- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.961
benimde sebepsiz canımKızlar aranızda sebepsiz infertilite olan var mı benim sebepsiz aynı durumda olan arkadaşları merak ediyorum
İnşallah inşallah. Hayırlısı ile.ay cnm hadi hayırlısıyla güzel haberlerle inş . bugün kaçıncı günündü ?
Kızlar bu ilaçlar insanda gaz yapıyor mu ?aynı adet öncesi gazim olur daha transfer olmadım ama aynı adet öncesi gaz var
çok güzel sonuçlar çıkar inş cnm sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah inşallah. Hayırlısı ile.
Bugün 7. Gunum
Ne zamana vereceksin kanı ? Benim de salı opu var çok korkuyorum ya , ameliyathane de mi yapılıyor opu ? Aytaç hoca mı yaptı ? Ben histereskopi de bir kaç defa uyandım. Ve acı çektim korkuyorum yaİnşallah inşallah. Hayırlısı ile.
Bugün 7. Gunum
Canim maşallah sende tutunma oluyor Darısı başımıza inşbenimde sebepsiz canım
Hayirlisi ile.çok güzel sonuçlar çıkar inş cnm sabırsızlıkla bekliyorum
Cnm senin test günün bugün muHayirlisi ile.
Bakalım canım
İnan bende çok merak ediyorum.
Eşime suprizzzz yapmak istiyorum
inşallah canım benim darısı tüm isteyenlerin başınaCanim maşallah sende tutunma oluyor Darısı başımıza inş
Canim degistirebilursen adını Eylül, Ekim, Kasım hatta Aralık ayında ekleyebilirsin :)Ya ekim ayina girdik topik Eylül diye kaldi
Degistiremiyorum di mi bilen var mi?
Demedi öyle birşey asilama tutmaz sende dedi direk tup bebek dedi canim benim de bir bilgim yok tabi sormadım ki. Önemsiz gördü demek. Ama smear testi yapılacak sıvı aldı benden.Histwrekopi yapalım demedi .
Polip varken sasirdim.
Vardır bir bildiği. Canim
Kanı 4 ekimde vereceğim canım.Ne zamana vereceksin kanı ? Benim de salı opu var çok korkuyorum ya , ameliyathane de mi yapılıyor opu ? Aytaç hoca mı yaptı ? Ben histereskopi de bir kaç defa uyandım. Ve acı çektim korkuyorum ya
Canim degistirebilursen adını Eylül, Ekim, Kasım hatta Aralık ayında ekleyebilirsin :)
Bana daha önce bi aşılama yapılmıştı .Demedi öyle birşey asilama tutmaz sende dedi direk tup bebek dedi canim benim de bir bilgim yok tabi sormadım ki. Önemsiz gördü demek. Ama smear testi yapılacak sıvı aldı benden.
Bu arada inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
4 ekimCnm senin test günün bugün mu
Benimki donmuş olacak opu sonrası gazim çok değildi şimdi çok fazla demek transfer sonrası artıyor .güldürdün beni ya .Allah da seni güldürsünGazli günler yeni başlıyor:)
Esas gazi sen opu dan sonra en alasini da transferden sonra görüceneşim pencereleri kapatiyodu koşup:)) Komşular duymasin diye ehheheh
Yaşadığım ilde de takip yaptırabilirsiniz dedi göğşen hoca pazartesi gel dedi sonrasına artık bakicaz. Ben daha önce hsg cektirmistim. Burda kiler bişey yok dedi göğşen hoca görünce sorun var dedi sonra altan muayeneyle polip ve sol tup hasarlı dedi. Bende haliyle endiselendim ama doktoruma güveniyorum inşallah ilk denemem de tutar. Rabbim herkesin kucağını doldurur tez vakitteBana daha önce bi aşılama yapılmıştı .
Hsg çekilmişti.
Histerekopi yapıldı ve Polip alındı.
Sulu ultrason yapılmıştı. Tabi bunlar hep başka hastanede.
Ben bu doktora direk gidip sonuçları gosterdim hiç sorun yok. Ama ben bakacam dedi. Bi et parçası var gibi dedi.
Histerekopi yaptı ve o da Polip aldığını söyledi.
2 ay sonra tüp bebek yapıldı.
Tutmadı.
2 ay dinlendim.
Şimdi 2. Deneme yaptık ve sonuç için bekliyorum.
Sorun ne
Bilmiyoruz.
İlaç değişikliği yapıldı end farklı olarak.
Bakalım Onun vesilesi ile Allah evlat nasip edecek mi
İnşallah sen ilk deneme de olumlu sonuç alırsın
İl dışı gelmek daha zor.
2 gün de bir nasıl geleceksin canım esinle mi geleceksin
Bende burada 8/9. Gün test yapıp sonuç alanlar görünce gaza geldim dün akşam test yaptım ama umutsuz değilim tarın kan testim var hayırlıysa iyi haber alırım zaten dualarımız hep hayırlısı olsun değil mi? Çok güzel yazmışsın teşekkür ediyorumKızlar 3.gun embriyo transferinde 14.gun kan testi günü verilirken 9. 10. Gün idrarda görmek neredeyse imkansız gibi bişey hemen tutmadı olmadı demeyin yani
5.gun verilen embriyo da bile 8.gun anca idrarda silik çizgi çıkıyor
Bir de kız bebek idrara çabuk dusermis ve daha cabuk tutunurmus erkek bebek daha geç idrara dusermis
Ablamin oğlu kanda bile çıkmıyordu hadi onu geç usg de keseyi görmüyor boş gebelik diyordu adam ablam illa ben hamileyim diyerek müdahaleyi kabul etmedi oğlu 9 yaşında