2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben kullanmıştım daha önce 3 günde bir degistirdik en güzel durduğu yer bel

Koldan bacaktan çıkıp duruyor bel en iyisi Paradise82 Paradise82
Evet bende kalçanın üst kısmına yapıstırıyorum, oradan cıkmıyor.
O bantlar östrojen hormonu canım pelinnacar pelinnacar rahmi gebelik için hazırlamaya destek kadınlık hormonu diye biliyorum.

Kizlar benimki negatif oldu ya simdi. Carsamba gunu toplanip kalan embriyolarla nasil bir yol izlenecegini neden olmadigini falan konuscaklarmis. Biraz daha saglikli dusunmeye calisiyorum bugunden beri. Simdi ben ne yapmaliyim sorun ne acaba diyorum. Rahim filmim temizdi. Amh 1.5 cikmisti. Esimde morfoliji 0 ileri hizli hareket yoktu. Ama embriyolarimiz a+ kalitedeydi. Bu arada bir kizim var sonsuz sukur. Sezeryan ile dogum yaptim. Acaba rahmimde bir sey mi oldu sezeryandan sonra histereskopi yaptirmalimiyim ?? Birde cizik atiliyormus sanirim. Intralipid serum diye birsey duydum. Bunlarin hepsini tekrar ki denemede isticem. Ama oncesinde nasil testler yaptirmaliyim bilen var mi bildigim sadece pihtilasma testi baska neler yapiliyor genetik test falan ? Birde diyelimki histereskopi yapilacak adet dongunun kacinci gunu yapiliyor ve ondan sonra ne zaman embriyo transferi oluyor. Kalan embriyolara genetik test sart mi ? Onlarca soru var aklimda lutfen yardimci olun cok cok karisti kafam
Benim FSHım yüksek olduğu için doktor benden bununla alakalı genetik testler istedi 3 tane ayrıca kromozom analizi istedi. ANA testi istedi kan pıhtılaşma testi istedi Protein SC istedi. Nenim AMHım da 1.3dü.Adetin bitiminden hemen sonra yapılıyor histeroskopi bana da yapıldı. Çizik atılmadı ama polipler vs temizlenmişti hemen sonraki adette de tedaviye başlandı. Ben embriyolara genetik test istemedim. Çok param olsa isterniydim bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba ALLAH herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla çocuklarımızı alalım kucağımıza. Araniza yeni katıldım bu ay başladık bizde tedaviye çarşamba günü yumurtaları toplicaklar heycan dorukta. Transferde anestezi veriyorlar mı onu merak ediyorum. Benim doktorum gerek yok dedi ama anestezi alan var mı transferde bilgi verebilirmisiniz?

Arkadaşlar merhaba ALLAH herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla çocuklarımızı alalım kucağımıza. Araniza yeni katıldım bu ay başladık bizde tedaviye çarşamba günü yumurtaları toplicaklar heycan dorukta. Transferde anestezi veriyorlar mı onu merak ediyorum. Benim doktorum gerek yok dedi ama anestezi alan var mı transferde bilgi verebilirmisiniz?
malesef canım, anestezi olmadan transfer işlemi yapılıyor, yumurta toplama yapılırken aç ve idrar kesen boş olacak. Transferde ise sıkışık bir şekilde alıyorlar, idrar kesen dolu olacak. Çok uzun sürmüyor, biraz acı oluyor, değer diyoruz

Mecbur yedim ilk tüp bebek tedavimdi bide temmuz agustos ayında yedim bunlari alerji olacam diye aklım gitti
Bide orda nasıl transfer yaptı bana bacaklarimi kollarimi bağlayıp bildiğin baş aşağı koltuğu yatirdilar kan beynime toplandı :)))) sonta takip idrar kesemi suyla doldurdular nasıl sıkıntı yaşadım saçlarım dustan çıkmış gibi sırılsıklam ter olmuştu
Hepsi mi böyle oluyor :)))))) daha neler duyacağız

malesef canım, anestezi olmadan transfer işlemi yapılıyor, yumurta toplama yapılırken aç ve idrar kesen boş olacak. Transferde ise sıkışık bir şekilde alıyorlar, idrar kesen dolu olacak. Çok uzun sürmüyor, biraz acı oluyor, değer diyoruz
Anestezisiz oluşu korkuttu biraz:) tabi söz konusu bebeklerimizi kucagimiza almaksa acılar teferruattir

