2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar aranızda sebepsiz infertilite olan var mı benim sebepsiz aynı durumda olan arkadaşları merak ediyorum
Ben de sebepsiz infertite her yolu deniyoruz bi türlü olmuyor işte allahtan
3 tüp bebek yaptık her seferinde
24 26 arası yumurta toplandı 15 12 tanesi 5.gune kadar gidiyor içlerinden seçip donduruyoruz hersey çok güzel çok iyi diyorlar ama olmuyor niye olmuyor diyorum bi bilsek diye cevap alıyorum
Allah dermansiz dert vermesin böylesi de kötü bi durum ya

Adete yakin mi transfer yapiliyo ? Kac gunde bir adet goruyosun

guns_n_roses80 kızlar benimde sebebsiz infertilite gorunen hicbirsorun yok ama bebiste yok 3 senelik evliyim 1 tüp bebek denedim malesef negatif 10 dondurulmuş embriyom var. Bu sefer rahime çizik ve genetik test yaptiracagim. Hakkımızda hayirlisi

Kafana takılan sor canım. Bende onun hastasıyım. 2. Denemem

Evet canım çok haklısın bizde aynı durumda ilk başlarda çocuk için uğraşırken sorun yok diye çıkınca seviniyorduk yine de şükür ama ben artık şunu anladım sorun olsun veya olmasın Allah ol demedikten sonra olmuyor Allah'ım sana tüm kalbimle yalvarıyorum ki bana ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma sen evlat sahibi olmayı nasip eyle birde diyorum ki eskilerin bir lafı var bizlere belki hurafe gibi geliyor ama bazı zamanlarda evlenince belli bir yıl çocuk olmuyormuş ben hiç hamile kalmadım gerçi ama mesela halam ilk evlenince bir çocuğu olmuş vefat etmiş sonra 5sene mi ne bir daha hamile kalamamis sonra kalmış ben artık nerden sebep bulacagimi şaşırdım

Evet canım senin dediğini bende duydum geyiklerin dogurma zamanında mi neydi hayvanı hatırlayamadım o zamanda ya evlenen ya da doğan kızların çocuk sahibi olması uzun sürüyormuş sanırım bende böyle bi hurafe duymuştum bi daha sorar öğrenir güzelce yazarım :))

Bana Acıbadem de 2 çizik atıp 2 embriyo vermişlerdi yine tutmamisti
Şimdiki doktorum acibademde yapılmış tekrar bakmaya gerek yok demişti düşük yapınca artık bende rahimi görmek istiyorum dedi geçen ayda yaptı tertemiz hiç bi sorun yok dedi ben çok güveniyorum doktoruma ilaclarimi değiştirdi elime bi toz verdi tüpün içinde bunu opu işlemine geldiğinde bana ver unutma dedi değişik bi hoca ya allah razı olsun acibadem 20bin parami yedi embriyolarimi bile guzelce gelistirmedi labratuvar cok onemli bu tedavide embriyolog fos cikti hersey allahtan hayirlisini diliyorum herkes için

Canım seninle aynı zamandayız nasıl gidiyor benim göğüsler iyice hassaslaştı bugün duş aldım rahatladım biraz az önce yine kahverengimsi leke geldi
Canim leke hiç olmadı bende
Hassasiyet var ama.
Birde kasiklarim da ara ara çok hafif sizi oluyor.
Çabuk yoruldugumu hissediyorum
Birde kalbimin atışını daha net hissediyorum.
Bazen çok Üşüyorum.
Bazen birden ter bastığı oluyor.
Ama bunların hepsi ilaçlardan kaynaklanabilir.
Yan etkilerden olan şeyler.
İlk deneme de de negatif i aldigim için. Bunlar kesin gebelik belirtisi diyemem.
Ama bende olanlar bunlar.
Bi de normalde duygusal bir insanim.
Ama bi kac gündür daha da duygusalim

Cnm bende doktoruma çok güveniyorum şişli memorial semra kahraman da tedavi görüyorum. Bana dedi ki rahime çizik atmaya gerek yok ilk denemede yarı yarıya ihtimal veriyoruz 2.ve 3. Denemede Şansın yüksek dedi. Ama ben ne bileyim ikinci denemede ihtimalleri artıracak yöntemlerle tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum. Bazen ne yaparsan yap zamanı gelmedikce olmuyor işte . Termal suya girdim bu ay beni rahatlattı baya, birkaç ayda şifalı sularla deneyeyim fayda gören çok

Ayy canım varsa öğrenebileceğin biri iyi olur vardır belki bir bildikleri eğer öyle birşey varsa bunu bozmak için bir dua felan yok mu ki acaba :s

Bence birden herseyi öğrenmek yerine ani zamanında yaşayıp öğrenmek senin için daha güzel olur hem strest olmamış olursun . Inşallah çok güzel olur hersey senin için tedavin hayırlı olsun cnm
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…