2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım ben decavit kullandım hep elevit bilmiyorum ama decavit de folik asit yoğunlukta olmak dışında 10 yakın diğer vitaminleride kapsıyor daha geniş kapsamlı

Dün esim doktoruma vitamin ne kullansin diye sormaya gitti
Elevit kullanmasin artik eleviti birakabilir ama folik asite devam etsin demis
Kafam karisti ben eleviti folik asit zannediyodum

Kizlar burda tedavi sürecinde olan ve hamile olan arkadaslari üzmemek icin artik negatif bir sey yazmamaya calisicam..son kez duygularimi sizinle paylasiyorum.. umarim yakinda toparlarim..
Hayatimda bu kadar agir depresyona girip tek bi noktaya bakip yasam sevincimin olmadigi zor günler geciriyorum.. ve gozumden akan yaşları durduramıyorum.. bi cocugun eline oyuncak verilip sonra elinden çekilmiş gibi hissediyorum..
Ve surekli doktor "senin yaptığın birseyden olmadi diye düşünme " demesine ragmen hep kafamda gecmis 10 gün nerde hata yaptigimi sorguluyorum
Bi insanin yoktan varolmasinda bizim rolümüz sadece araci olmak ama insan hep kendini suçluyor

Son düzenleme:
Bugün 11.gunum ama hiçbir testi yapmadım cesaretim yok geçen ilk akıntı geldiğinde aramıştım doktorumu o da adet veya tutunma olabilir pazartesiyi bekleyeceğiz dedi ama ben kendi vücudumu biliyorum ve zaten hiç bir belirtim yok şimdiden yıkıldım çok zormuş çok :KK43: evet ne kadar hazırlasamda negatife o sonucu duyduğum da dünya bir daha başıma yıkılacak biliyorum
Valla sende bu ah vah varken tutunacağı varsa tutunmaz çocuk. Ya bi kendine gel bi silkelen. Nedir bu halin. Biraz olumlu düşün. Sen ne üzüyor, strese sokuyorsun karnındaki o bebeği. Bi tane vuracam sana şimdi haaaaaaaa:kızgın:

Valla sende bu ah vah varken tutunacağı varsa tutunmaz çocuk. Ya bi kendine gel bi silkelen. Nedir bu halin. Biraz olumlu düşün. Sen ne üzüyor, strese sokuyorsun karnındaki o bebeği. Bi tane vuracam sana şimdi haaaaaaaa:kızgın:
ilahi run ya vallaha şu halde bile güldürdün beni Allah senden ve hepinizden razı olsun gorusmesekte tanismasakta acılara ortak olunup ortak dil konusulabiliyor keşke yanımda olsan da vursan böyle birseye ihtiyacım var :)

Kizlar burda tedavi sürecinde olan ve hamile olan arkadaslari üzmemek icin artik negatif bir sey yazmamaya calisicam..son kez duygularimi sizinle paylasiyorum.. umarim yakinda toparlarim..
Hayatimda bu kadar agir depresyona girip tek bi noktaya bakip yasam sevincimin olmadigi zor günler geciriyorum.. ve gozumden akan yaşları durduramıyorum.. bi cocugun eline oyuncak verilip sonra elinden çekilmiş gibi hissediyorum..
Ve surekli doktor "senin yaptığın birseyden olmadi diye düşünme " demesine ragmen hep kafamda gecmis 10 gün nerde hata yaptigimi sorguluyorum
Bi insanin yoktan varolmasinda bizim rolümüz sadece araci olmak ama insan hep kendini suçluyor
Bende evde bir yandan iş yapıyorum bir yandan göz yaslarimdan önünü göremiyorum seni çok iyi anlıyorum evet haklısın buradaki hamile arkadaşlarında canını sikiyoruz

Ah biraz daha erkekler gibi cok duz dusunebilsek diyorum bazen. Cok mantiklilar. Hicbirseyi irdelemiyorlar. Oldu yada olmadi hepsi bu kadar onlar icin. Biz kadinlar dogamiz geregi cok hassas kirilgan sorgulayici yada cok fazla neden sorusunun cevabini ariyoruz. Oysaki onlar icin neden degil sonuc onemli. Her zaman sonuc diye dusunup ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapiyorlar. Bence biraz onlar gibi olabilmeliyiz. Artik kendini suclamaktan vazgec. Hicbirseyi eksik yada yanlis yapmadin herseyi tamda olmasi gerektiginden cok fazlasini yaparak yaptin. O kadar cok sacma sapan kendiliginden gayri mesru gebelik varki yada cocugu onca dusurme cabalarina ragmen tutunup annesine yapisan. Velhasil olacaksa oluyor olmayacaksa dunyayi parmaginda cevir olmuyor. Evet bu defa olmadi olmadi diye dunya durmadi. Yine denersin kuzucum bak dondurulmusun var. Tum kalbimle diliyorum bu defa hersey umarim senin diledigin gibi olsun. kalbi guzel arkadasim benim. Bizi burda bulusturdun rabbimde insallah evladinla seni bulustursun:dua::KK15::KK19:

