2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

ohhhh süper. bende uyuklayıp oturuyom.
merdiven inip çıktım bi kaç kez mecbur.
bi kaç dosya da taşıdım

Aynı canım bende öyleyim artı çok sinirliyim olsakda rahatlasak hayırlısıyla sanırım 8 gun içinde olunuyormuş

nerdeeeeeeeeee üç aydır yumurtlamıyorum ki ben ama aklıma kurt düşürmedin desem yalan olur sabah bi test yaparım olmadı ama pek heveslenmeyin bence
Yap yap rabbim o kadar buyukki benım arkadaşımın eşinde 0 sperm vardı doktorlar kesınlıkle çocuğu olmaz dedı o ay hamıle kaldı hakkında hayırlısı olsun canım inş hamilesındır

nerdeeeeeeeeee üç aydır yumurtlamıyorum ki ben ama aklıma kurt düşürmedin desem yalan olur sabah bi test yaparım olmadı ama pek heveslenmeyin bence
Yap yap rabbim o kadar buyukki benım arkadaşımın eşinde 0 sperm vardı doktorlar kesınlıkle çocuğu olmaz dedı o ay hamıle kaldı hakkında hayırlısı olsun canım inş hamilesındır

kızlar aranızda hiç yok mu benim gibi dondurulmuşla ilaçsız transfer bekleyen ya da olan?

ya bana 10 luk mu ne vermişler,
göğşen hoca bi geldi işleme başladı tabi ben çığlık çığlığa hocam uyumadım uyumadımmmmmm
ama biraz sarhoşluk var tabi bende, sonra kıza soru kaçlık yaptın dedi, kız 10 luk dedi hoca neden 20 lik yapmadın dedi, o sıra kız sakin ol uyuyacaksın diyo ama altta ağrım var, bi ara bi uyandım acayip ağrım var, bi ara bi daha uyandım çırpınıyorum kız kolumu tutmuştu, sakin ol diyo bana:)
sakin olacam da ağrım çok zaten aşırı aşırı korkuyordum..
geçnelrde endoskopi yaptırıdm anestezi ile ne ara uyudum ne ara uyandım hatrılamıyorum bile, zor uyandırdılar hatta, ne bileyim histereskopi de nedne öyle oldum kötü bi anı yani

Aynı canım bende öyleyim artı çok sinirliyim olsakda rahatlasak hayırlısıyla sanırım 8 gun içinde olunuyormuş

nneeee 8 gün mü
Allahım bu mod 8 gün devam ederse etrafımda kimse kalmaz :) dövücek gibi bakıyorum herkese:)
kanama yapan şeyler mi yesek
zerdeçal, maydanoz nane kekik vs..söktürür mü

Canim.sen histeroskopi sonrası hangi ilaçları kullandın hatirliyormusun

Anestezide kullanilan farklı ilaçlar var.Miktarında önemli tabi.İlk anestezi durumundaki arkadaş tecrübesiz olabilir

canım ilk histereskopimi de ben baskentte yaptırdım ama tüp bebek doktoru değildi o. zaten ayrıldı hastaneden şu an. bildiğin ana binada ameliyathanede ve 8 10 tıp öğrencisi eşliğinde yapıldı. muhtemelen beni denek olarak kullandılar. ama ben 1 buçuk 2 saat uyanmadım. uyandığımda ayaklarım buz gibiydi ve sistis olmustum ayaklarımın üşümesi nedeniyle.
ikinci histerekopi gögsen bey tarafından kadın doğum eski binası vardı bu yeni bina da değil. orada yapıldı. ve ben tam bayılmadım. yalvar yakar bayılmadım ben diye diyeee bayılttılar sonradan beni. işlem bitince de sadece bana ağrı kesici iğne yaptılar. sanırım ilk başta az veriyorlar. sonra duruma göre gerekirse arttırıyor dozu ama canımızdan can gidiyor. bu hiç hoş değil.

ama iki opu işlemimde de bayılma anlamında bir sıkkıntı yaşamadım. hemen bayıldım ve hiç birsey hissetmedim.

ancak ikinci opuden çıkınca beni fazla dinlendirmeden hadi kalk dediler. ama ben ne giydim nereye gittim yarısını hatırlamıyorum.

beni kafeye getirmişler. bura neresi demişim.

masanın üstünde uyumaya kalkmışım.

doktorun yanına ilaç yazdırmaya çıktğımda ne konuştum hiç hatırlamıyorum.

Canim.sen histeroskopi sonrası hangi ilaçları kullandın hatirliyormusun
monodox. prodnol. estrofem. progesteron fitil. progesteron igne. leucostim iğne. hipor iğne.

estrofeme , progesteron fitile , hipor iğneye ve leucostim iğneye devam ediyorum.

Kizlar slm bende adetimi bekliyoru hala tedaviye baslamak icin oncesinde benden tahlil istedi dr gecen adetimde bi vermistim bugun baska kan yine verdim haftaya da ciger filmi falan istediler onlari halledecem ins zaten 13-15 ekim gibi adet olup ilaclara baslayacagim yanliz bi sorunum var bugun adetimin ikinci gunu verdigim kan degerlerinde lh ve e2 hormonlarin degerleri bana tuaf geldi sinir ne olmali bileniniz var mi

anladım canım geçen ben de cafedeydim, getirdiler bir kaç kişiyi,
aynı ben de senin gibi oldum eski binada histereskopiyi, peki sen opu olurken söyledin mi ordakilere histereskopide bayılmadım diye

monodox. prodnol. estrofem. progesteron fitil. progesteron igne. leucostim iğne. hipor iğne.

estrofeme , progesteron fitile , hipor iğneye ve leucostim iğneye devam ediyorum.
Ne kadar cokmus hemen tüp bebeğimi başladınız oyuzden mi farklı acaba benimkilere.bana cipro antbytik estrofem birde duphaston yazdi. Ama duphastonu dıger ilaçlar bitince kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…