- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.281
ohhhh süper. bende uyuklayıp oturuyom.Ben ben canım bugün işe başladım çok şükür ki öğretmenim ve tam gün olan okulumuzda 3 günüm öğlene kadar dersim var 9 da okula gittim 12 de çıktım arkadaşımla yemek yedik dışarda Eve geldim hemen yattım
Olsun harekette iyi canım sen yarın vereceksin kan değil mi hakkında hayırlısı allahım yüzünü güldürsün inşallah önce senin sonra Benim sonra bekleyişte olan herkesinohhhh süper. bende uyuklayıp oturuyom.
merdiven inip çıktım bi kaç kez mecbur.
bi kaç dosya da taşıdım
Aynı canım bende öyleyim artı çok sinirliyim olsakda rahatlasak hayırlısıyla sanırım 8 gun içinde olunuyormuşkaç gün geçti
Arse82 ben bi tuhafım.. bi rahatsızlık bi huzursuzluk bi tuhaflık var içimde.. kanama tam başlamadığı için.. sendede aynı belirtiler var mı? o kadar hormon aldık normal dir heralde?
Yap yap rabbim o kadar buyukki benım arkadaşımın eşinde 0 sperm vardı doktorlar kesınlıkle çocuğu olmaz dedı o ay hamıle kaldı hakkında hayırlısı olsun canım inş hamilesındırnerdeeeeeeeeeeüç aydır yumurtlamıyorum ki ben ama aklıma kurt düşürmedin desem yalan olur sabah bi test yaparım olmadı ama pek heveslenmeyin bence
Yap yap rabbim o kadar buyukki benım arkadaşımın eşinde 0 sperm vardı doktorlar kesınlıkle çocuğu olmaz dedı o ay hamıle kaldı hakkında hayırlısı olsun canım inş hamilesındırnerdeeeeeeeeeeüç aydır yumurtlamıyorum ki ben ama aklıma kurt düşürmedin desem yalan olur sabah bi test yaparım olmadı ama pek heveslenmeyin bence
aminnn aminnnnnOlsun harekette iyi canım sen yarın vereceksin kan değil mi hakkında hayırlısı allahım yüzünü güldürsün inşallah önce senin sonra Benim sonra bekleyişte olan herkesin
iş yerindekilere söylememek için mi tüp bebeğihistereskopi olduğum gün de yıllık izin aldım.
ertesi gün işteydim.
yani o da bir sebep ama işlemler öğleden sonra olduğu için. gün boyu rahattım.iş yerindekilere söylememek için mi tüp bebeği
ya bana 10 luk mu ne vermişler,EHEHEH yok canım opu günü tabi ki gitmedim yıllık izin aldım. ertesi gün işe gittim.
opu de hemen bayıldım canım. benim bayılma da sorunum yok aslında damar yolu açmada sıkıntım var damarlarım çok derindeymiş. kız güzel damar yolu açamadı ve hemen kanıma karışmadı narkoz.
tabi ben bunu opu başlarken dile getirdim. bunun bir etkisi var mı bilemiyorum. ama opu işlemlerim çok rahat geçti.
hatta ben narkozdan uyanmaktan hoşlanmaya bile başladım. narkoz kafası çok güzel yaa hoopp uyu hooop uyan.
hele hastaneden eve gelince mis gibi uyumak süper :) eheeheh
farklı ilaç derken narkoz mu bişemiyorum farklı bir şey mi kullandı ama ağız yolu ile ilaçların oluyor tabi o gün bildiriyorlar sana uyanınca opuden.
hatta opuden sonra gögsen beyin yanına çıkıyordun o yazıyor ilaçlarını.
sabah çağırmadılar mı seni opu için?yani o da bir sebep ama işlemler öğleden sonra olduğu için. gün boyu rahattım.
Aynı canım bende öyleyim artı çok sinirliyim olsakda rahatlasak hayırlısıyla sanırım 8 gun içinde olunuyormuş
Ben hep olarak düşünmüştüm canım benim çok üzüldüm allah kolaylık versinKızlar benim sonucum negatif çıktıdoktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
Canim.sen histeroskopi sonrası hangi ilaçları kullandın hatirliyormusunEHEHEH yok canım opu günü tabi ki gitmedim yıllık izin aldım. ertesi gün işe gittim.
opu de hemen bayıldım canım. benim bayılma da sorunum yok aslında damar yolu açmada sıkıntım var damarlarım çok derindeymiş. kız güzel damar yolu açamadı ve hemen kanıma karışmadı narkoz.
tabi ben bunu opu başlarken dile getirdim. bunun bir etkisi var mı bilemiyorum. ama opu işlemlerim çok rahat geçti.
hatta ben narkozdan uyanmaktan hoşlanmaya bile başladım. narkoz kafası çok güzel yaa hoopp uyu hooop uyan.
hele hastaneden eve gelince mis gibi uyumak süper :) eheeheh
farklı ilaç derken narkoz mu bişemiyorum farklı bir şey mi kullandı ama ağız yolu ile ilaçların oluyor tabi o gün bildiriyorlar sana uyanınca opuden.
hatta opuden sonra gögsen beyin yanına çıkıyordun o yazıyor ilaçlarını.
