2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben asilamada iğnenin 11.günü idrar testi yapmıştım pozitifti çok sevindim ertesi gun koşarak kan vermeye gittim 1.25 çıktı ovitreldi vurduğum iğne .. etkisi her vücutta ayrı oluyor
Aynı durumu ben de yaşadım nasıl bi hüsran olmştu bana:KK43:(
Kızlar bu arada salı günü opu var geri sayım günleri başlıyoorr hayırlısı bakalım:)

Benimtüplerim yok canım , eşimde morfoloji düşük, keyfim Yok , umudum da , isyan etmiyorum bugüne de çok şükür yeniden denerim, Rabbim böyle nasip etti , ama hislerim nedense böyle , umutlanmaya korkuyorum , şimdi üzülmek daha kolay, yavaş yavaş sindiriyorum napıyım

Kizlar bu arada bir tarif vereyim tadi harika oldu ve çok pratik
Kabagi robotta ince dilimledim
Yagli kagit uzerine tepsiye dizdim gelisiguzel
Tuz karabiberle ovusturup fanli 220 derece 20 dakika olarak firinda pişirdim
Biraz firinda dinlendirip
üstüne yogurt koyup yedim
Harika ve sağlıklı ve sade bir yemek oldu
Tavsiye ederim
Kabaklari kabiz olmayayim diye geçen hafta almistim :)
Bagirsaklari calistiriyo :)
Bu haftaya kismet oldu

Eklentiler

• IMG_6424.JPG
    IMG_6424.JPG
    87,7 KB · Görüntüleme: 58
Benimtüplerim yok canım , eşimde morfoloji düşük, keyfim Yok , umudum da , isyan etmiyorum bugüne de çok şükür yeniden denerim, Rabbim böyle nasip etti , ama hislerim nedense böyle , umutlanmaya korkuyorum , şimdi üzülmek daha kolay, yavaş yavaş sindiriyorum napıyım
Tüp bebek zaten senin gibi hastalar için çıkmış ilk tiplerden hasar olan yada alınanlar için sansinda hiç düşük değil

Kizlar bu arada bir tarif vereyim tadi harika oldu ve çok pratik
Kabagi robotta ince dilimledim
Yagli kagit uzerine tepsiye dizdim gelisiguzel
Tuz karabiberle ovusturup fanli 220 derece 20 dakika olarak firinda pişirdim
Biraz firinda dinlendirip
üstüne yogurt koyup yedim
Harika ve sağlıklı ve sade bir yemek oldu
Tavsiye ederim
Kabaklari kabiz olmayayim diye geçen hafta almistim :)
Bagirsaklari calistiriyo :)
Bu haftaya kismet oldu
Sarımsaklı yoğurtla harika olur :)

Vs şuan bugün ve yarın olmak üzere iki bebek mevlüdüne gidicem :KK43: bu kadar mı denk gelir herşey ağlamam için
Canım okudukça tuylerim diken diken oldu Allahım yardımcın olsun güç ve sabır versin rabbim. Dayanmaya çalış inşallah güzel günler yakindir

Kızlar benim galiba mide bulantıları başladı aksam kıyma kokusundan fena oldum sabahtan beride bulantı az önce afedersiniz kustum bu boyle mi oluyor.yoksa üşüttüm mu nedir acaba sizlerde birşey varmi

Nescafe87 Nescafe87 cim tüp bebek adi ustunde gebelikte tüp de gecen sureci labaratuarda yapiolar embriyo haline gelme asamasini
tüp le hic bir isimiz yok yani
Morfoloji eminim burdaki kadinlarin bicogunun esinde vardir normal yolla gebe kalmaya engelmi evet
yine embriyolog milyon spermden en iyi sekilliyi seciyor
Bu da çürüdü
Yani tüp bebek zaten bunlari cozuyo
Sen niye umutsuzluga kapiliyosun ki

Aynı durumu ben de yaşadım nasıl bi hüsran olmştu bana:KK43:(
Kızlar bu arada salı günü opu var geri sayım günleri başlıyoorr hayırlısı bakalım:)
Hadi hayırlısı olsun canım. Benim de değer katlandı şükür. Gürkan hocanın bi ton opusu ve transferi vardı. 12ye kadar bekledim sonra sıkılıp çıktım. Pazartesi trkrar gideceğim. Ya da ararım sadece bilemedim. Sonra da takip için doktor arayışına başlayacağım

Hadi hayırlısı olsun canım. Benim de değer katlandı şükür. Gürkan hocanın bi ton opusu ve transferi vardı. 12ye kadar bekledim sonra sıkılıp çıktım. Pazartesi trkrar gideceğim. Ya da ararım sadece bilemedim. Sonra da takip için doktor arayışına başlayacağım
Aman da aman gebelik takvimi ne yakisirmis maşallah :)

Nescafe87 Nescafe87 cim tüp bebek adi ustunde gebelikte tüp de gecen sureci labaratuarda yapiolar embriyo haline gelme asamasini
tüp le hic bir isimiz yok yani
Morfoloji eminim burdaki kadinlarin bicogunun esinde vardir normal yolla gebe kalmaya engelmi evet
yine embriyolog milyon spermden en iyi sekilliyi seciyor
Bu da çürüdü
Yani tüp bebek zaten bunlari cozuyo
Sen niye umutsuzluga kapiliyosun ki

Canım rahimde sıvı devam ediyor tutma olasılığım az yani dolayısıyla umudum da ...

Kasik ağrım oluyordu. Bugün yok. O tedirgin ediyor beni. Bu de biraz griptim. Dün gece hapşırdim sağ karnim kasildi. Bugunde ağrım olmayınca canım sıkıldı acikcasi. . Bu tiksirik ile bebeğim varsa onu kaybetmek istemem.

Hayirlisi Allah büyük.

İyi bir habere
İhtiyacım var.
Beklemek beni geriyor

Sbirsizlandim
Son durum ne canım sende. Transferin kaçıncı günü

Canım okudukça tuylerim diken diken oldu Allahım yardımcın olsun güç ve sabır versin rabbim. Dayanmaya çalış inşallah güzel günler yakindir
Canım şuan gözlerim yaşlı yaşlı oturuyorum dua ve ilahi okundukca boğazım dugumleniyor tuvalete kaçıyorum iki dakika da bir ağlamak için

X