- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.901
Kızlar kabak çekirdeğini kabuğuyla mi yediniz yoksa kabuksuz mu yediniz biraz saçma oldu ama :)
Canım Allah yardımcın olsun hayırlısı buymus inşallah kucağını rabbim tez zamanda doldururBenim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim
BenKızlar aranızda sebepsiz infertilite olan var mı benim sebepsiz aynı durumda olan arkadaşları merak ediyorum
vallahi cnm 2000 altında gözükürmü bilemiyorum . benim bebek yerine et parçası oluştuğu için kürtaj olmak zorunda olduğumdaki gebeliğimde 2700 dü değerim çok küçük kese gözükmüştü 6mm miydi neydi . ama değer her zaman 2 katına katlamıyor bazen daha fazla katlıyor eğer ki daha fazla katladıysa zaten gözükür inş cnmCanim ben de yarın gidiyorum hem ilaçlarım bitti onların devamı için bilgi alicam hemde yarın 12.günüm normalde test günüm 2.kez değerime bakmış olucam tüp bebek Doktoruma gidicem yani. Birde diyorim ki yarın 1500 lerde ol ur sayet değer güzel ilerlediyse sence kese görülebilir mi ?
Var canım ben sebepsiz bizim deKızlar aranızda sebepsiz infertilite olan var mı benim sebepsiz aynı durumda olan arkadaşları merak ediyorum
Amin canım inşallah su mevlutte aklım hep orada tüm isteyenlere nasip et diye hepimize dua ediyorumyarın tüm test yapacak olanlar için güzel sonuçlar olur inşallah
çok üzüldüm inş bir dahaki sefere bebeğin seninle olur cnm rabbim hakkında hayırlısını nasip etsnOlmadi tutmadi 0.00 sonucum
Inşallah canım ya internette de 1000 1500 arası 4.5 5 haftalik ken kese görünür yazıyor .. aslında benimle olduklarına tamamen inansam önemli değil ne zaman göründüğü ama tedirginlik hiç bitmiyor ..vallahi cnm 2000 altında gözükürmü bilemiyorum . benim bebek yerine et parçası oluştuğu için kürtaj olmak zorunda olduğumdaki gebeliğimde 2700 dü değerim çok küçük kese gözükmüştü 6mm miydi neydi . ama değer her zaman 2 katına katlamıyor bazen daha fazla katlıyor eğer ki daha fazla katladıysa zaten gözükür inş cnm
Bence birden herseyi öğrenmek yerine ani zamanında yaşayıp öğrenmek senin için daha güzel olur hem strest olmamış olursun . Inşallah çok güzel olur hersey senin için tedavin hayırlı olsun cnmMerhaba hanımlar ben aranıza yeni katılıyorum. Bende göğşen beyin hastasıyım tup bebek deneyecegiz bu ay ilk defa çok heycanlıyim neler yapılacak bilmiyorum şuan gonal f 450 ml iğne verdi günde 150 ml vur dedi bugün 3.sünü vuracağım yarında kontrolüm var. Beni bekleyen şeyler neler bilmiyorum. Sabırla anlatabilecek bir arkadaş var mı acaba. Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
canım çok üzüldüm rabbim inşallah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın ve tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucaklayacağın bebekle müjdelesin seniGünaydın canlar ben bu sabah idrar testi yaptım artık negatifi görüyorum olsa idi azda olsa belli olurdu çok dua ettim ama nasip değilmiş anlamıştım zaten olmadığını olsaydı kesin az da olsa belirti olurdu rabbimin takdiri hamile olan arkadaşlara hayırlısı ile evlatlarını almalarını diliyorum yüce yaradandan benim gibi olmayan ve devam edecek arkadaşlarada rabbim kolaylık versin kusa zamanda dileklerine kavuşurlar inşallah ben denemeye devam etmeyeceğim Allah kolaylıklar versin hepinize
