2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hadi yaaaa :halay::halay: ben hic uyumadım hatta odadan çıkıyordum hasta bakıcı kalkmayın lütfen ben götüreceğim sizi dedi :KK70:
bu hastanenin yatak sorunu var bence

kalabalık olduğu için ..

insanlar bu tip işlemlerden sonra dinlenmek istiyor ve yakınlarını yanında istiyor. ama tek başına giyinip oradan cıkma durumu var.

hele hele tansferden sonra başka hastanelerde saatlerce yatanlar varmış. yanlış hatırlamıyorsam istanbul da bir özel hastanede şehir dışından gelsin ya da gtelmesin her hasta transfer olduktan sonra b,r gece hastane yatıyor.

ha belki o kadarda değil tamam kabul

ama kalabalık olması nedeniyle yatak sayıyı fazla olmalı.

Kızlar benim sonucum negatif çıktı :KK43: doktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
Cnm seni çok iyi anlıyorum ama pes etmek yok yola devam benimde ilk denemem negatif 2. Denemeyle inş yavrularimiza kavusuruz

hey allahım ya benim gbi panik ve korkak biri ...
ama aslında rahat olsam azcık herşey daha kolay olacak ama korkuyorum işte........:KK43:
aslında önce kendinde bitiyor.

ben kendimi şöyle rahatlatmıştım.
bu işlemler sadece bana yapılmıyor. bir çok kadın bu işlemleri geçiriyor.

bir kaç saat sonra evimde olacağım ve yarın bu paniği acıyı hissetmeyeceğim.

ve yolun sonunda inşallah bebeğim olacak....

kalabalık olduğu için ..

insanlar bu tip işlemlerden sonra dinlenmek istiyor ve yakınlarını yanında istiyor. ama tek başına giyinip oradan cıkma durumu var.

hele hele tansferden sonra başka hastanelerde saatlerce yatanlar varmış. yanlış hatırlamıyorsam istanbul da bir özel hastanede şehir dışından gelsin ya da gtelmesin her hasta transfer olduktan sonra b,r gece hastane yatıyor.

Neresiymiş ya o bir gece yatıran iyiymiş vala :)

Aynen ya valla çocuğa zor ders yaptırıyorum belirtıler var ama hala gelmıyor dr 3 gun demişti bugün tam 3.gun aslında ıyı olur onları yesek ne var ne yok gider :) ama kamama yaparmı onlar hıcbır fıkrım yok
cuma negatif aldım hala gelecek paşa hazreteri bekliyorum bir gelemedim ama transfer sonrası regliler sancılı oluyor :KK43:

kalabalık olduğu için ..

Daha önce özelde yaptirdim istediğin kadar yat demişlerdi simdi 2 saat sonra kaldırdılar başka transferler vardı zaten.ama olacaksa 2 saatte yeterli bence.Çıkınca çok uzun yolu yoksa tabi

Kızlar bende transferde anestezı aldım cunku rahat olamıyorum oyuzden dr da uygun gördü

Daha önce özelde yaptirdim istediğin kadar yat demişlerdi simdi 2 saat sonra kaldırdılar başka transferler vardı zaten.ama olacaksa 2 saatte yeterli bence.Çıkınca çok uzun yolu yoksa tabi
2 saat...
iyiymiş.
ben hiç iki saat yatmadım
yarım saaat.,

merhaba canım doktorun kimdi orda
Semra KAHRAMAN. Ama ekip olarak çalışıyorlar. Ekip doktorum gönül Özer. Memorialin sistemi farklı hepimiz semra hocanın hastasiyiz ama takiplerimuzi ekip doktoru yapıyor. Semra hoca ilk muane, teşhis, histeroskopi, laparoskopi, müsaitse transfer yapıyor. Ve hergün dosyalarimizi inceleyip doktorlara yön veriyor

Ben bu transferımde sadece yarım saat yattım çok sıkışıktım hemen kalkıp wc ye gittim sonrada taksıyle eve geldım

Az önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
@gulumse-hayata ve Yonca___ Yonca___
Ay canim yaaa :KK43: uzuldum ama saglik olsun. Insallahhh rabbim olanlarla yuzunu guldursun. Benimde sorma butun gundur aklimdasin yazamadim isten gucten. Su an 7 tanesi duruyor ama 3 u geriden geliyormus benimde canim sıkıldı. Pgt sordular istoyorsaniz yarin soylemeniz gerek dediler ancak istemiyoruz. Hem maddi tarafini dusununce o paraya yeniden trdavi oluruz diye dusunduk. Hem oranlar cok dusuk saglikli sadece % 40 gelebiliyo. Hemde kaderci davranmak istedik. Olacaksa rabbimden her turlu olur. Bunca hamile inaanlar pgt yaptirmadiya diye dusunuyoruz. Bide biz kromozomda yaptirdik sonuclarimizda normal. Bakalim kuzum ya hakkimizdan hayirlisi olsun. Inan hep aklimdasin. Insallahhh allah senin yuzunu guldursun valla bir cocuk sevindiricem o kadar diliyorum bunu. :KK15:

X