Anestezide kullanilan farklı ilaçlar var.Miktarında önemli tabi.İlk anestezi durumundaki arkadaş tecrübesiz olabilirya bana 10 luk mu ne vermişler,
göğşen hoca bi geldi işleme başladı tabi ben çığlık çığlığa hocam uyumadım uyumadımmmmmm
ama biraz sarhoşluk var tabi bende, sonra kıza soru kaçlık yaptın dedi, kız 10 luk dedi hoca neden 20 lik yapmadın dedi, o sıra kız sakin ol uyuyacaksın diyo ama altta ağrım var, bi ara bi uyandım acayip ağrım var, bi ara bi daha uyandım çırpınıyorum kız kolumu tutmuştu, sakin ol diyo bana:)
sakin olacam da ağrım çok zaten aşırı aşırı korkuyordum..
geçnelrde endoskopi yaptırıdm anestezi ile ne ara uyudum ne ara uyandım hatrılamıyorum bile, zor uyandırdılar hatta, ne bileyim histereskopi de nedne öyle oldum kötü bi anı yani
canım ilk histereskopimi de ben baskentte yaptırdım ama tüp bebek doktoru değildi o. zaten ayrıldı hastaneden şu an. bildiğin ana binada ameliyathanede ve 8 10 tıp öğrencisi eşliğinde yapıldı. muhtemelen beni denek olarak kullandılar. ama ben 1 buçuk 2 saat uyanmadım. uyandığımda ayaklarım buz gibiydi ve sistis olmustum ayaklarımın üşümesi nedeniyle.ya bana 10 luk mu ne vermişler,
göğşen hoca bi geldi işleme başladı tabi ben çığlık çığlığa hocam uyumadım uyumadımmmmmm
ama biraz sarhoşluk var tabi bende, sonra kıza soru kaçlık yaptın dedi, kız 10 luk dedi hoca neden 20 lik yapmadın dedi, o sıra kız sakin ol uyuyacaksın diyo ama altta ağrım var, bi ara bi uyandım acayip ağrım var, bi ara bi daha uyandım çırpınıyorum kız kolumu tutmuştu, sakin ol diyo bana:)
sakin olacam da ağrım çok zaten aşırı aşırı korkuyordum..
geçnelrde endoskopi yaptırıdm anestezi ile ne ara uyudum ne ara uyandım hatrılamıyorum bile, zor uyandırdılar hatta, ne bileyim histereskopi de nedne öyle oldum kötü bi anı yani
monodox. prodnol. estrofem. progesteron fitil. progesteron igne. leucostim iğne. hipor iğne.Canim.sen histeroskopi sonrası hangi ilaçları kullandın hatirliyormusun
anladım canım geçen ben de cafedeydim, getirdiler bir kaç kişiyi,canım ilk histereskopimi de ben baskentte yaptırdım ama tüp bebek doktoru değildi o. zaten ayrıldı hastaneden şu an. polat dursun yaptı. bildiğin ana binada ameliyathanede ve 8 10 tıp öğrencisi eşliğinde yapıldı. muhtemelen beni denek olarak kullandılar. ama ben 1 buçuk 2 saat uyanmadım. uyandığımda ayaklarım buz gibiydi ve sistis olmustum ayaklarımın üşümesi nedeniyle.
ikinci histerekopi gögsen bey tarafından kadın doğum eski binası vardı bu yeni bina da değil. orada yapıldı. ve ben tam bayılmadım. yalvar yakar bayılmadım ben diye diyeee bayılttılar sonradan beni. işlem bitince de sadece bana ağrı kesici iğne yaptılar. sanırım ilk başta az veriyorlar. sonra duruma göre gerekirse arttırıyor dozu ama canımızdan can gidiyor. bu hiç hoş değil.
ama iki opu işlemimde de bayılma anlamında bir sıkkıntı yaşamadım. hemen bayıldım ve hiç birsey hissetmedim.
ancak ikinci opuden çıkınca beni fazla dinlendirmeden hadi kalk dediler. ama ben ne giydim nereye gittim yarısını hatırlamıyorum.
beni kafeye getirmişler. bura neresi demişim.
masanın üstünde uyumaya kalkmışım.
doktorun yanına ilaç yazdırmaya çıktğımda ne konuştum hiç hatırlamıyorum.
Ne kadar cokmus hemen tüp bebeğimi başladınız oyuzden mi farklı acaba benimkilere.bana cipro antbytik estrofem birde duphaston yazdi. Ama duphastonu dıger ilaçlar bitince kullancammonodox. prodnol. estrofem. progesteron fitil. progesteron igne. leucostim iğne. hipor iğne.
estrofeme , progesteron fitile , hipor iğneye ve leucostim iğneye devam ediyorum.