- 4 Ocak 2013
- 178
- 151
- Konu Sahibi floransa17
- #3.621
İğnenin ismi neydi canım senin
Gonapeptyl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin ismi neydi canım senin
İlk denememde cnm.Erken gebelik testi mi yaptın.
Kaçıncı denemendi. Canim
5. Gun daha tutunma bitmediki Nescafe87 hcg salinsin
Teste en erken tranferinin 7-8. Gunu baslamani tavsiye ederim hergun bak istersen sonrasinda
Daha vucutta salinmaya baslamayan bir hormon icin kendini strese sokuyosun
Unut o testi simdi
Bu çatlatma mı canım çatlamasın diye değil mi buGonapeptyl
Ne kadar ücret verdın CNm sıgorta karsılıyormu bende bugün konusucam dr umla yaptırmayı düşünüyorumBen yaptırdım achim çarşamba günü.agrili olmuyor.cok az bi anestezi verdiler uyumadım ama agri sizi hissetmedim.korkma hiç anlamıyorsun bile ne oldugunu bence çok gerekli benim kürtaj sonrası yapışıklık varmis onu actilar birde rahim filminde gözükmemişti ama histeroskopide gözüktü iki adet minik polip varmış onu kesmisler
Bu çatlatma iğnesinin etkisi kan sonucumuzuda etkilemez mi yanıltıcı olmayacak mı
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılsın diyenler var ben salı günü vurundum 3 ekim test günüm
Ne zman yaptiracaksin canim testi ben inaniyorum insallah pozitif cikacakPozitif sonuç alanları tebrik ediyorum. Sağlıklı bir şekilde kucağıniza alırsınız inşallah yavrularinizi. Rabbim onları korusun size sımsıkı sarilsinlar.
Negatif sonuç alan arkadaşlar. Bir sınavın içindeyiz. Allahtan Umudunuzu kesmeyin. Biz cabalicaz Rabbimde bunu görecek. Aminler boşa değil. Benim artık hayat felsefem " Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur." :)
Yarın 10. Günüm test günüm.
Hiç bir belirtim yok sadece hafif bel ağrısı.
Birde elimde 7. Günden kalma negatif idrar testi..pek umitlenmiyorum içime olmadı gibi doğuyor 7. Gün çok üzüldüm. Ama herseye rağmen gidip test yaptırcam. Belli mi olur belki pozitif çıkar. :)
Annem kayınvalidem kardeşim bende
pazartesi kantestim ama idrar testi yapmam için nasıl ısrar ediyorlar.direniyorum
Bugün dul kayınvalidem ,menopozlu annem ve bekar kızkardeşin enson hadi hepbareber idrar testi yapalım bile dediler ben şok
Yooookkkk artık ehehehehAnnem kayınvalidem kardeşim bende
pazartesi kantestim ama idrar testi yapmam için nasıl ısrar ediyorlar.direniyorum
Bugün dul kayınvalidem ,menopozlu annem ve bekar kızkardeşin enson hadi hepbareber idrar testi yapalım bile dediler ben şok
Ben transferin 1. Günü ve 5. Günü chomirron çatlatma iğnesi vurundum 3. Gün ise gonapety vurundum bunların hepsi çatlatma değil mi o yüzden etkisi çok olur mu kiYok canım benim test günüm 9. Gün doktor demezdi o zaman test yap diye, sen kanını versen belli olur artık bence , hatta bi idrarda bile deneyebilirsin
Neden bu kadar umutsuzsun peki ?İlk denememde cnm.
İçim bi tuhaf umudum yoktu zaten canım, üzüldüm diyemem pek, zaten keyfim Yok stres de yapmadım açıkçası gerçeklerle hızla yüzleşeyim istiyorum sadece , Zaten testi de eşim yaptırdı kışkırttı beni :)
Kızlar yumurta çatlatma iğnesinin vücuttan kaybolma süresi en az yedi gün opu sonrası transferde o yüzden en az onikinci gün değeri önemliymiş strese girmeyin erken test gerçekten yanıltıcı oluyorBen transferin 1. Günü ve 5. Günü chomirron çatlatma iğnesi vurundum 3. Gün ise gonapety vurundum bunların hepsi çatlatma değil mi o yüzden etkisi çok olur mu ki
Ben transferin 1. Günü ve 5. Günü chomirron çatlatma iğnesi vurundum 3. Gün ise gonapety vurundum bunların hepsi çatlatma değil mi o yüzden etkisi çok olur mu ki
Neden bu kadar umutsuzsun peki ?
Ben asilamada iğnenin 11.günü idrar testi yapmıştım pozitifti çok sevindim ertesi gun koşarak kan vermeye gittim 1.25 çıktı ovitreldi vurduğum iğne .. etkisi her vücutta ayrı oluyorKızlar yumurta çatlatma iğnesinin vücuttan kaybolma süresi en az yedi gün opu sonrası transferde o yüzden en az onikinci gün değeri önemliymiş strese girmeyin erken test gerçekten yanıltıcı oluyor
CANIM çok kişiden duyuyorum adet belirtileriyle aynı oluyor sizde sorun neydi acaba umitsizlenme böyle ne olurBilmiyorum ki canım hislerim bu yönde , ayaklarım üşüyor , bu ilaçlardan değil yani , adet belirtim benim