım :KK43: iğnelerden çok korkuyorum ya yapamazsam ya yanlış yaparsam diye. Ayy bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum şuan korkudan elim ayağım titriyo:KK43:

canım bende ilk zamanlar korkuyordum göbeğimi eşime sıktıriyordum ben vuruyordum sonra alışıyorsun zaten bende öyle normal igneler gibi değil ucu hem ince stres yok stres yaparsa ne kadr iğne vurunsansa gelişimi etkiliyor

Şimdi doğru mu anladım? Birisi alttan baktı ve kalp atışı duydu diğeri üstten baktı ve duymadı?
İkiside alttan bakti canim ama ikiside farkli hastane farkli alet ptesi doktorum gordu kalp atisini hatta banada gosterdi damar gibi atiyordu bugunki doktor goremedi daha kucuk belki ondan dedi

Blasta gore 5. Hafta 4 gunluk
Embriyo transfer tarihine gore 5. Hafta 1 gunluk artik hangisi dogruysa 21 eylulde transferim oldu 5. Gun embriyosu
Ayyy canım benim minicikten minicik maşallah :KK200: canım benim çok normal o zaman yani o ilk doktorun kalp atışını göstermesi asıl mantıksız olan. Çünkü bu kadar küçükken kalp atışını görseler de göstermiyor doktorlar. Birçok sebebi var tabi bunun. Sen içini ferah tut. Bebişin inşallah hâlâ seninle. :anneadayı:

Ayyy canım benim minicikten minicik maşallah :KK200: canım benim çok normal o zaman yani o ilk doktorun kalp atışını göstermesi asıl mantıksız olan. Çünkü bu kadar küçükken kalp atışını görseler de göstermiyor doktorlar. Birçok sebebi var tabi bunun. Sen içini ferah tut. Bebişin inşallah hâlâ seninle. :anneadayı:
Ayy agzindan bal damliyor canim aslinda bende arastirdikca banada normal geldi cunku daha gercekten kucuk insallah haftaya gorurum duyarim rahatlarim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah bian ewwel:KK200:

Ben igneden cok tirsan biriydim. ama inan dakikasini sasmadan gule oynaya gidiyordum. Cunki bebegime giden her yoldan severek geciyordum. Vurundukca rahatliyordum resmen. Igne gercekten kucuk oyle dusundugun gibi degil. Hic korkma
Teşekkür ederim arkadaşım kendin mi yapıyordun iğneleri

canım bende ilk zamanlar korkuyordum göbeğimi eşime sıktıriyordum ben vuruyordum sonra alışıyorsun zaten bende öyle normal igneler gibi değil ucu hem ince stres yok stres yaparsa ne kadr iğne vurunsansa gelişimi etkiliyor
Ayy evet öyle diyorlar kendimi bir şekilde rahatlatmam lazım ben bide çok gergin ve stresli bir insanım normalde de :))

Back