How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Adige_ Adige_
Aaaa canım sen gerçekten kötü şeyler yasamissin. Ben çok şükür hiç böyle şeylerle karsilasmadim. Ama ben de yaşasam böyle mutlaka bende bırakırdım . Zaten hassasiz bu dönemde bir de bu tür durumlar daha ağır gelir.

Ayy o iğne de berbat canım.ben 4 günde bir oluyorum.kalçam simsiyah ceviz gibi de fırladı iğne yerlerim.
:))) aynen o iğne de yağlı ödem yapıyor ama haftada 1 olunca sıkıntı değil ben acibademde iki transferde de hergün progestan iğne vurmustum ne oturabildim ne yatabildim kalcalarim mosmor ödem ödem oldu inan 5 6 ayda anca kayboldu ne çektik be kardeşim:)))

Adige_ Adige_
Aaaa canım sen gerçekten kötü şeyler yasamissin. Ben çok şükür hiç böyle şeylerle karsilasmadim. Ama ben de yaşasam böyle mutlaka bende bırakırdım . Zaten hassasiz bu dönemde bir de bu tür durumlar daha ağır gelir.
İlk tedaviye başladık bismilla ben bunlarla karsilastım. Doktor ile tartıştım falan hepsi çok üst üste geldi . Muyeneden çıkınca ağlama olayını işin içine girince eşim bura yasak sana dedi.
Ehehe.
Ora benim için bitmiş oldu.
Yoksa ben ücret makul. Devlet Hastanesi güvenilir diye ilk devlette başladım . Ama Sonu gelmedi. Vardır bir hayır demek ki böyle olacağı varmış.
Bizim paraciklarin cepte çıkacağı varmis.
Ehehe

:))) aynen o iğne de yağlı ödem yapıyor ama haftada 1 olunca sıkıntı değil ben acibademde iki transferde de hergün progestan iğne vurmustum ne oturabildim ne yatabildim kalcalarim mosmor ödem ödem oldu inan 5 6 ayda anca kayboldu ne çektik be kardeşim:)))

Bende bir ben varim herhalde oturup kalkamayan diyordüm

M melekkalan canım bizi bizden daha iyi koruyup kollayacak daha çok düşünen Rabbim var . Ve en güzel zamanı da o biliyor bizim için . Elbette üzüleceksin ama hirpalama kendini . Ben kendi kendime ya olmazsa diye kafamda kurup kurup agliyordum. Olmazsa eğer kimseden teselli duymak istemiyordum. Tabi kadınlar kulübü hariç. Çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz. Anlamayan insanlardan teselli sözcükleri duymak istemiyordum. Ama teslim ol Rabbim e o senin için en güzel zamanı biliyor . İnşallah gönlündekini hayirli kılsın Rabbim .

Kızlar ben hamile kalinca arkadaşım da benim doktora gitmek istedi ilk tüp bebek denemesiydi kızın tedavisi başladı transfer zamanı geldi öğlen aldı bebeğini doktor bi aksam ankarada kal diyor hep bizimki ayni gun akşam hızlı trene bin eskisehire gel ben yoldayım diye mesajını görünce kız sen manyak misin ne geliyon dedim gorumcesi de ankarada yani yatacak yeri de var
Çok kizmistim
Kız hamile kaldı mı çok şükür oğlu 3 yaşına geldi
Bakın doktor aynı merkez de aynı ben 3.tup bebek denemesindeyim herseye dikkat ediyorum olmuyor
Ama arkadaşım ilk deneme ilk transferden yatmadan dinlemeden Gamsız bi şekilde zaman geçirdi herseyi olumlu gitti
Valla bu isler nasip kısmet işi
12 gün yatanin da tutuyor yatmayaninda
Bir diğer arkadaşım ramazanda transfer halindeyken Teravih e gidiyordu oda 5 6 aylık hamile ve yanlız geçirdi günlerini kocası eğitime gidiyordu onunla da doktorlarimiz aynı şu adam bi bana şifa olmadı gitti :))

M melekkalan canım bizi bizden daha iyi koruyup kollayacak daha çok düşünen Rabbim var . Ve en güzel zamanı da o biliyor bizim için . Elbette üzüleceksin ama hirpalama kendini . Ben kendi kendime ya olmazsa diye kafamda kurup kurup agliyordum. Olmazsa eğer kimseden teselli duymak istemiyordum. Tabi kadınlar kulübü hariç. Çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz. Anlamayan insanlardan teselli sözcükleri duymak istemiyordum. Ama teslim ol Rabbim e o senin için en güzel zamanı biliyor . İnşallah gönlündekini hayirli kılsın Rabbim .
Evet canım aynen öyle bazen haddimiz olmadan sitem etsekte rabbim bizim için en iyisini biliyor zaten bu düşünceye varmasak hiç yasayamayiz üzülüp aglasakta çok şükür Allah sevgisiyle atlatiyoruz bir şekilde ama kuluz işte aciziz Allah imtihanimizi kolay etsin bizlere sağlıkla evlatlar versin bazen aklına geldikçe insan gözlerinden yaş süzülüyor ama yapacak birşey yok senin dediğin gibi bizde teselli duymak istemediğimiz için hiç kimseye soylemedik esimle inan sanki böyle çok daha kolay atlatiyoruz sanırım

