- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.101
Transferden sonra 2 saat hastanede sedyede yattım, yatağa bile geçmedim. İdrarımı sürgü ile altımdan aldılar. Sonra eve geçtim yattım, lavabo için ara ara kalktım. Diğer gün işe gittim.
Yarın kan tahlili günü12.gününe idrar testi yapmadan gelebildimbugece uzun olacak
Kendimi aman aman bir belirtim olmamasına rağmen hamile gibi hissediyorum .
İsimler düşünüyor cinsiyet tahmini yapıyorum
Bebek arabaları bile bakıyorum :)
(Tabiki cinsiyeti önemli değil allah sağlıklı versin )
Kız bebeğini alacaksın anestezi falan isteme unut anesteziyiBöyle duyunca cesaretleniyorum da o gün gelince eminim anestezi isticem:) bir de ben sigarayı hala bırakamadım ya
Allahım nasıl bir sabır var sende ben 7.gunden başlıyorum idrar testine eşim kızdı bir daha yapmak yok gebelik testi diye ama yine alcam esimden gizli 3 tane heyecanlı oluyor bide iki çizgi görürsem ertesi gün hemen bu gercek mi diye kan vermeye koşuyorum acil doktorunun hayırlı olsun diye gulmesi de ayrı bi tat :)) güzel heyecanlar ama kucağımiza da bi gelseler...Yarın kan tahlili günü12.gününe idrar testi yapmadan gelebildimbugece uzun olacak
Kendimi aman aman bir belirtim olmamasına rağmen hamile gibi hissediyorum .
İsimler düşünüyor cinsiyet tahmini yapıyorum
Bebek arabaları bile bakıyorum :)
(Tabiki cinsiyeti önemli değil allah sağlıklı versin )
Neden canım hep burdayım ne oldu HayrolaKızAdige_ aklım sende kaldı hamile insana heyecan yaşatıyorsun burda . unuttun vallahi bizi
Aaaa var amaKızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik((
Allah razı olsun canım yaaa rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAllah yardımcın olsun.rabbim yoktan var ediyor inşallah sağlıklı bebeklerin olur nasip eder allahım bunu sana
Var bence canım:)Kızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik((
Kızlar ben normal muayenede bile kendimi çok kastığım için doktorum transferi kesinlikle anestezili yapcam dedi .Çünkü bu şartlarda normal bir şekilde yerleştiremem dedi .Tutup tutmamasının anestezi ile ilgisi yok rahat olmakta önemli transfer esnasında .Çok kolay diyenler çoğunlukta ama benim gibi kendini kasanlar için anestezi de bir alternatif .Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah .Rabbim nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiş. ..Hayellerimize kavuşmak dileğiyle ...Böyle duyunca cesaretleniyorum da o gün gelince eminim anestezi isticem:) bir de ben sigarayı hala bırakamadım ya
Hayırlı olsun canım benim böyleyken bile değil daha silikti değerim 60 çıkmıştı .Kızlar tüp bebek transfer gruplarına giriyorum okuyorum nu heyecanı sizinle yaşıyorum o süreci unutmak mümkün değil çünkü dualar ediyorum tanımadığım bir sürü yoldaşıma. ..Kızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik((
Evet canım, sedyeye kendim geçtim. Yavaşça, sedyeyi tuttular. Bir bacağımla kalçamı koydum. Sonra kendimi çektimpelinnacar sedyede yattim dedigin
İlk once transferin yapildigi masadaydin ordan sedyeye gectin ama di mi? Sen nasil gectin
5. Gün embriyosu bugun 9 canım, kan vereceğim bakalım ne olurAaaa var ama
Kaçıncı gün
Kacinci gun embriyosi
Varmı diyosunuz yani, Allahım inşallah...Hayırlı olsun canım benim böyleyken bile değil daha silikti değerim 60 çıkmıştı .Kızlar tüp bebek transfer gruplarına giriyorum okuyorum nu heyecanı sizinle yaşıyorum o süreci unutmak mümkün değil çünkü dualar ediyorum tanımadığım bir sürü yoldaşıma. ..
Ay inşallah canımmVar bence canım:)
var varrr :)5. Gün embriyosu bugun 9 canım, kan vereceğim bakalım ne olur
Var bencede canım bende şimdi hastaneye gidiyorum Allah yardımcımız olsunVarmı diyosunuz yani, Allahım inşallah...
Var gözün aydınKızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik((