- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.321
bu hastanenin yatak sorunu var benceHadi yaaaaben hic uyumadım hatta odadan çıkıyordum hasta bakıcı kalkmayın lütfen ben götüreceğim sizi dedi
Cnm seni çok iyi anlıyorum ama pes etmek yok yola devam benimde ilk denemem negatif 2. Denemeyle inş yavrularimiza kavusuruzKızlar benim sonucum negatif çıktıdoktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
aslında önce kendinde bitiyor.hey allahım ya benim gbi panik ve korkak biri ...
ama aslında rahat olsam azcık herşey daha kolay olacak ama korkuyorum işte........
Neresiymiş ya o bir gece yatıran iyiymiş vala :)bu hastanenin yatak sorunu var bence
kalabalık olduğu için ..
insanlar bu tip işlemlerden sonra dinlenmek istiyor ve yakınlarını yanında istiyor. ama tek başına giyinip oradan cıkma durumu var.
hele hele tansferden sonra başka hastanelerde saatlerce yatanlar varmış. yanlış hatırlamıyorsam istanbul da bir özel hastanede şehir dışından gelsin ya da gtelmesin her hasta transfer olduktan sonra b,r gece hastane yatıyor.
ha belki o kadarda değil tamam kabul
ama kalabalık olması nedeniyle yatak sayıyı fazla olmalı.
merhaba canım doktorun kimdi ordaCnm bende yazayım bilgilerimi
Yaş 27
İlk deneme Eylül ayında oldu malesef negatif ikinci deneme için birkaç ay bekleyeceğim
Sebebsİz infertilite
Şişli memorial de tedavi görüyorum
valla bi yerde okudum ama sadece istanbulda olduğu aklımda kalmış forumlarda okumuştum sanırım...Neresiymiş ya o bir gece yatıran iyiymiş vala :)
cuma negatif aldım hala gelecek paşa hazreteri bekliyorum bir gelemedim ama transfer sonrası regliler sancılı oluyorAynen ya valla çocuğa zor ders yaptırıyorum belirtıler var ama hala gelmıyor dr 3 gun demişti bugün tam 3.gun aslında ıyı olur onları yesek ne var ne yok gider :) ama kamama yaparmı onlar hıcbır fıkrım yok
Cnm semra hanım banada 2. Transferin ilaçsız olabilir dedi.kızlar aranızda hiç yok mu benim gibi dondurulmuşla ilaçsız transfer bekleyen ya da olan?
Cnm memorial olabilir bana istediğin kadar dinleyebilirsiniz dediler :))valla bi yerde okudum ama sadece istanbulda olduğu aklımda kalmış forumlarda okumuştum sanırım...
Oy deme ya valla gelsede rahatlasak bir an evvelcuma negatif aldım hala gelecek paşa hazreteri bekliyorum bir gelemedim ama transfer sonrası regliler sancılı oluyor
Daha önce özelde yaptirdim istediğin kadar yat demişlerdi simdi 2 saat sonra kaldırdılar başka transferler vardı zaten.ama olacaksa 2 saatte yeterli bence.Çıkınca çok uzun yolu yoksa tabibu hastanenin yatak sorunu var bence
kalabalık olduğu için ..
insanlar bu tip işlemlerden sonra dinlenmek istiyor ve yakınlarını yanında istiyor. ama tek başına giyinip oradan cıkma durumu var.
hele hele tansferden sonra başka hastanelerde saatlerce yatanlar varmış. yanlış hatırlamıyorsam istanbul da bir özel hastanede şehir dışından gelsin ya da gtelmesin her hasta transfer olduktan sonra b,r gece hastane yatıyor.
ha belki o kadarda değil tamam kabul
ama kalabalık olması nedeniyle yatak sayıyı fazla olmalı.
benim aklım da da orası var dr melih aygün var 4 deneme için ama önce bir kafa dinleyecemm en az 6 ay tüp bebekle ilgili ilaç ismi bile duymak istemiyorum :) geride kalan ilaçları bile taa en arka dolaplara koydum :)Cnm memorial olabilir bana istediğin kadar dinleyebilirsiniz dediler :))
2 saat...Daha önce özelde yaptirdim istediğin kadar yat demişlerdi simdi 2 saat sonra kaldırdılar başka transferler vardı zaten.ama olacaksa 2 saatte yeterli bence.Çıkınca çok uzun yolu yoksa tabi
bilmem ki olabilir canım doğrudur.Cnm memorial olabilir bana istediğin kadar dinleyebilirsiniz dediler :))
Semra KAHRAMAN. Ama ekip olarak çalışıyorlar. Ekip doktorum gönül Özer. Memorialin sistemi farklı hepimiz semra hocanın hastasiyiz ama takiplerimuzi ekip doktoru yapıyor. Semra hoca ilk muane, teşhis, histeroskopi, laparoskopi, müsaitse transfer yapıyor. Ve hergün dosyalarimizi inceleyip doktorlara yön veriyormerhaba canım doktorun kimdi orda
Yarim saat mi?gerçi yurt dışında da hemen cikariyorlarmis.Ama burda hasta yoğunluğundan sanirim.iki saat sonra bile kalkmak istemiyor insan2 saat...
iyiymiş.
ben hiç iki saat yatmadım
yarım saaat.,
İki saat az gelmisti bana ama sizleri duyunca baya varmış. Tuvalete bile kaldirmadilar beze yaptiyorlardiBen bu transferımde sadece yarım saat yattım çok sıkışıktım hemen kalkıp wc ye gittim sonrada taksıyle eve geldım
Ay canim yaaaAz önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
@gulumse-hayata veYonca___