- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.081
:)) şükürYok hepsi böyle değil çok şükür :)) şimdiki doktorum idrara hafif sıkışık gel diyor
Hadi bakalım hayırlısı insalllllaaahhhhhhhKızlar iyi geceler 23.00 itibariyle 2 adet ovitrelle vurduk salı sabah opum var hakkımızda hayırlısı bu süreci yaşayan hepimiz için. bekleyiş başladı:):)
Sepet Sepet yumurtaların bol bol bebislerin olsun inşallahhhh hayırlı haberler veririz inşallah hep birlikteKızlar iyi geceler 23.00 itibariyle 2 adet ovitrelle vurduk salı sabah opum var hakkımızda hayırlısı bu süreci yaşayan hepimiz için. bekleyiş başladı:):)
Benim yasim 25 canim ben yurt disinda yaptim
Evet canım geçen cuma kan tahlili yapıldı hcg beta 149.1 çıktı hamilesin dediler, şimdi ikinci kan tahlilini bekliyorum o da çarşamba günü yapılacakMasallah. Insallah hamilesinizdir belli oldumu testiniz.dualar im hepinizle
Ben aldım canım trAnsferde anestezi doktorum ve hemşireler gerek yok o ana tanık ol dediler ilk başta ikna olmuş gibiydim ama sonra yumurta toplamadan sonra hem kasiklarimin ağrısı devam ediyordu hemde panikten yanlış birseye sebep olmayayım diye rica ettim tamam dediler yani bir sıkıntı olmadı işlemde ama tabi tuttu mu bilmiyorum testim yarınArkadaşlar merhaba ALLAH herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla çocuklarımızı alalım kucağımıza. Araniza yeni katıldım bu ay başladık bizde tedaviye çarşamba günü yumurtaları toplicaklar heycan dorukta. Transferde anestezi veriyorlar mı onu merak ediyorum. Benim doktorum gerek yok dedi ama anestezi alan var mı transferde bilgi verebilirmisiniz?
Hayirli olsun canim aramiza hosgeldinOlumlu olumsuz tecrübelerimi paylaşacağım ben de inş tabi olumlu olur çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah her yerim delik deşik oldu ama sonucuna değer tabi hayırlısı ile :)
Ben aldım canım trAnsferde anestezi doktorum ve hemşireler gerek yok o ana tanık ol dediler ilk başta ikna olmuş gibiydim ama sonra yumurta toplamadan sonra hem kasiklarimin ağrısı devam ediyordu hemde panikten yanlış birseye sebep olmayayım diye rica ettim tamam dediler yani bir sıkıntı olmadı işlemde ama tabi tuttu mu bilmiyorum testim yarın
Evet canım sonuna geldik ama hem heyecan hem stres inşallah güzel sonuç olur dediğin gibi evet canım yani sende rahat edemeyeceğini düşünüyorsan işte doktorundanHadi inşallah güzel bir sonuç alırsın yarın canim,sürecin sonuna gelmişsin ne güzel zaman durdu sanki benim icin:) ben de transferde anesteziyi rica edeyim doktorumdan
Evet canım sonuna geldik ama hem heyecan hem stres inşallah güzel sonuç olur dediğin gibi evet canım yani sende rahat edemeyeceğini düşünüyorsan işte doktorundan
En kolayı transfer zaten canım korkma acısı sızı yok 5dk sürüyor oldu bittiAnestezisiz oluşu korkuttu biraz:) tabi söz konusu bebeklerimizi kucagimiza almaksa acılar teferruattir
Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklaEvet canım geçen cuma kan tahlili yapıldı hcg beta 149.1 çıktı hamilesin dediler, şimdi ikinci kan tahlilini bekliyorum o da çarşamba günü yapılacak
Ne güzel duaymis amin hepimiz içinAnnem şey derdi bebekle ilgili ''rabbim yıkık gönül bırakmasın'' allah hepimizin gönlünü bayram yerine çevirsin.. söylerlerdi ama bu kadar stresli bekleyişler yaşayacağımı tahmin etmiyordum
Canın minik minik kanama oluyor 2 3 gun gelir oyle ama toplamı 1 pad dolusu kadar da çok olmuyor şimdi kanama olmasi normal kesilir yarın öbür günKizlar bisey sorcam opudan sonra hafif kanamaniz oldumu? Kac gun surdu? Bende kanama var ya. Kafam karisti regl mi bu diye. Ama o kadarda cok degil. Anlamadim
Kizlar benimki negatif oldu ya simdi. Carsamba gunu toplanip kalan embriyolarla nasil bir yol izlenecegini neden olmadigini falan konuscaklarmis. Biraz daha saglikli dusunmeye calisiyorum bugunden beri. Simdi ben ne yapmaliyim sorun ne acaba diyorum. Rahim filmim temizdi. Amh 1.5 cikmisti. Esimde morfoliji 0 ileri hizli hareket yoktu. Ama embriyolarimiz a+ kalitedeydi. Bu arada bir kizim var sonsuz sukur. Sezeryan ile dogum yaptim. Acaba rahmimde bir sey mi oldu sezeryandan sonra histereskopi yaptirmalimiyim ?? Birde cizik atiliyormus sanirim. Intralipid serum diye birsey duydum. Bunlarin hepsini tekrar ki denemede isticem. Ama oncesinde nasil testler yaptirmaliyim bilen var mi bildigim sadece pihtilasma testi baska neler yapiliyor genetik test falan ? Birde diyelimki histereskopi yapilacak adet dongunun kacinci gunu yapiliyor ve ondan sonra ne zaman embriyo transferi oluyor. Kalan embriyolara genetik test sart mi ? Onlarca soru var aklimda lutfen yardimci olun cok cok karisti kafam
En kolayı transfer zaten canım korkma acısı sızı yok 5dk sürüyor oldu bitti
En kolayı transfer zaten canım korkma acısı sızı yok 5dk sürüyor oldu bitti
Tesekkurler.peki transverden sonra hep yattiniz mi.isten rapor almam cok zor .ayaga kalkarsam tutmaz mi