- 19 Nisan 2011
- 173
- 226
- 303
- Konu Sahibi floransa17
- #4.441
Diğer denemelerde ilk 3 gün sırt ustu yatmistim ama bunda yatamiyorum yaCanım, 2 saat hastanede yattım, diğer günler yan bile yattım. Yan yatmasam belim ve kasığım daha çok ağrıyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer denemelerde ilk 3 gün sırt ustu yatmistim ama bunda yatamiyorum yaCanım, 2 saat hastanede yattım, diğer günler yan bile yattım. Yan yatmasam belim ve kasığım daha çok ağrıyordu.
10 gün nasıl dayandin? özellikle gece yatamiyorum normalde yüzüstü yan yattigim için belim agridi simdiden10 gün
Sagol kuzum ya tesekkur ederim. Hastanemin internet sitesinden az once okudum diyorki 3. Gunde 3 saglikli embriyosu olan kisilerinkini 5. Gune bekletiyorlarmis biraz nefes aldim. Iyi dusuneyim artik iyi olsunBana moral verdin kendi moralini bozma hala 7 embriyon var bunun yarısı bile 5. Günü Görse emin ol çok iyi bak Benimde 4 tane kaldı .. asıl en önemlisi kalitesi ztn maşallah seninkiler çok iyi.. ayrıca 5 güne gitmeme durumları olsa erken dondururlardı bugün demekki Umut vaad ettikleri için devam dediler ..
Sonucun ne zaman canım.kaç günün var.ben çok kötüyüm kullanmamın imkanı yok o kadar şiştiki içim o çubuk girmiyor artıkCanım bende de aynısı oldu hemşireye aradım sonuç çıkana kadar kullan sonuca göre Dr bey ilacını değiştirebilir dedi
Amh ım 1 di canım, ve 6ayda bu değere düştü öncesinde yüksekti. Birkaç ay içinde sıfırlıcak dedi doktor acele tüp dedi. Haşimato hastasıyım, erken menepoz yapıyormuş. Eşimdede morfolojik bozukluk çıktı çok değil ama bi tık azdı değeri..Bak moralini bozmaya değmedi değil mi :) inşallah devamı gelir bu arada sorun neydi acaba? Bi de transferden sonra neye dikkat ettin ?
Çok şükür canım Allah tamamına erdirsinDevam canım çok şükür 13 .haftalık olduk.Sıkıntı yok şimdilik
Ayy o iğne de berbat canım.ben 4 günde bir oluyorum.kalçam simsiyah ceviz gibi de fırladı iğne yerlerim.Mantar olsa keskin bir kokusu da olur bunu vajinadan aldigimiz için hafif kaşıntı olur normal
Ben simdi bundan günde 2 tane 200ml alıyorum transferden sonra da ilave olarak haftada 1 kez purgulaton iğne vurucam
Evet canim bendede arada bical saplar gibi oluyor kanamada var. Sendede varmiKızlar opu sonrası benim kasıklarda hala sancı hassasiyet oluyor sizde durumlar nasıldı
Film izledim tv izledim kitap okudum öyle idare ettim geçti gitti çok şükür10 gün nasıl dayandin? özellikle gece yatamiyorum normalde yüzüstü yan yattigim için belim agridi simdiden
Benim iğnem prolutonmuş canım progestan dedim ama.100lük benim. + iki günde bir iğnesini vuruluyorum bide
Tebrik ederim allah tamamina erdirsin5.gün canım bugun 9. Gundu
Benim ordaEtlik zubeyde hanim da tedavi oldum . İlgilerinden de çok memnun kaldımm. Bir devlet hastahanesinde olabilecegin en iyisiydi ilgi olarak . Çok güler yüzlüler herşeyden önce . Sadece bazen bilgilendirme de sıkıntı oldu ki o da normal yani. Ayrıca ücret olarak da raporlu hastalar için çok ideal . Kesinlikle devlet aman ne olacak ki demeyin . Ben toplam 4 dondurulmuş embriyo ve ilaçlar dahil tüm tedavi me 1355 tl harcadım .
Film izledim tv izledim kitap okudum öyle idare ettim geçti gitti çok şükür
Ha bu arada ben dünden beri bugünde dahil jeli bıraktım.tablete yarın başlıcam kızlar.göğüslerdeki ve karındaki şişliği bu ilaçlar yapıyomuş.kullanmadığımdan beri biraz indi.bende allahım bu sefer oldu sanırım diyordum belirtilere bakınca
Doktorlar yatmayı çok onermiyorlar. Iki üç gün sonra özellikle normal hayata dönün diye nasip gerçi kimi hiç yatmiyo kimi hep yatiyo
Bence de. Ama o içimizdeki pimpirige onu anlatBen de bu hep yatma ve hep dolaşma olayina akil sir erdiremedim :)
Sen ne yaprsan yap tutacagi varsa tutuo sanirim :)
Kızlar 3. Gün embriyoşu 9. Günüm bugün.
İlk kez ise gittim transferden sonra.
Çok hirpalamadim kendimi ama .
Ayaklarımin altı . KollarıM. Ellerim.Bacaklar ayrıyo.
Uykum geldi şu an zor yazıyorum.
Ara ara da gün boyu kasiga ağrı girdi çıktı.
Sizce normal mi.
Sizde durumlar nedir.
Amin canımm cok saolTebrik ederim allah tamamina erdirsin
Yormadim . Aslında. Ama 7 gün evde keyf yapınca 8. Gün bole yamuldum işte.Cok yorma kendini