2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba ben izmir gözde hastanesinde tedavi gördüm suan transferimin 6.günü kaşık ağrılarım var ve cok fazla göğüsler de şişlik ve ağrı günler nasıl geçicek bilemiyorum

Aranızda az embrioyla 5. Güne giden varmı yada az embriyosunun olduğu halde doktoru 5. Güne bekleyen.Su an öyle bir durumdayım ve embriyorim yok olacak diye korkuyorum:KK43:
Var canım o stresi ben yaşadım cok arastırdım ve göze aldım. Benim rezervlerim az ve toplam 5 yımurtam cıktı. Bunların 3 ü döllendi. 3. Gün donduruldu. Bir ay rahim dinlendirdik. Sonra dr 3. Gün dondurulan yumurtadan 2 sini transfer ederim ama bu sırada iyi olanı dısarda bırakmış olabiliriz onu secemeyiz.Ama istersen beşinci güne kadar bekleriz beşinci güne gideni transfer ederiz sen seç dedi. Göze aldık bekledik. Hepsini kaybetme riskim vardı ama cok sükür 1 i çok güzel gelişti ve tek transfer yaptık. Diğer lerinden biri cok iyi degil biri orta durumdaydı. Diğerleri maalesef tekrar dondurulamadı. Su an içimdeki tek şansım umarım olur :KK43:

Ben varım cnm ebru hanim di benim doktorum Allah nasip etmedi negatif oldu . Cem beye geçtim çok şükür ilk kan testim güzel çıktı pazartesi ikinci testi yapıcam inslalah çok güzel devam eder. Sen hangi aşamadasin?
Benim ilk denenem pazartesi test günüm canım. Cem bey daha iyi diyor herkes.. umarım gerek kalmaz ama bende ona geçeceğim. Gözün aydın ilk testi bahcecide mi yaptın canım?

Merhaba arkadaşlar.
Hadi hayırlısı olsun canım. Benim de değer katlandı şükür. Gürkan hocanın bi ton opusu ve transferi vardı. 12ye kadar bekledim sonra sıkılıp çıktım. Pazartesi trkrar gideceğim. Ya da ararım sadece bilemedim. Sonra da takip için doktor arayışına başlayacağım
canımm çok sevindim evet bugün çok yoğundu biz de gittik geldik hep yoğundu şükür ki değerlerin katlanmış bak özel akademi hastanesinde Ahmet Kaan koca çok iyi ilgili doktormuş ona git derim. Takibini o devam etsin benim tutarsa denk geldikçe ona gideceğim :))

C
Kızlar bu benim hibor iğnem bitti kan sulandırıcı galiba ama benim test günüm salı ne yapayım eczaneye sordum 108 lira kutusu iğnenin içinde 10 tane var eğer hamilelik yoksa kutudan sadece 2 tane vurunmuş olacağım ne yapayım bilemedim
Canim reçete ile bi git eczaneye sor. Benim geçen tedavi de de bitmişti. Eşim nöbetçi eczaneden almıştı. Ama 108
Kızlar bu benim hibor iğnem bitti kan sulandırıcı galiba ama benim test günüm salı ne yapayım eczaneye sordum 108 lira kutusu iğnenin içinde 10 tane var eğer hamilelik yoksa kutudan sadece 2 tane vurunmuş olacağım ne yapayım bilemedim
Evet 108 lira canım. Bende sonradan almıştım ve 1 tane bile vurulmadan negatif sonucu almıştım. Şimdi kullanacağım. Saklamistim

Merhaba ben izmir gözde hastanesinde tedavi gördüm suan transferimin 6.günü kaşık ağrılarım var ve cok fazla göğüsler de şişlik ve ağrı günler nasıl geçicek bilemiyorum
Benim de 6. Gun canım. Bende de var ama ara ara oluyor öyle devamli ve şiddetli değil

Kızlar aranızda bebisi tutup namaz kılan var mı varsa namazı normal mi kildiniz ? Oturarak kılanlar var ya da bir kaç gün kilmayanlar ben kılmak istiyorum . Nasıl yapayım

C

Canim reçete ile bi git eczaneye sor. Benim geçen tedavi de de bitmişti. Eşim nöbetçi eczaneden almıştı. Ama 108

Evet 108 lira canım. Bende sonradan almıştım ve 1 tane bile vurulmadan negatif sonucu almıştım. Şimdi kullanacağım. Saklamistim
Hastanede neden 2 kutu yazmaz anlamıyorum şimdi nerede yazdıracağım acil yazar mı acaba

Yok maalesef estefrom da öyle parayla aldım progestron da öyle bari 12 günü çıkarttırsalardı
Bugün estrofem alırdirdim ben de. İstersen hemşire ye bi yaz canım. Bilemedim.
Şimdi.
Geçen tedavi de progesterön yetMişti.
Estrofem i de kendim almıştım.
Hibor u da.

Canım ben transferden sonra sadece farzları kılarak normal kıldım. Hemşireye de sordum kilabilirsin dedi. Zaten herşey Rabbim in elinde namaz kılmak çok zarar verecek gibi gelmiyor bana. Hakkımızda hayırlısı olsun xra221 xra221

X