• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

57 cıktı
ben hala şok
ay canım çok sevindim yaaaaa. tüylerim diken diken oldu doğum gününden önce ne güzel bir sürpriz oldu bu böyleee:) ankarada hangi hastanede tedavi görmüştün. 2, denemeydi değil mi.

ayyyy ne güzel. rabbim tamamına erdirsin. bizlerede nasip olsun inşallah:anneadayı::emir_bebek::KK49:

Canımm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için iyi dileklerin için çook teşekkürler:) :KK200:
değerlerimiz birlikte katlanır inş:) Yeni eve geldim. Embriyolog dan gelecek haberleri sabırla merakla bekleyeceğiz artık :dua:
Seni opudan kaç gün sonra aradılar? Bana Çarşamba-perşembe aradım dedi. Perşembe kritik haberi veririm dedi:KK17:

Bir de canm Progestan iğne 100 lük mü verildi sana da? Çok yakıyor mu merak ettim de:KK16:
Yarın arar canım kaç tane döllendiğini haber vermek için. Sonraki gün de arayıp yarın gel der sanırım benim öyle oldu.
İğneye gelinceeee 100lük hem de 2 tane yaptırdım günde. İki ampülü tek seferde çekip vuruyorlardı. Kabus gibiydi aman allahım. Transferin 8. Günü iğnem bitti. Yazdırmaya gittiğimde rica ettim jelle değiştirdi gürkan bey.
Tekrar geçmiş olsun cnaım. Çıktığımda ben çok üşümüştüm. Sıcak tut kendini

KIZLAAARRRRR

Allah ne derse o oluyor.

demek ki herseyin zamanı var.

Allah isteyen herkese bebeğini versin

Sağlıkla huzurla

Duam burada olan isteyen herkese

İnşallah bekleyenler, tedavi görenler pozitifi görür

Yüzünüz inşallah güler.

Herkese tesekkür ederim.

Yalnız olmadığımı hissediyorum.

VE biliyorum ki burda olan anne adaylarının yüzü gülereck hayırlısıyla

BELKİ YARIN

BELKİ ÖBÜRGÜN

AMA

hayırlısı ile birgün

:KK200:

çok geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah. hangi merkeze gidiyorsun? taşıtabilirsin embriyolarını. ayrıca dondurulmuşun var ne güzel maşallah transferi ilaçsız denesen bu kez. ilaçsız olunca hastalığına da bir etkisi olmaz.
canım bahçeci tüp bebek merkezi doktorum mustafa bahçeci orda düşünmüyorum şuan güvensizim oraya karşı artık bilmiyorum kafam karışık doktor araştırıcam ama biraz ara vermek zorundayım ilaçsız derken canım zaten normal yolla kalmıyoruz ki nasıl oluyor hiç bilmgim yok

Negatıf sonuç alalı 4 gun oldu hala regl olmadım kızlar siz kaç gun içinde olmustunuz ıyıce sınır stres tavan yaptı
bende cuma aldım negatifi bende olamadım daha 1 hafta yı geçer olmamız bence 10 günü bile bulabilir olmaz sa doktora gidicem canım ilaçlar süt hormonunuda yükseltebiliyor belki ondan gecikme olabilir onun için beklicem olmaz sa ilaçla olacaz mecbur be canım hayatımız ilaç oldu zaten :)

Back