2700 lerde kese kocaman bariz olması gerekiyor aslında demekki nasip olmayacağı için gelişmemiş demekki senin için bu sefer hayırlısıymış canım insalalh bu sefer çok güzel ve dilediğin gibi olur herşey. .vallahi cnm 2000 altında gözükürmü bilemiyorum . benim bebek yerine et parçası oluştuğu için kürtaj olmak zorunda olduğumdaki gebeliğimde 2700 dü değerim çok küçük kese gözükmüştü 6mm miydi neydi . ama değer her zaman 2 katına katlamıyor bazen daha fazla katlıyor eğer ki daha fazla katladıysa zaten gözükür inş cnm
Canim histereskopi de 2 tane çizik atıldı rahim in üst kısmına yani en tutunma olacak yere bunun içinde doktorum çok tecrübeli olması birde çok sayıda histeroskopi işlemi yapması lazım insalalh öyledir doktorun. Sonra 1 adet bekliyosun sonraki adette rahim hazirlama baslicak sadece okadar eğer yaşında musait se bence 2 tane embriyo isteyebilirsin bazı merkezler katı kuralı ama bazıları yapıyor ..Kitakita histeroskopi yaptiktan ne kadar sonra transfer oldun?
Cizik atildi demistin o cizik kapanmadan ayni ay mi yapiolar transferi bekliyo musun bi sure?
Canim inşallah bir sondaki sefere olumlu olur senin için çok üzüldümGünaydın canlar ben bu sabah idrar testi yaptım artık negatifi görüyorum olsa idi azda olsa belli olurdu çok dua ettim ama nasip değilmiş anlamıştım zaten olmadığını olsaydı kesin az da olsa belirti olurdu rabbimin takdiri hamile olan arkadaşlara hayırlısı ile evlatlarını almalarını diliyorum yüce yaradandan benim gibi olmayan ve devam edecek arkadaşlarada rabbim kolaylık versin kusa zamanda dileklerine kavuşurlar inşallah ben denemeye devam etmeyeceğim Allah kolaylıklar versin hepinize
Sağol canımmmm Allah razı olsun sende sağ Salim kavuş yavrularına inşallahcanım çok üzüldüm rabbim inşallah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın ve tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucaklayacağın bebekle müjdelesin seni
Allah razı olsun canım nasipten öte yol yok sizler yavrularınıza kavuşursunuz inşallah yavrularım içimde kayboldu gittilerCanim inşallah bir sondaki sefere olumlu olur senin için çok üzüldümsen gücünü ve inancını yitirme olur mu ayrıca daha 10 gün yinede 2gun sonra tekrarla olurmu insalalh hersey çok güzel olur senin için ..
Canim ben de adetin 16.gunu histereskopi oldum 21.gun lucrin iğneye ve estrofeme başladım tekrar adet oldum adetin 2.gunu ve 4. Gunu E2 testi yapıldı lucrinin dozu yarı yarıya indirilip vurmaya devam ettim 16.gun endometrium kalınlığı bakıldı 8mm çıktı iğneyi bırakıp progestana başladım 5.gun embriyosu olduğu için 23.gunde transfer yapılacak oda haftaya cuma gidicem transfere inşallahKitakita histeroskopi yaptiktan ne kadar sonra transfer oldun?
Cizik atildi demistin o cizik kapanmadan ayni ay mi yapiolar transferi bekliyo musun bi sure?
Canim histereskopi de 2 tane çizik atıldı rahim in üst kısmına yani en tutunma olacak yere bunun içinde doktorum çok tecrübeli olması birde çok sayıda histeroskopi işlemi yapması lazım insalalh öyledir doktorun. Sonra 1 adet bekliyosun sonraki adette rahim hazirlama baslicak sadece okadar eğer yaşında musait se bence 2 tane embriyo isteyebilirsin bazı merkezler katı kuralı ama bazıları yapıyor ..