- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 23
- 32
- Konu Sahibi floransa17
- #4.641
Ay cok heyecanlidir beklemek 1.5 saat sonra hamis olacaksin ben inaniyorum tatlis annehayatımda ilk kez tırnak yiyorum. ve telefonun ekranını her dakka güncelliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok heyecanlidir beklemek 1.5 saat sonra hamis olacaksin ben inaniyorum tatlis annehayatımda ilk kez tırnak yiyorum. ve telefonun ekranını her dakka güncelliyorum.
Uyudum canm hocamın geldiğini gördüm en son. Bayılmışım. Hatta rüya gördüm :) bi uyandım odamdayım çorap giydiriyordu annemle eşim ayağıma:) çok ağrım da olmadı. Adet ağrısından çok daha hafif.Uyudun mu opu da ben çok acı çektim ya uyuyamıyorum uyutmuyor bunilaçlar , daha fazlasını da veremeyiz dediler
ay durAy cok heyecanlidir beklemek 1.5 saat sonra hamis olacaksin ben inaniyorum tatlis anne
Dr adet bıtınce gel dedı ya rahım filmi yada hısteroskopı yapıcak sanırım embrıyolarımı sordum hepsı Blast dedı bakalım
Ya biraz şiddetli gittiğim merkez 1bucuk saat sürüyor evimden otobüste gitgel yorgunluktan da olurmu acaba eve geliyorum evde hiç dinlenemiyorum 5 yasinda oğlum var cok ilgi istiyor is yemek derken hiç oturanların buaranormal cnm ama çok şiddetli ise doktoruna danış.
Kuzum olumsuz dusunme ne olur dua et birazdan yasin okurum senin icin hersey rabbimden hakkimizda hayirli olani versin insallah dualarim seninleay dur
kalp krizi geçireceğim zaten
oyle deme . içim değişik oluyor.
negatif ise illa ki çeşmeleri açarım.
ayy aglatacan beniKuzum olumsuz dusunme ne olur dua et birazdan yasin okurum senin icin hersey rabbimden hakkimizda hayirli olani versin insallah dualarim seninle
dinlenememekten olabilir ama kullandığın ilaçtan kaynaklı da olabilir canımYa biraz şiddetli gittiğim merkez 1bucuk saat sürüyor evimden otobüste gitgel yorgunluktan da olurmu acaba eve geliyorum evde hiç dinlenemiyorum 5 yasinda oğlum var cok ilgi istiyor is yemek derken hiç oturanların buara
Agla ama birazdan sevincten olsun lutfenayy aglatacan beni
sagol
hayırlısı
Rabbimden
Ben duramıyorum canım ya dr da bıtınce gel hemen dedı bence biran önce bakılsın ona göre beklerızArse82 hemen bu ay mi yaptiricaksin sen
Ben bir ay dinlendireyim dedim ama kararsizin
Ben de mi yaptirsam histeroskopi yi hemen
Hayırlı uğurlu olsunnn. Sanırım cuma günü de transferin olur. Haydi BismillahOpu dan çıktım kızlar 10.00 da girdim 10.30da odaya gelmişim hala uzanıyorum. 8 sağlıklı yumurta alınmış. Hakkımızda hayırlısı bakalım:)
Canım bende test gününde soracaktım sonuç ne çıktı diye ama sen profilini dondurmuşsun görünce anladım ve çok üzüldüm . ama rabbimden hayırlısı inş . ikinci tüp öncesi d vitamini ve demir değerlerine falan baktır mutlaka . direk h bişey kullamadan başlama yeni tedaviye. Birde quenzim q10 falan kullanımı da çok faydalı . onu da bir araştır istersen cnm . inş sağlıkla gelsin bebişin ikinci tedavindeYeniduam canım merhaba senmi etiketleyip sormuştun kafamçok dalgın.
İlk tüp denemem herşeyin yolunda gitmesine rağmen negatifmiş .tek embriyom vardı.2.günbtransferiydi
.kenan Sofuoğlunda negatif bir aşılama bir tüp denemem olmuş oldu ...
açıkçası biraz güven konusunda kafa karışıklığı olmaya başladı bende? Sende zamanın gelince haberle beni unutma ...karar verebilmem için
İkinci regl gelince tekrar çağırdı başka bir prosedür denilecekmiş ...
hayırlısı ile aminnAgla ama birazdan sevincten olsun lutfen
cnm dularımız senınle erken çağırmışlar senı benım transferım 17:30 da olmuştuKızlar transfer e geldim duanizi eksik etmeyin ne olur
cnm dularımız senınle erken çağırmışlar senı benım transferım 17:30 da olmuştu transferını kım yapacak cnm?Kızlar transfer e geldim duanizi eksik etmeyin ne olur
Yeniduam canım merhaba senmi etiketleyip sormuştun kafamçok dalgın.
İlk tüp denemem herşeyin yolunda gitmesine rağmen negatifmiş .tek embriyom vardı.2.günbtransferiydi
.kenan Sofuoğlunda negatif bir aşılama bir tüp denemem olmuş oldu ...
açıkçası biraz güven konusunda kafa karışıklığı olmaya başladı bende? Sende zamanın gelince haberle beni unutma ...karar verebilmem için
İkinci regl gelince tekrar çağırdı başka bir prosedür denilecekmiş ...
canım benim güven konusunda kafam karışmadı.