- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.941
Sevindim buna işte beni yarın çağırdı şimdi 3. İğnemi yapacağım e2 testi için kan ver dedi. Yarın doktor ne için cagirdi beni ne olacak çok heyecanlı ve meraklıyım. Birde bir sürü iğne ilaç vermişler herkese bende mi kullanacağım onları canımKafana takılan sor canım. Bende onun hastasıyım. 2. Denemem
Yaş kaç.Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep beraber
Yarın kan testi isteyecek e2.Sevindim buna işte beni yarın çağırdı şimdi 3. İğnemi yapacağım e2 testi için kan ver dedi. Yarın doktor ne için cagirdi beni ne olacak çok heyecanlı ve meraklıyım. Birde bir sürü iğne ilaç vermişler herkese bende mi kullanacağım onları canım
İlk denemede peki leke yada koyu akıntı tarzı oldu mu evet canım 7 ekim cumartesi dedi doktor ama bende 6 ekimde yaptırıcam Cuma günü . Yarın işe başlıyorum bakalım . Bugün karşı komşumun mevlidi vardı oraya gittim dua ettim bol bol şimdi evde uzanıyorum yine çünkü hafif leke geldi yine akşam üstü bi de ayaklarım buz kesiyor ama vücudum sıcakCanim leke hiç olmadı bende
Hassasiyet var ama.
Birde kasiklarim da ara ara çok hafif sizi oluyor.
Çabuk yoruldugumu hissediyorum
Birde kalbimin atışını daha net hissediyorum.
Bazen çok Üşüyorum.
Bazen birden ter bastığı oluyor.
Ama bunların hepsi ilaçlardan kaynaklanabilir.
Yan etkilerden olan şeyler.
İlk deneme de de negatif i aldigim için. Bunlar kesin gebelik belirtisi diyemem.
Ama bende olanlar bunlar.
Bi de normalde duygusal bir insanim.
Ama bi kac gündür daha da duygusalim
Hayır canım. Ben ilk deneme de şu anda hiç leke yok olmadı.İlk denemede peki leke yada koyu akıntı tarzı oldu mu evet canım 7 ekim cumartesi dedi doktor ama bende 6 ekimde yaptırıcam Cuma günü . Yarın işe başlıyorum bakalım . Bugün karşı komşumun mevlidi vardı oraya gittim dua ettim bol bol şimdi evde uzanıyorum yine çünkü hafif leke geldi yine akşam üstü bi de ayaklarım buz kesiyor ama vücudum sıcak
Hakkımız da hayırlısı canım . Önce inşallah sen hayırlısı ile güzel haberler alırsın sonra ben :) kan da mı vereceksin canım testiHayır canım. Ben ilk deneme de şu anda hiç leke yok olmadı.
Ben 4 ekimde yapacağım inşallah testi yani 10. Gün.
Bende pazartesi is başı yapacagim
Gercek hamilelik belirtileri daha sonra başlıyor zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz onların etkileri de var.yani belirti aramamak lazim aslında sonuç alana kadarKızlar bende de bir umutsuzluk, niye böyle olduk biz yayarın sabah işe gitmeden kan vermeye gideceğim.. sonucu iş yerinde öğrenmekte kötü olucak umarım olumsuz olmaz ama hiç belirtim yok aksine göğüslerimdeki şişkinlik ve ağrıda gitti .. hayırlısı artık..
Evet canım adete yakın yapıyor 3.gun embriyosunda 21.gun 5.gun embriyosunda 23.gun transfer yapılıyor
Adetim de 28 29 en fazla 30.gun damlar sağolsun
29 yaşım 3.5 yıllık evliyim ilk denemem sol tupumde hasar var dedi polip varmış direk tup bebek dedi canimYaş kaç.
Kaç yıllık evlisin
Sorun belli mi.
İlk deneme mi
Ben ankara dışından geliyorum canım sanırım rapor olmayacakYarın kan testi isteyecek e2.
Ve muayene edecek
Sonuca göre ilaç dozunu ayar yapmak gerekirse yapacak.
2 gün sonra bi daha çağıracak.
Sen de bir sürü ilaç kullanacaksın canım
Ama zamanı geldikce aldiracak
Raporsuz senin tedavi sanırım.
Cnm bende doktoruma çok güveniyorum şişli memorial semra kahraman da tedavi görüyorum. Bana dedi ki rahime çizik atmaya gerek yok ilk denemede yarı yarıya ihtimal veriyoruz 2.ve 3. Denemede Şansın yüksek dedi. Ama ben ne bileyim ikinci denemede ihtimalleri artıracak yöntemlerle tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum. Bazen ne yaparsan yap zamanı gelmedikce olmuyor işte . Termal suya girdim bu ay beni rahatlattı baya, birkaç ayda şifalı sularla deneyeyim fayda gören çok
Histwrekopi yapalım demedi .29 yaşım 3.5 yıllık evliyim ilk denemem sol tupumde hasar var dedi polip varmış direk tup bebek dedi canim
Ben ankara dışından geliyorum canım sanırım rapor olmayacak
Bana Acıbadem de 2 çizik atıp 2 embriyo vermişlerdi yine tutmamisti
Şimdiki doktorum acibademde yapılmış tekrar bakmaya gerek yok demişti düşük yapınca artık bende rahimi görmek istiyorum dedi geçen ayda yaptı tertemiz hiç bi sorun yok dedi ben çok güveniyorum doktoruma ilaclarimi değiştirdi elime bi toz verdi tüpün içinde bunu opu işlemine geldiğinde bana ver unutma dedi değişik bi hoca ya allah razı olsun acibadem 20bin parami yedi embriyolarimi bile guzelce gelistirmedi labratuvar cok onemli bu tedavide embriyolog fos cikti hersey allahtan hayirlisini diliyorum herkes için
KatiliyorumGercek hamilelik belirtileri daha sonra başlıyor zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz onların etkileri de var.yani belirti aramamak lazim aslında sonuç alana kadar
evet canım ama bi 12. haftayı atlatınca artık insan rahatlıyor . inş o günleride görelimInşallah canım ya internette de 1000 1500 arası 4.5 5 haftalik ken kese görünür yazıyor .. aslında benimle olduklarına tamamen inansam önemli değil ne zaman göründüğü ama tedirginlik hiç bitmiyor ..
Evet evet kan vereceğim canım. 1 saate çıkıyormus zatenHakkımız da hayırlısı canım . Önce inşallah sen hayırlısı ile güzel haberler alırsın sonra ben :) kan da mı vereceksin canım testi
amin canım rabbim hepimiz için hayırlısını versin2700 lerde kese kocaman bariz olması gerekiyor aslında demekki nasip olmayacağı için gelişmemiş demekki senin için bu sefer hayırlısıymış canım insalalh bu sefer çok güzel ve dilediğin gibi olur herşey. .
sağol canım benim amin inşallahSağol canımmmm Allah razı olsun sende sağ Salim kavuş yavrularına inşallah
Cnm bizim burda şifalı sular var Termal Kaplıcalar açıldı. Bende faydalaniyorum yaklaşık 40 derece minarel yönden zengin sulara giriyorsun. Çok rahatlatiyorsun inan, gevsiyirsun sanki içindeki hersey tüm olumsuzluklar suya akıyor. Haftada 1 yada 2 kez gidebiliyorum. Saçıma ve cildimede cok iyi geldi. Ordanda sauna ve hamam giriyorum :)
ay cnm hadi hayırlısıyla güzel haberlerle inş . bugün kaçıncı günündü ?Evet evet kan vereceğim canım. 1 saate çıkıyormus zaten