Tesekkurler.peki transverden sonra hep yattiniz mi.isten rapor almam cok zor .ayaga kalkarsam tutmaz mi
Transferden sonra 2 saat hastanede sedyede yattım, yatağa bile geçmedim. İdrarımı sürgü ile altımdan aldılar. Sonra eve geçtim yattım, lavabo için ara ara kalktım. Diğer gün işe gittim.

Kizlar benimki negatif oldu ya simdi. Carsamba gunu toplanip kalan embriyolarla nasil bir yol izlenecegini neden olmadigini falan konuscaklarmis. Biraz daha saglikli dusunmeye calisiyorum bugunden beri. Simdi ben ne yapmaliyim sorun ne acaba diyorum. Rahim filmim temizdi. Amh 1.5 cikmisti. Esimde morfoliji 0 ileri hizli hareket yoktu. Ama embriyolarimiz a+ kalitedeydi. Bu arada bir kizim var sonsuz sukur. Sezeryan ile dogum yaptim. Acaba rahmimde bir sey mi oldu sezeryandan sonra histereskopi yaptirmalimiyim ?? Birde cizik atiliyormus sanirim. Intralipid serum diye birsey duydum. Bunlarin hepsini tekrar ki denemede isticem. Ama oncesinde nasil testler yaptirmaliyim bilen var mi bildigim sadece pihtilasma testi baska neler yapiliyor genetik test falan ? Birde diyelimki histereskopi yapilacak adet dongunun kacinci gunu yapiliyor ve ondan sonra ne zaman embriyo transferi oluyor. Kalan embriyolara genetik test sart mi ? Onlarca soru var aklimda lutfen yardimci olun cok cok karisti kafam
Histereskopi yaptır canım rahim filmine göre biraz daha detaylı çizik attır allah bağışlasın kızın yaşı biraz büyük ise 7 ve üzeri ise era testi ve cd56 ve genetiği muhakak yaptır cd55 kanda da bakılıyor ama en garanti parça alınarak bakıyor canım rahim ve vucudumuz çok değişiyor canım o yüzden bunlar önemli ayrıca sperm sağlığı ölçümleri var kalitesine ayrıca bakılan bir test canım

Kizlar bişey sorucam
Yukarida Ucurtma avcisi 86 Ucurtma avcisi 86 transfer anini anlatmışsin okurken tuhaf oldum
O nasi bi transfer yahu

Transfer sonrasi ameliyat masasindaydim
Transfer bitti dr hemşireler herkes gitti
Bir kişi geldi bana sedyeye gecmemi soyledi
Yani trasnferden bir dakika sonra ameliyat masasindan getirilen sedyeye nasil geçtiniz?
Yani yatarken bu geçiş sirasinda ikindim kasildim resmen hep aklima takildi o an zorlamış olabilirmiyim embriyoyu diye
Hemşire omuz omuz gelmemi istedi ama 80 kiloyum
Omzum 80 kiloyu nasi sürüklesin:))
Sizin transfer sonrasi sedyeye geçişiniz nasildi yazarmisiniz?
Canım bende transfer sonrası kendim kayarak geçtim yarım saat sonrada tuvalete çıktım iki saat dinlenme sonrası 250 km yol gittim evde transferin altıncı günü iki sele ütü yapıp kızıma ve eşime valiz hazırladım ikisi De il dışına eğitime gittiler dört gün boyunca duvarlar bana ben duvarlara yedinci gün iki embriyodan biri düştü ağlamaktan gözlerim şişti dokuzuncu gün kan sonucu pozitif geldi.Ki ben iki embriyo ile başladım tedaviye Allah ol deyince herşey boş nolur kafana hiçbişey takma zamanı var allah sana inşallah ikiz versin kafanı kaşıyacak vakit bulama emi:KK48:

X