- 27 Eylül 2017
- 171
- 205
- 38
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.881
Çok haklısın canım aynen öyle teselli etmek isterken insanı daha çok üzüyor lar farkında değiller ve herşeyi geçtim bilmeyenlerde birde şey diyor yapsana kız bir tane neyi bekliyorsun ya yapıp yapmadığimi olup olmadığını bilmeden konuşuyorlar ama benim şuan da gitmem lazım maalesef kaçma şansım yokMelek ben artık bebek mevlutlerine gitmiyorum cunku insanların bana aciyarak bakışlarını görmek istemiyorum önüme geçip seninde bi olsa diyen insanların acinasi ses tonunu duymak istemiyorum al bakalım bebeği kucağına sana da bulassin muhabbetinden sıkıldım artık genelde yaşlılar yapıyor bunu üzülüyorum
O yüzden hediyemi alıp daha sonra hayirlamaya gidiyorum böyle daha sağlıklı oluyor benim için
Sende rahatsız oluyorsan bunu önerebilirim sana
Biz allahtan gelene razi iken insanların böyle yaklaşmasıni anlamıyorum
Keşke bir mucize olsaKızlar 3.gun embriyo transferinde 14.gun kan testi günü verilirken 9. 10. Gün idrarda görmek neredeyse imkansız gibi bişey hemen tutmadı olmadı demeyin yani
5.gun verilen embriyo da bile 8.gun anca idrarda silik çizgi çıkıyor
Bir de kız bebek idrara çabuk dusermis ve daha cabuk tutunurmus erkek bebek daha geç idrara dusermis
Ablamin oğlu kanda bile çıkmıyordu hadi onu geç usg de keseyi görmüyor boş gebelik diyordu adam ablam illa ben hamileyim diyerek müdahaleyi kabul etmedi oğlu 9 yaşında
Ben en yakinimin mevlutune bile gitmedim herkese alistirdim duyurdum bebek mevlutune gitmiyorum diyeÇok haklısın canım aynen öyle teselli etmek isterken insanı daha çok üzüyor lar farkında değiller ve herşeyi geçtim bilmeyenlerde birde şey diyor yapsana kız bir tane neyi bekliyorsun ya yapıp yapmadığimi olup olmadığını bilmeden konuşuyorlar ama benim şuan da gitmem lazım maalesef kaçma şansım yok
Lütfen umutsuzluğa kapılma benimde hiç göğüs te şişkinlik yoktu şimdi 11. Gün yawas yawas şişkinlik olamaya başladı . O yüzden belirli olaylarini kafana yakma sakin yarın çok gUzel olur inslalah senin için ..Kızlar bende de bir umutsuzluk, niye böyle olduk biz yayarın sabah işe gitmeden kan vermeye gideceğim.. sonucu iş yerinde öğrenmekte kötü olucak umarım olumsuz olmaz ama hiç belirtim yok aksine göğüslerimdeki şişkinlik ve ağrıda gitti .. hayırlısı artık..
Canimmm tamamen aynı durumdayız bende işe gitmeden kan vereceğim sabah ve sonucu iş yerindeyken arayıp öğreneceğim ve aynı umutsuzluk bende de var hiç bir belirti yok ve de kahverengi akıntı var hala regl olmadığım için sanırım napicaz biz yarın böyleKızlar bende de bir umutsuzluk, niye böyle olduk biz yayarın sabah işe gitmeden kan vermeye gideceğim.. sonucu iş yerinde öğrenmekte kötü olucak umarım olumsuz olmaz ama hiç belirtim yok aksine göğüslerimdeki şişkinlik ve ağrıda gitti .. hayırlısı artık..
Bende gerçekten anlamıyorum evlenmeden önce de evlenmiyor musun. Ya bütün bunların Allah'ın takdiri iyi dilekte bulunur geçersin ama böyle insanlar şanslı insanlar tabi her istedikleri istedikleri zamanda olduğu için aksi durumları hiç düşünmüyor bilmiş bilmiş konuşuyorlarBen en yakinimin mevlutune bile gitmedim herkese alistirdim duyurdum bebek mevlutune gitmiyorum diye
Ben insanlara durumu anlatmaktan yıldım artık
kadının biri geliyor benim bilmemkimin çocuğu olmuyordu eeee diyom şunu yaptı bunu yaptı kendiliğinden hamile kaldı falan filan
Her seferinde başlatılan muhabbetin neyle biteceğini hemen anlıyorum :))) bende sorun yok esimin doğuştan damarı yokmuş tüp bebekten başka çare yok diyorum hoop ordan başkası çıkıyor şurda bi doktor varmış sonra öteki çıkıyor soğan kürü yapsana falan :))) anlamamakta ısrar edip haliyle boş muhabbet açılması yoruyor beni
Nasıl gidiyor tedavi neler yapılıyor diye soran olsa başım üstüne ama Halkta direk kadına yönelik çare bulma çabası tuhaf bi sor bakalım önce niye olmuyor diye demi
İnşallah canım umarım güzel haberler verebilirimLütfen umutsuzluğa kapılma benimde hiç göğüs te şişkinlik yoktu şimdi 11. Gün yawas yawas şişkinlik olamaya başladı . O yüzden belirli olaylarini kafana yakma sakin yarın çok gUzel olur inslalah senin için ..
Canimmm tamamen aynı durumdayız bende işe gitmeden kan vereceğim sabah ve sonucu iş yerindeyken arayıp öğreneceğim ve aynı umutsuzluk bende de var hiç bir belirti yok ve de kahverengi akıntı var hala regl olmadığım için sanırım napicaz biz yarın böyle
Ya niye böyle olumsuzsunuzyarın tüm test yapacak olanlar için güzel sonuçlar olur inşallah
İnsallah canim Rabbim hepimize nasip etsin insallah tek embriyo canimAllahın izniyle sen hamilesin güzel de hamilelik geçirirsin inşallah bebeğini de alırsın sağlıkla kucağına tek embriyo mu iki tane mi transfer yapıldı sana
Kimsenin moralini bozmak istemem, kusura bakmayınYa niye böyle olumsuzsunuz
Hayır kendin için neden bu kadar umutsuzsun moral bozukluğu ve stres şansını azaltır . Daha test yapmadın umutsuz olma bu kadarKimsenin moralini bozmak istemem, kusura bakmayın
Olmadi tutmadi 0.00 sonucum
Kızlar bende de bir umutsuzluk, niye böyle olduk biz yayarın sabah işe gitmeden kan vermeye gideceğim.. sonucu iş yerinde öğrenmekte kötü olucak umarım olumsuz olmaz ama hiç belirtim yok aksine göğüslerimdeki şişkinlik ve ağrıda gitti .. hayırlısı artık..
Canimmm tamamen aynı durumdayız bende işe gitmeden kan vereceğim sabah ve sonucu iş yerindeyken arayıp öğreneceğim ve aynı umutsuzluk bende de var hiç bir belirti yok ve de kahverengi akıntı var hala regl olmadığım için sanırım napicaz biz yarın böyle
Kızlar kabak çekirdeğini kabuğuyla mi yediniz yoksa kabuksuz mu yediniz biraz saçma oldu ama :)
Kimsenin moralini bozmak istemem, kusura bakmayın