Elevit canım estrofen tarzı rahimi kalınlaştıran bir şey olabilir dur bir bakim

CANIM böyle deme acılar paylaştıkça azalır.dışarıda maalesef icimizdekini pek kimseyle paylasamiyoruz . Burda tanımadığımız kendimize benzer insanlarla içimiz daha iyi rahatlıyor.ben eşime bile derdimi anlatamıyorum hep neşeli olmamı istiyo üzüntü dert istemiyor oyuzden Burda daha çok içimi dokebiliyorum . Araştır olmazsa merkezini değiştir . En iyi merkezlerden seç . Yoksa eksik test yaptır ya da rahim cizdirme falan.Doktor şuna buna gerek yok diyebilir çünkü bir negatif var onlar üç negatiften sonra bi şeyler yapmaya başlıyor.bu defa da biz yipraniyoruz . Nasibinde varsa mutlaka olacak . Sanırım bi kere hamile kalmıştın yanlış hatırlamıyorsam.ben hiç yaşamadım o duyguyu bi kere gebe olan daha kolay gebe olur inşallah bol dua et Allah a sigin

Canım baktım o sadece vitaminmiş hata hamile kalındıpında folik asıdı ve demir vitaminini azaltıyormuş onun için bıraktırmıştır

Bende evde bir yandan iş yapıyorum bir yandan göz yaslarimdan önünü göremiyorum seni çok iyi anlıyorum evet haklısın buradaki hamile arkadaşlarında canını sikiyoruz
Çok farklı değilim tek fark ağlayamıyorum sanki gözyaşlarım içime akıyor ağlasam rahatliyacam ama ağlayamasamda içim öyle acıyor öyle yanıyorki anlatamam 3.cğ negatif sanki üçüncü keredir evladımı toprağa vermiş gibiyim çünkü o embriyo olsada benim canım kanım içimde oluyor ama sonra yok oluyor sanki bu düşük yapmak gibi evet tekme atmıyor ama içimde evladım ve ben üç keredir evlatlarımı kay ediyorum ölüyor onlar ben onların cenete gitiğine inanarak arkalarından fatiha okumaktan başka bir şey gelmiyor elimden bide yüreğimi kavuran acıdan başka

canım benim merkezimde 5. gün embriyosunun ilk testini 9. gün istiyor. senin kaçıncı günün?
Benim 11.gunum pazar 12.gun olduğu için pazartesi yaptır dediler dedim cumartesi geleyim bari ilk embriyo konduğu gün yok erken yapıp üzülmeyelim garanti olsun pazartesi dediler geçen doktoru aradım o da pazartesiyi bekleyeceğiz dedi tabi bu sirada benim ömrümden ömür gidiyor

Yonca___ Yonca___ haklisin canim
40 yaşımda baslamis olabilirim bu islere ama dedigin gibi Allah tan umut kesilmez
Toparliycam yavaş yavaş söz
Topigi acarken eylul ekim kasim aralik yazmistim
Bir sonrakini aralikta deniycem hala burdayim yani :)
Tedavi suruyor daha dondurulmusumuz var bundan guzelimi var. Eylul olmaz aralik olur yani. Ve guclu moralli olmaliyiz ki hersey pozitif olsun. Ay gecen tv deydi 55 yasinda kari koca. ikiz tup bebekleri olmus ahahahah. Ogullari varmis sehit olmus sanirim orayi tam anlamadim allah rahmet eylesin. Bunlarda cocugumuz hic yok diye 55 yasinda tupe baslamis simdi ikizleri kucaklarinda tv ye cikmislar eeeee buz bunlarla nasil yapicaz diye

Çok farklı değilim tek fark ağlayamıyorum sanki gözyaşlarım içime akıyor ağlasam rahatliyacam ama ağlayamasamda içim öyle acıyor öyle yanıyorki anlatamam 3.cğ negatif sanki üçüncü keredir evladımı toprağa vermiş gibiyim çünkü o embriyo olsada benim canım kanım içimde oluyor ama sonra yok oluyor sanki bu düşük yapmak gibi evet tekme atmıyor ama içimde evladım ve ben üç keredir evlatlarımı kay ediyorum ölüyor onlar ben onların cenete gitiğine inanarak arkalarından fatiha okumaktan başka bir şey gelmiyor elimden bide yüreğimi kavuran acıdan başka
Nasıl da tarif etmişsin benim içindekileri de :KK43: söyleyecek söz bulamıyorum canım yanıyor

Kızlar bende duygusal durum günlerdir hat safhada.her şeyi kafaya yakan acyip sinirli bir ruh halim var son zamanlarda.benim gibi olan vat mı aranızda :KK62::KK42:

X