• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bide kızlar bu jelden kullanıp benim gibi olan var mı.akıntım çok sarı renkte.kaşıntı sızı şişlik.yani bildiğimiz mantarım ben.bi tek koku yok.
Mantar olsa keskin bir kokusu da olur bunu vajinadan aldigimiz için hafif kaşıntı olur normal
Ben simdi bundan günde 2 tane 200ml alıyorum transferden sonra da ilave olarak haftada 1 kez purgulaton iğne vurucam

A anneveoglusu canım gittim doktora bu ay yapılmayacak transfer, rahim uygun değilmiş riske atmıcam dedi. Bu durumda yapsak tutmayabilir dedi. Yapan doktorlar var ama ben yapamam riske atamam dedi. Bizde kabul ettik mecbur.

4 embriyodan ikisi iyi kalite .. diğer ikisinden biri orta diğeri pek iyi değilmiş . İki embriyo transfer olucak , eğer bu tutmazsa diğerinde de iki transfer yapıcam dedi. Yani 2 kere denemedik şansım var sende mutlaka kalitelerini sor hatta ben kağıdımıda aldım dondurulmuşların çnkğ önemli olan sayı değil kalite aklında olsun sor onları doktoruna
Canım sorun neymiş rahimde
Hayırlısı ne ise o olsun drnu sevdim saglamci

Tamam canım miyon operasyonu için gittiğimde sorarım canım bende

Kızlar bana acil cevap verebilr misiniz.kullanıdığımız vajinal jel bende kaşıntı akıntı yanma yaptı.dr.um onun yerine progestan 100ml lik vajinal tablet verdi.ama günde 3 defa 2 şet adet koy dedi yani toplam 609 ml yapıyor.bu çok değil mi.sizler nsl kullanıyorsunuz.bana cevap verebilir misiniz.çok acil bekliyorum kızlar :cry:
Canım bende de aynısı oldu hemşireye aradım sonuç çıkana kadar kullan sonuca göre Dr bey ilacını değiştirebilir dedi

Buz gibi aynen valla :) amin canım inşallah sorun çıkmaz. Yaşamadan bilinmiyor herkes nekadar çok emek harcıyor maddi manevi rabbim herkesin evine sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.kimsenin emeği boşa gitmesin .canım buarada hep birlikteyiz uzun zamandır benim ismim tuğba
Amin canım benim adımda Fulya

Bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilemeyiz canim sen allah'a sığın üzülme,şu hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var,allahım en kısa zamanda hayallerine kavuşmayı nasıp etsin
Evet canım öyle icim yanıyor ama acı insanı öldürmuyor Allah dayanma gücü versin isteyen herkese

canımm canımm.
Allah daha büyük sıkıntı vermesin inşallah
üzüldüm bende ..
bir daha denersin.
yıpratmamalısın kendini
Amin canım dik durmak zorundayım yapacak birşey yok birde haberi iş yerinde aldım çok zor dayandım öğle arası eşim geldi izin istedim gidip ağlayıp ağlayıp döndüm

Melek cim üzüntünü paylaşıyoruz. Ağlamıycam diye kendini kasma rahatlıyosun.
Ben 4 gün ağladım.. ve sonunda kabullendim.
Allah ne zaman gönderirse o zamanın en tez vakitte gelmesi için dua ediyorum hepimiz için
seni seviyoruz..
Canım Allah razı olsun burada birbirimizi anlayan destek olan bu kadar arkadaşımız olunca( senin gibi) daha çabuk toparlanır insan bende dediğin gibi ağladım rahatladım Allah tez zamanda bizleri de güldürsün inşallah sağlıkla sıhhatle bende sizleri seviyorum

Ay ne bileyim canım ya uyanır sam acı çekersem diye korkuyorum işte , teşekkür ederim senin durumun ne şimdi
Yok canim uyandigimda hicbir agri sanci yoktu bende. Ayni oraya yatarken nasilsam oyleydim. yarim saat yattim odada aylinca kalktim. Hic korkma. Benim opu cuma gunuydu. Yarin embriyo 4. Gunum. insallah 5. Gune gelir embriyolarim hergun ariyorlar :KK57: cok korkuyorum kaybedersem diye. Transferim 8 kasim canim. Seninde hakkindan hayirlisi olsun insallah bir suru saglikli yumurtalarin dollenir

Canim herseyin hayirlisi kendini en kisa surede toparlarsin insallah umudunu yitirme gucun yettikce devam et tekrar dene vakti zamani gelmemistir henuz..
Öyledir diye düşünüyorum canım bende inşallah Allah bir şekilde sabrınıda veriyor beklemek çok zor bir sürecmis inşallah Allah gönlümüzdekini hayırlı eyleyip tez zamanda versin

canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim tez vakitte gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah. bizler ne desek boş şuan ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye çalış canım
Sağol canım Allah razı olsun öyle yapacağız eve gelince bir daha kötü oldum transferden sonra ilk defa bir bebek kıyafeti almıştık onu görünce çok kötü oldum yine :(

Canim senin ignelere basladigin kacinci gun? Ben basta 6 yumurtayla baslamistim bugun ignelerde 12. Gunum 13 tane yumurtam gozukuyor carsamba catlatma ignemi yaptirip cuma sabah opuya gircem senin ne zaman?
3 gün vurdum iğneyi bugün 4. Gün canım iğneyi devam dedi. Çarşamba tekrar kontrol var hemşire büyük ihtimalle haftaya pazartesi opu olur dedi. Kaç mm senin yumurtalar masallah yaaa

Canım dondurulan oldumu 3. Günde hepsinin 5. Günümü bekletiliyor
Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Önce uzuldum ama şimdi iyiym hiç elimde embriyo kalmayabilirdi allah nasıp ederse olacak inşallah

Aynı dilekleri paylaşıyoruz inan hepimizin muradı ortak

İnşallah Ocak ayıinda gebelikleri konuşmayı rabbim nasip
Iste evet kuzum onu diyecektim. Tam yarin biraz daha netlesir dedi dr. Henuz dondurma durumu yok. Cok korkuyorum ya allahim yardim et diye dua ediyorum hep. Sende 5. Gune kalmadi diyince iyice moralim gitti

Amin canım dik durmak zorundayım yapacak birşey yok birde haberi iş yerinde aldım çok zor dayandım öğle arası eşim geldi izin istedim gidip ağlayıp ağlayıp döndüm
Canım ağla içini dök ama rabbimden hiçbir zaman şer gelmeyeceğini ve senin hakkında bunun hayırlısı olduğunu düşün hep. İnşallah en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla gelsin bebişin . hiç vazgeçme

Back