• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Uyudun mu opu da ben çok acı çektim ya uyuyamıyorum uyutmuyor bunilaçlar , daha fazlasını da veremeyiz dediler
Uyudum canm hocamın geldiğini gördüm en son. Bayılmışım. Hatta rüya gördüm :) bi uyandım odamdayım çorap giydiriyordu annemle eşim ayağıma:) çok ağrım da olmadı. Adet ağrısından çok daha hafif.

normal cnm ama çok şiddetli ise doktoruna danış.
Ya biraz şiddetli gittiğim merkez 1bucuk saat sürüyor evimden otobüste gitgel yorgunluktan da olurmu acaba eve geliyorum evde hiç dinlenemiyorum 5 yasinda oğlum var cok ilgi istiyor is yemek derken hiç oturanların buara

Ya biraz şiddetli gittiğim merkez 1bucuk saat sürüyor evimden otobüste gitgel yorgunluktan da olurmu acaba eve geliyorum evde hiç dinlenemiyorum 5 yasinda oğlum var cok ilgi istiyor is yemek derken hiç oturanların buara
dinlenememekten olabilir ama kullandığın ilaçtan kaynaklı da olabilir canım

doktıoruna ya da hemşirene bilgi ver o zaman

Yeniduam Yeniduam canım merhaba senmi etiketleyip sormuştun kafamçok dalgın.

İlk tüp denemem herşeyin yolunda gitmesine rağmen negatifmiş :KK43:.tek embriyom vardı.2.günbtransferiydi

.kenan Sofuoğlunda negatif bir aşılama bir tüp denemem olmuş oldu ...:110:
açıkçası biraz güven konusunda kafa karışıklığı olmaya başladı bende? Sende zamanın gelince haberle beni unutma ...karar verebilmem için

İkinci regl gelince tekrar çağırdı başka bir prosedür denilecekmiş ...

Bugün sel-inn sel-inn in de opusu vardı. Ses seda yok. Umarım herşey dilediğin gibi olur selinciğim
Opu dan çıktım kızlar 10.00 da girdim 10.30da odaya gelmişim hala uzanıyorum. 8 sağlıklı yumurta alınmış. Hakkımızda hayırlısı bakalım:) :super:
Hayırlı uğurlu olsunnn. Sanırım cuma günü de transferin olur. Haydi Bismillah

Bel ağrılarım devam ediyor .regl olup bittiğinde daha iyi hissedeceğime emin .şbrahim saraçoğlunun bitkisel kürlerine başladım ...soğan incir havuç kürü...
Eşimde l arginin ve e vitamini kulkanıyor
Ek olarak keçiboynuzu kürü

2ay sonraki 2.denemem pozitif için biraz doğal desteklerle şimdiden hazırlık yapmaya başladım

İlk tüp denemem herşeyin yolunda gitmesine rağmen negatifmiş :KK43:.tek embriyom vardı.2.günbtransferiydi

açıkçası biraz güven konusunda kafa karışıklığı olmaya başladı bende? Sende zamanın gelince haberle beni unutma ...karar verebilmem için

Canım bende test gününde soracaktım sonuç ne çıktı diye ama sen profilini dondurmuşsun görünce anladım ve çok üzüldüm . ama rabbimden hayırlısı inş . ikinci tüp öncesi d vitamini ve demir değerlerine falan baktır mutlaka . direk h bişey kullamadan başlama yeni tedaviye. Birde quenzim q10 falan kullanımı da çok faydalı . onu da bir araştır istersen cnm . inş sağlıkla gelsin bebişin ikinci tedavinde

A adige

hosbess hosbess canım neden güven konusunda kafan karıştı, ne olmuştu.. bizimle paylaşmak istermisin.. bir de başka bir prosedür neymiş deneyeceği? Yani başkasına gitme bana gel gibi bir çağrı olabilir mi bu? Başka merkez bakabilirsin sanki..güven de sarsıldıysa yani

A adige

hosbess hosbess canım neden güven konusunda kafan karıştı, ne olmuştu.. bizimle paylaşmak istermisin.. bir de başka bir prosedür neymiş deneyeceği? Yani başkasına gitme bana gel gibi bir çağrı olabilir mi bu? Başka merkez bakabilirsin sanki..güven de sarsıldıysa yani
canım benim güven konusunda kafam karışmadı.
yogun bir hastane ama fiyatları diğer yerlere göre uygun

Back