Kızlar ben hamile kalinca arkadaşım da benim doktora gitmek istedi ilk tüp bebek denemesiydi kızın tedavisi başladı transfer zamanı geldi öğlen aldı bebeğini doktor bi aksam ankarada kal diyor hep bizimki ayni gun akşam hızlı trene bin eskisehire gel ben yoldayım diye mesajını görünce kız sen manyak misin ne geliyon dedim gorumcesi de ankarada yani yatacak yeri de var
Çok kizmistim
Kız hamile kaldı mı çok şükür oğlu 3 yaşına geldi
Bakın doktor aynı merkez de aynı ben 3.tup bebek denemesindeyim herseye dikkat ediyorum olmuyor
Ama arkadaşım ilk deneme ilk transferden yatmadan dinlemeden Gamsız bi şekilde zaman geçirdi herseyi olumlu gitti
Valla bu isler nasip kısmet işi
12 gün yatanin da tutuyor yatmayaninda
Bir diğer arkadaşım ramazanda transfer halindeyken Teravih e gidiyordu oda 5 6 aylık hamile ve yanlız geçirdi günlerini kocası eğitime gidiyordu onunla da doktorlarimiz aynı şu adam bi bana şifa olmadı gitti :))
Ya bende işte öyle gamsız olmak istiyorum ama hayatımın hiç bir alanında olamıyorum illa birşey mükemmel olacak veya bütün ipler elimde olacak ya da mutlaka kafaya takicam ondan sonra da böyle oluyor işte gamsız olmak lazım bu işler için bence kesinlikle bizim gibi tedavi görenler için sürece ve bebeğe zarar vermeyecek yan etkisiz yatistiricilar olmalı :KK64:

M melekkalan ne güzel basarabilmissiniz başkalarına soylememeyi. Biz mecbur kaldık. Eşim de bende öğretmeniz 3 haftadır raporluyum . İnsanlar kötü birşey mi oldu diye merak ediyor . Komşular iş arkadaşları . Yalan da söyleyemedik mecburen söyledik durumu .

benim aklım da da orası var dr melih aygün var 4 deneme için ama önce bir kafa dinleyecemm en az 6 ay tüp bebekle ilgili ilaç ismi bile duymak istemiyorum :) geride kalan ilaçları bile taa en arka dolaplara koydum :)

T trkaslan7914 dinlen kesinlikle ama bence cok da ara verme
ben ilk tüp bebek arastirmasina 38 yasimda basladim 8 yumurta görmüştu doktor
39 yasimda 5 e dustu
simdi bu sene 40 ve 2 yumurtaya düştü
yani hizla inise gecti .. keske 38 de yaptırsaydım diyorum şimdi
demek istedigim kritik yaslardayiz ..rezervin belki senin iyidir bilmiyorum ama arayi cok acma
bizi de merak icinde birakma :) seni buralarda gormek istiyoruz yaninda bold kirmizi hamile yazisiyla :)
Bu arada bende kalan ilaclari gözümün önünden kaldirip tv nin arkasina sakladim:))

Ya bende işte öyle gamsız olmak istiyorum ama hayatımın hiç bir alanında olamıyorum illa birşey mükemmel olacak veya bütün ipler elimde olacak ya da mutlaka kafaya takicam ondan sonra da böyle oluyor işte gamsız olmak lazım bu işler için bence kesinlikle bizim gibi tedavi görenler için sürece ve bebeğe zarar vermeyecek yan etkisiz yatistiricilar olmalı :KK64:
Keşke bende Gamsız olsam aynı dediğin gibi bende de hersey nizami duzenli programli saatinde gününde olcak ve fazla araştırıyorum herseyi
Ama bu sefer biraz serbest birakcam kendimi bakalım ne olcak

olabilir:)
ama ben cumartesi günü cafedeydim, bana yarın opu yapılacak çok korkyuyorum azcık moral istiyorum.........

Valla herkes yazmis opuya girip tatli tatlı uyuyup
Mis gibi uyaniyosun narkoz sagolsun
Evine gelince dinlen ertesi güne birseyin kalmaz insallah
Guzel embriyolarin olmasi dilegiyle rahatla hepimiz ayni yoldan geçtik hic kötü gecti diyen varmi burda :)

Keşke bende Gamsız olsam aynı dediğin gibi bende de hersey nizami duzenli programli saatinde gününde olcak ve fazla araştırıyorum herseyi
Ama bu sefer biraz serbest birakcam kendimi bakalım ne olcak
Bende öyle yapicam diyorum ama Ogün gelince yine araştırmadan karıştırmadan yapamıyorum biri bizi durdursun :)

Kızlar bişey sorcam
Progestan kapsülü sabah akşam hangi saatlerde alıyorsunuz
Bi de
Clexan kan sularıci iğne hangi saatlerde vurulmasi daha iyi belli bi saat var mı

Kizlar slm bende adetimi bekliyoru hala tedaviye baslamak icin oncesinde benden tahlil istedi dr gecen adetimde bi vermistim bugun baska kan yine verdim haftaya da ciger filmi falan istediler onlari halledecem ins zaten 13-15 ekim gibi adet olup ilaclara baslayacagim yanliz bi sorunum var bugun adetimin ikinci gunu verdigim kan degerlerinde lh ve e2 hormonlarin degerleri bana tuaf geldi sinir ne olmali bileniniz var mi

Kac degerlerin

Back