2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A Azraaa0138 5. Gün embriyosuyla ben 8. Gün de kan testi yaptim negatifi gördüm doktorum da kabul etti
Yani senin 3. Gün embriyosuysa 2 gün daha sabret kan testi yaptir cikar büyük ihtimalle insallah da pozitif olur

Kızlar bu ilaçlar insanda gaz yapıyor mu ? aynı adet öncesi gazim olur daha transfer olmadım ama aynı adet öncesi gaz var

Gazli günler yeni başlıyor:)
Esas gazi sen opu dan sonra en alasini da transferden sonra görücen eşim pencereleri kapatiyodu koşup:)) Komşular duymasin diye ehheheh

İnşallah inşallah. Hayırlısı ile.
Bugün 7. Gunum
Ne zamana vereceksin kanı ? Benim de salı opu var çok korkuyorum ya , ameliyathane de mi yapılıyor opu ? Aytaç hoca mı yaptı ? Ben histereskopi de bir kaç defa uyandım. Ve acı çektim korkuyorum ya

Ne zamana vereceksin kanı ? Benim de salı opu var çok korkuyorum ya , ameliyathane de mi yapılıyor opu ? Aytaç hoca mı yaptı ? Ben histereskopi de bir kaç defa uyandım. Ve acı çektim korkuyorum ya
Kanı 4 ekimde vereceğim canım.

Histerekopi de ben de zor bayilmistum

İlk yumurta toplama da bunu dile getirdim canım.

Ve yumurta toplama rahat geçti şükür.

Aytaç bey toplama işlemlerini gerçekleştiriyor.

Seninle hiç muhatap olmuyor zaten.

Seni ameliyathane kısmına alacaklar ve hazırlanması isteyecekleri canım.

Sonra ameliyathane alacaklar.

Onca damaryolu açıp seni hazirlayacaklar.

Sen o sırada içinden oku dua et. Rahat olmaya çalış.

Zaten narkoz damar yolundan verilirse 5 saniye sonra sen uyuyacksin.

Uyaninca bi bakacaksin hzarilandigin odadaşın.

Serum bitince giyin diyecekler.

Tekerlekli sandalye ile seni çıkaracaklar

Esin ile kafeye kadar goturecekler.

Sonra bittiiiii...

En zor kısım sona erecek.

Bana daha önce bi aşılama yapılmıştı .
Hsg çekilmişti.
Histerekopi yapıldı ve Polip alındı.
Sulu ultrason yapılmıştı. Tabi bunlar hep başka hastanede.

Ben bu doktora direk gidip sonuçları gosterdim hiç sorun yok. Ama ben bakacam dedi. Bi et parçası var gibi dedi.

Histerekopi yaptı ve o da Polip aldığını söyledi.

2 ay sonra tüp bebek yapıldı.

Tutmadı.

2 ay dinlendim.

Şimdi 2. Deneme yaptık ve sonuç için bekliyorum.

Sorun ne

Bilmiyoruz.

İlaç değişikliği yapıldı end farklı olarak.

Bakalım Onun vesilesi ile Allah evlat nasip edecek mi

İnşallah sen ilk deneme de olumlu sonuç alırsın

İl dışı gelmek daha zor.

2 gün de bir nasıl geleceksin canım esinle mi geleceksin

Gazli günler yeni başlıyor:)
Esas gazi sen opu dan sonra en alasini da transferden sonra görücen eşim pencereleri kapatiyodu koşup:)) Komşular duymasin diye ehheheh
Benimki donmuş olacak opu sonrası gazim çok değildi şimdi çok fazla demek transfer sonrası artıyor .güldürdün beni ya .Allah da seni güldürsün

Yaşadığım ilde de takip yaptırabilirsiniz dedi göğşen hoca pazartesi gel dedi sonrasına artık bakicaz. Ben daha önce hsg cektirmistim. Burda kiler bişey yok dedi göğşen hoca görünce sorun var dedi sonra altan muayeneyle polip ve sol tup hasarlı dedi. Bende haliyle endiselendim ama doktoruma güveniyorum inşallah ilk denemem de tutar. Rabbim herkesin kucağını doldurur tez vakitte

Bende burada 8/9. Gün test yapıp sonuç alanlar görünce gaza geldim dün akşam test yaptım ama umutsuz değilim tarın kan testim var hayırlıysa iyi haber alırım zaten dualarımız hep hayırlısı olsun değil mi? Çok güzel yazmışsın teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…