• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

iyi yapmışsın şekercim baksana her gün bir şey duyuyoruz. her duyduğumuzu da bir umutla uygulamaya çalışıyoruz. aslında akışına bıraksak belki daha iyi olacak.
işin kötüsü kabak çekirdeği bağımlısı oldum sanırım resmen canım istiyor sürekli. bir ay öncesine kadar hiç yemezdim bile :)
eheheeh ay canım ya

insanoğlu işte

dogru diyosun akışına bırakmak lazım

ama gel de sen onu bize anlat :)

Diğer denemelerde ilk 3 gün sırt ustu yatmistim ama bunda yatamiyorum ya
Canım ben hiç sırt üstü yatmadım. Hiç rahat edemem uyuyamam sırt üstü. Hep yüz üstü ya da yan yattım. Onun bir etkisi olmazmış. Öyle dedi dr. Rahat ol sen. Önemli olan strese sokacak birşeyin olmaması. Sırt üstü yatmak zorundayım diye kendini strese sokma.

Varıd ben opudan çıktığımda geldi nasılsın dedi yedi yumurtan toplanmış çok iyi dedi hadi dinlen dedi , hocam uyuyamadım yine işlem de neden dedim, hadi şimdi uyu dinlen dedi gitti

geçmiş olsun sağlıkla hepsi döllensin inş. hangi hastanede tedavi görüyorsun nasıl uyuyamadın narkoz vermediler mi sana

Cnm geçen sefer de rahim duvarım açılmış dedin ya kabak içinde öyle diyolar rahim için iyi bişey değil suan yiyosan bırakmalisin bence ..
Yok cnm rahim ağzım açılmıştı oda 18. Haftada . kabak çekirdeğini ben transferden sonra yemiştim bi kaç gün daha sonra yememiştim. Rahim ağzı yetmezliği farklı bişey cnm 16. Haftadan sonra çıkıyor

verdim kanı geldim.
belli değil henüz.
ve nasıl verdim. geldim
çok heyecanlıyım ama kendime bile çaktırmıyorum.
ne kadar zor.
sonuc ne olacak ben ne hissedeceğim bilmiyorum.
hiç bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım ne zaman çıkıcak sonuç

Varıd ben opudan çıktığımda geldi nasılsın dedi yedi yumurtan toplanmış çok iyi dedi hadi dinlen dedi , hocam uyuyamadım yine işlem de neden dedim, hadi şimdi uyu dinlen dedi gitti
yaa oyle mi hiç bi opude ben görmedim onu.
ne geldi ne gitti.
ne güzel seni sormaya gelmiş.

onu boşver.
sen nasılsın

Merhaba arkadaşlar ben bugün iğnelerin 7.i gününde tüm dün Dr 9 yumurta saydı .dün ve bugün çok bel ağrım ve sağ tarafım ağrıyor üşüttümmu yoksa ignelere mi bilmiyorum merional kullanıyorum dün orgalutranqda başladım..sizlerde oldumu böyle agri

1-1.5 saate cıkar.

kızlar hayırlısı ile saglık ile inşallah hamilelik vardır.

ve saglıklı gider hersey

eşimin gülmesini istiyorum artık.
Hadi hayirlisi olsun kuzum dualarim seninle sevincli haberlerini dort gozle bekliyoruz gercekten hamisler umut oluyo bana burda aldigimiz her hamilelik haberinde bende rahatliyorum seviniyorum :KK200::anneadayı::emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar ben bugün iğnelerin 7.i gününde tüm dün Dr 9 yumurta saydı .dün ve bugün çok bel ağrım ve sağ tarafım ağrıyor üşüttümmu yoksa ignelere mi bilmiyorum merional kullanıyorum dün orgalutranqda başladım..sizlerde oldumu böyle agri
Meraba canim bendede oldu ozellikle sol kasigim batma gibi oluyodu doktorum normal dedi igneler agri yapabiliyomus yumurtalar artiyo sanirim ondan

normal cnm ama çok şiddetli ise doktoruna danış.

Back