2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

nneeee 8 gün mü
Allahım bu mod 8 gün devam ederse etrafımda kimse kalmaz :) dövücek gibi bakıyorum herkese:)
kanama yapan şeyler mi yesek
zerdeçal, maydanoz nane kekik vs..söktürür mü
Aynen ya valla çocuğa zor ders yaptırıyorum belirtıler var ama hala gelmıyor dr 3 gun demişti bugün tam 3.gun aslında ıyı olur onları yesek ne var ne yok gider :) ama kamama yaparmı onlar hıcbır fıkrım yok

anladım canım geçen ben de cafedeydim, getirdiler bir kaç kişiyi,
aynı ben de senin gibi oldum eski binada histereskopiyi, peki sen opu olurken söyledin mi ordakilere histereskopide bayılmadım diye
haziran ayında yapılan ilk opumde masaya yatınca evet söyledim ...
ama eylül ayındaki 2. opumde sadece geldim masaya yattım dua okudum hop uyudum...

canım ilk histereskopimi de ben baskentte yaptırdım ama tüp bebek doktoru değildi o. zaten ayrıldı hastaneden şu an. polat dursun yaptı. bildiğin ana binada ameliyathanede ve 8 10 tıp öğrencisi eşliğinde yapıldı. muhtemelen beni denek olarak kullandılar. ama ben 1 buçuk 2 saat uyanmadım. uyandığımda ayaklarım buz gibiydi ve sistis olmustum ayaklarımın üşümesi nedeniyle.
ikinci histerekopi gögsen bey tarafından kadın doğum eski binası vardı bu yeni bina da değil. orada yapıldı. ve ben tam bayılmadım. yalvar yakar bayılmadım ben diye diyeee bayılttılar sonradan beni. işlem bitince de sadece bana ağrı kesici iğne yaptılar. sanırım ilk başta az veriyorlar. sonra duruma göre gerekirse arttırıyor dozu ama canımızdan can gidiyor. bu hiç hoş değil.

ama iki opu işlemimde de bayılma anlamında bir sıkkıntı yaşamadım. hemen bayıldım ve hiç birsey hissetmedim.

ancak ikinci opuden çıkınca beni fazla dinlendirmeden hadi kalk dediler. ama ben ne giydim nereye gittim yarısını hatırlamıyorum.

beni kafeye getirmişler. bura neresi demişim.

masanın üstünde uyumaya kalkmışım.

doktorun yanına ilaç yazdırmaya çıktğımda ne konuştum hiç hatırlamıyorum.
Anestezi doktorlarının tecrübesi de çok önemli.Kimisi çok hafif uyuturken kimisi daha derin uyutuyor.Ve farklı ilaçlar var.Aslında ayiltmak içinde ilaç veriyorlar bir nevi anestezi panzehiri gibi.Onun miktari da önemlidir belki o kadarini bilmiyorum. Ve bazı insanlar yapısal olarak zor uyuyor bazıları kolay

Ne kadar cokmus hemen tüp bebeğimi başladınız oyuzden mi farklı acaba benimkilere.bana cipro antbytik estrofem birde duphaston yazdi. Ama duphastonu dıger ilaçlar bitince kullancam
hemen başladım ben ıkı opu sonrası canım tedaviye.

ciproyu bana ilk histereskopiden 2 gün sünra sistit olunca vermişti. kuvvetli bir antibiyotik

B
aynı ben de senin gibi oldum eski binada histereskopiyi, peki sen opu olurken söyledin mi ordakilere histereskopide bayılmadım diye
ende bayılmadım hatta yarısınıda koluma yüzüme sıktı damar yoluna verirken. O an korkuyla tedirginlikle uğraşmaya calisiyrdum yüzümü silmeye kalktı birak tamam dedim sadece

Anestezi doktorlarının tecrübesi de çok önemli.Kimisi çok hafif uyuturken kimisi daha derin uyutuyor.Ve farklı ilaçlar var.Aslında ayiltmak içinde ilaç veriyorlar bir nevi anestezi panzehiri gibi.Onun miktari da önemlidir belki o kadarini bilmiyorum. Ve bazı insanlar yapısal olarak zor uyuyor bazıları kolay
anti narkozdan bana ikici opumde az verdiler o zaman ben eve gelene kadar hayal dünyasında yaşadım resmen....

Kızlar bişey sorucam transfer sonrası 5. Günümdeyim. Kasikklarimda hassasiyet ve hafif batma var. Ya hiç dikkat etmiyorum hareketlerime. Umarım kötü şeylerin habercisi değildir. Siz ne dersiniz size de oluyor mu öyle şeyler.

Göğüslerim de sabah kalktığımda ağrıyor sonra dokundukca ağrı oluyor.

Özellikle hamisler nasıldı sizde durumlar.

B

ende bayılmadım hatta yarısınıda koluma yüzüme sıktı damar yoluna verirken. O an korkuyla tedirginlikle uğraşmaya calisiyrdum yüzümü silmeye kalktı birak tamam dedim sadece
tecrübesiz midir nedir. ama hakkını yemeyeyim. benim tam bayılmadığım histereskopi işleminde görevli anestezi uzmanı başkaydı. ama opu işlemlerim yapılırken anestezi uygulayan uzman aynı kişiydi. işinin ehliydi sanırım.

Ben çarşamba günü oldum belki beni görmüşsündür aynı günde cafeye götürdüler direk :KK45:

Kızlar bişey sorucam transfer sonrası 5. Günümdeyim. Kasikklarimda hassasiyet ve hafif batma var. Ya hiç dikkat etmiyorum hareketlerime. Umarım kötü şeylerin habercisi değildir. Siz ne dersiniz size de oluyor mu öyle şeyler.

Göğüslerim de sabah kalktığımda ağrıyor sonra dokundukca ağrı oluyor.

Özellikle hamisler nasıldı sizde durumlar.
hamile değilim canım. yani belli değil durumun ama bende de var

tecrübesiz midir nedir. ama hakkını yemeyeyim. benim tam bayılmadığım histereskopi işleminde görevli anestezi uzmanı başkaydı. ama opu işlemlerim yapılırken anestezi uygulayan uzman aynı kişiydi. işinin ehliydi sanırım.
adını hatırlıyor musun? erkek miydi o iyi olan

ben ile aynı anda kafe de olanlar kesin beni görmüşlerdir.
eheeheh
yazıkkkk diye
masada uyumaya çalıştım.
:KK43:
Hadi yaaaa :halay::halay: ben hic uyumadım hatta odadan çıkıyordum hasta bakıcı kalkmayın lütfen ben götüreceğim sizi dedi :KK70:

Aramıza alabilmemiz için bazı şartlar var :))

yok yok şaka
yaş tedavi merkezi
kaçıncı deneme
ve başlama sürecte tarihlerini yazarsın :)
Cnm bende yazayım bilgilerimi
Yaş 27
İlk deneme Eylül ayında oldu malesef negatif ikinci deneme için birkaç ay bekleyeceğim
Sebebsİz infertilite
Şişli memorial de tedavi görüyorum

X