2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aaaaa ne guzel insallah anneveoglusu ve benimde 4 tane dondurulacak kadar cikar. Hayirlisi olsun canim. Ben sanki esrofemi anlatirken oyle soyledi gibime geliyor ama emin degilim. Arkandan geliyoruz :KK19: allah emeklerimizi bosa salmasin insallah

Amin canım benim Rabbim bizede nasip etsin anneliği , inş daha da çok embriyonuz dondurulur. Peş peşe Allah nasip ederse bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.:anne::anneadayı:

Kızlar negativ içim acıyor yüreğim yanıyor
Oy canim benim ya suan ne desek bos emin ol senin kadar üzüldük burda ama rabbim bizi bizden daha iyi biliyor hayirlisi boyleymis demekten baska elden birsey gelmiyor sana bsy diyiyim Allahtan umut kesilmez yakin arkadasim 3 asilama 3 tup bebek negatif sonuc aldi sonra Allah dogal yollardan bebis verdi kendini hemen toparla tamam mi rabbimin vardir bi bildigi

sezenorhan sezenorhan bebeğin kaç haftalık olduğuyla ilgili yumurta toplama günü bebeğin 1.günü mü sayılıyor? Yoksa keseden sonra mı başlanıyor? Bu arada az önce çıktı üçüncü sonucum 310 olmuş hcg. 71-124-310 yani sırayla
maşallah cnm bak ne güzel katlamış . artık baktırmayacaksın dimi ? cnm hamilelik son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor .benim mesela eylül 4 tü adetimin ilk günü . ve şu an adet tarihine göre 3 hafta 4 günlük hamile sayılıyorum

maşallah cnm bak ne güzel katlamış . artık baktırmayacaksın dimi ? cnm hamilelik son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor .benim mesela eylül 4 tü adetimin ilk günü . ve şu an adet tarihine göre 3 hafta 4 günlük hamile sayılıyorum
Benim de 1 eylüldü. O zaman 4.haftadayım ben de. Pazar gün son bir kez daha baktırcam. Kese görmeye mi gidiyoruz sonra napıyoruz? İkiz olup olmadığı alttan ultrasonla anlaşılır mı acaba haftaya gidince baktırsak

Canim benim son adet tarihim 26 agustostu ama tedawiye gec baslandi ben 26 agustosa gore hesaplarsam bebek buyu cikiyor transferde doktoruma sordum normal adet tarihini unut bu farkli dedi nasil olacak benim ki?

Benim de 1 eylüldü. O zaman 4.haftadayım ben de. Pazar gün son bir kez daha baktırcam. Kese görmeye mi gidiyoruz sonra napıyoruz? İkiz olup olmadığı alttan ultrasonla anlaşılır mı acaba haftaya gidince baktırsak
cnm kan değerine göre hesapla beta hcg 2500 ve üzeri olunca kese gözüküyor . gerçi doktoruna söylersen değerini o seni gözükeceği tarihe çağırır. ben ayın 5 ine sürekli gideceğim kendi doktoruma randevu aldım . tüp doktoruma da ayın 10 una aldım . kese de belli oluyor ikiz mi yoksa tek mi canım

3 hafta 3 gunluk cikti transfer tarihine gore
bende blastokist transferine göre hesaplayınca 4+2 çıktım . sanırım gelişim olarak şu an 4+2 gerçekten çünkü benim adetin 15. günü nıormalde yumurtlama günümde 5 günlük embriyo transferi oldu yani 5 gün önce hesaplaması doğru. yani hesaplayıcı doğru canım :)

sezenorhan sezenorhan Limon agacim Limon agacim şu an hangi ilaçları kullanıyosunuz? Ben kan sulandırıcı,estrofem, progestan iğne ve fitil. Daha ne kadar devam edecezki doktora yazdım cevap yazmadı. Sanki transferden sonrasında, transferden önceki kadar ilgilenmiyolar

bende blastokist transferine göre hesaplayınca 4+2 çıktım . sanırım gelişim olarak şu an 4+2 gerçekten çünkü benim adetin 15. günü nıormalde yumurtlama günümde 5 günlük embriyo transferi oldu yani 5 gün önce hesaplaması doğru. yani hesaplayıcı doğru canım :)
Anladim canim bu hamilelik takwimini nasil yapiyorsunuz benimki daha erken mi yapsammi acaba hep bi ozendim bu takwime:)

X