2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim ben opudan beri progesteron fitil kullaniyorum gunde 3 kere birde folik asit + vidamin d kullaniyorum fitile dewam ettirecekler galiba cunku transfer gunu test gununde hamileysen hemen bizi ara fitil yollamamiz lazim yetmez sana dediler ptsi test gunum bidaha yapip ararim artik

Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz acaba transferin 5. Günü kasıklarda sızlama oldu mu yada herhangi bir gün

canım bana özellikle tek tek sordular neler kullandığımı ve hepsine aynen devam artı olarak folik1 folik asite başla dediler. yani şu an estrofem , corasprin , crinone jel , bir de folik asit kullanıyorum cnm ama eminim kendi doktoruma gidince o bana pruloton depot iğne başlatacaktır bir de daha önce çok gebelik kaybım olduğu için kan sulandırıcı iğneye başlıycam

Sağol canım :) evet oldu hatta hala oluyor ama çok hafif ve ara ara daha çok batma gibi
Evet Benim de öyle hatta sızı da değil böyle kazıntı giib bişey boşlukta tam adını koyamıyorum değişik bi his ve bugün zaten günlük pedime az miktarda kahverengi bi pıhtı gelmtşi çok korktum hemen yattım dinlendim çok şükür o lekeleme şuan yok

tutunma lekelenmesidir canım inş ama sen yinede dikkat et . evet o hissi çok iyi anlıyorum tutunmaya çalıştığı için oluyor bebişler sanırım :)

tutunma lekelenmesidir canım inş ama sen yinede dikkat et . evet o hissi çok iyi anlıyorum tutunmaya çalıştığı için oluyor bebişler sanırım :)
Ayy bal bal damlıyor canım ağzından inşallah hayırlısıyla tabi Elim karnımda Esma çekiyorum bol bol bide bi duygusala bağladım

Anneveoglusu canim varya sabahi zor ettim 7 de kalktim ayaga arayip ne diyecekler diye. Bugun sanada haber gelicek. Hayirli guzel haberler alalim insallah. Pgt yaptiracakmisin canim?

sezenorhan cim
Folik asitte ne marka kullanıyorsun
Bunlarin disinda transfer sonrasi baska igne vs verdi mi doktorun

Bir de bilen varsa yazabiiir mi
Elevit ve decavit ayni paralelde mi yoksa biri vitamin biri folik asit ikisidemi alinmali

Benim hala kahverengi akıntı devam ediyor kızlar ben tabi progestan kullandıkça adet olamıyorum suan da ve pazartesi negatif çıkacağını bile bile teste gidicem içim acıyor kalbim acıyor şuan resmen çünkü eşim de hala umutlu bana destek olmak için ben napicam Allah'ım yardım et kızlar bir akıl verin nasıl atlaticam

CANIM beşinci bugün kan ver belki bebek vardır ama düşük tehlikesi vardır kullanman gereken iğne olur

Testte negatifi gorene kadar nötr kalmaya calis
Ben kendimi olumsuz sonuca hazirladim saniyodum ama sadece üzüntü suremi uzatmisim
Erkekler daha pozitif kalabiliyor
Sen su an sadece kendini düşün onun adina da iki kere üzülme
Leke yerleşme de olabilir diger turlude bilemiyoruz
Sabirla beklemeye calis lutfen
Bugun kacinci gunun ? İdrar testi yaptinmi
Doktorunla paylastin mi

Bugün 11.gunum ama hiçbir testi yapmadım cesaretim yok geçen ilk akıntı geldiğinde aramıştım doktorumu o da adet veya tutunma olabilir pazartesiyi bekleyeceğiz dedi ama ben kendi vücudumu biliyorum ve zaten hiç bir belirtim yok şimdiden yıkıldım çok zormuş çok evet ne kadar hazırlasamda negatife o sonucu duyduğum da dünya bir daha başıma yıkılacak biliyorum

Evet birde onun adına üzülüyorum kendi üzüntüm yetmez gibi 11.gun bugün zaten duygularım bu yola girdigimden beri hem kendi düşüncem olarak hemde ilaçların etkisiyle allak bullak

Evet birde onun adına üzülüyorum kendi üzüntüm yetmez gibi 11.gun bugün zaten duygularım bu yola girdigimden beri hem kendi düşüncem olarak hemde ilaçların etkisiyle allak bullak

Canım ben decavit kullandım hep elevit bilmiyorum ama decavit de folik asit yoğunlukta olmak dışında 10 yakın diğer vitaminleride kapsıyor daha geniş kapsamlı

Kacinci gun embriyosuydu
5. Gun embriyosuysa idrar testi yapabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…