2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kafana takılan sor canım. Bende onun hastasıyım. 2. Denemem
Sevindim buna işte beni yarın çağırdı şimdi 3. İğnemi yapacağım e2 testi için kan ver dedi. Yarın doktor ne için cagirdi beni ne olacak çok heyecanlı ve meraklıyım. Birde bir sürü iğne ilaç vermişler herkese bende mi kullanacağım onları canım

Yarın kan testi isteyecek e2.
Ve muayene edecek
Sonuca göre ilaç dozunu ayar yapmak gerekirse yapacak.
2 gün sonra bi daha çağıracak.
Sen de bir sürü ilaç kullanacaksın canım
Ama zamanı geldikce aldiracak

Raporsuz senin tedavi sanırım.

İlk denemede peki leke yada koyu akıntı tarzı oldu mu evet canım 7 ekim cumartesi dedi doktor ama bende 6 ekimde yaptırıcam Cuma günü . Yarın işe başlıyorum bakalım . Bugün karşı komşumun mevlidi vardı oraya gittim dua ettim bol bol şimdi evde uzanıyorum yine çünkü hafif leke geldi yine akşam üstü bi de ayaklarım buz kesiyor ama vücudum sıcak

Hayır canım. Ben ilk deneme de şu anda hiç leke yok olmadı.
Ben 4 ekimde yapacağım inşallah testi yani 10. Gün.
Bende pazartesi is başı yapacagim

Gercek hamilelik belirtileri daha sonra başlıyor zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz onların etkileri de var.yani belirti aramamak lazim aslında sonuç alana kadar

Evet canım adete yakın yapıyor 3.gun embriyosunda 21.gun 5.gun embriyosunda 23.gun transfer yapılıyor
Adetim de 28 29 en fazla 30.gun damlar sağolsun

Tamam canim tesekkurler benim ilk adet 1 Eylül du 20 Eylül de transfer olmustu. 27 de bir adet görüyordum
Demekki adetten 7 gün once transfer yapiliyor anladim teşekkür..

Yaş kaç.
Kaç yıllık evlisin
Sorun belli mi.
İlk deneme mi
29 yaşım 3.5 yıllık evliyim ilk denemem sol tupumde hasar var dedi polip varmış direk tup bebek dedi canim

Ben ankara dışından geliyorum canım sanırım rapor olmayacak

Termal su olayi nedir ben de yapayim
Ne yapiyoruz :) S sinkar

29 yaşım 3.5 yıllık evliyim ilk denemem sol tupumde hasar var dedi polip varmış direk tup bebek dedi canim

Ben ankara dışından geliyorum canım sanırım rapor olmayacak
Histwrekopi yapalım demedi .
Polip varken sasirdim.
Vardır bir bildiği. Canim

Hurafe mi bilmem ama acibadem embriyolog ekibi cok iyiymiş ama toplu olarak kolon hastanesine geçmiş diye duymuştum gecen sene

Inşallah canım ya internette de 1000 1500 arası 4.5 5 haftalik ken kese görünür yazıyor .. aslında benimle olduklarına tamamen inansam önemli değil ne zaman göründüğü ama tedirginlik hiç bitmiyor ..
evet canım ama bi 12. haftayı atlatınca artık insan rahatlıyor . inş o günleride görelim

Termal su olayi nedir ben de yapayim
Ne yapiyoruz :) S sinkar
Cnm bizim burda şifalı sular var Termal Kaplıcalar açıldı. Bende faydalaniyorum yaklaşık 40 derece minarel yönden zengin sulara giriyorsun. Çok rahatlatiyorsun inan, gevsiyirsun sanki içindeki hersey tüm olumsuzluklar suya akıyor. Haftada 1 yada 2 kez gidebiliyorum. Saçıma ve cildimede cok iyi geldi. Ordanda sauna ve hamam giriyorum :)

Kızlar bu ilaçlar insanda gaz yapıyor mu ? aynı adet öncesi gazim olur daha transfer olmadım ama aynı adet öncesi gaz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…