2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar benim 2 transfer arası uzun bir süre verdiğim için bu süreçte hergün folik asit, apikopal vitamin, devit3 kullandım 4ay boyunca . Belki etkisi olabilir diye düşüñdum yazım dedim. Transfer sonrasi da çay içmemek önemli birde bol su günde 2.5 lt. Birde hareket ve Yürüyüş yatmamak ta önemli kızlar hassas olduğumuz için yatmak dinlenmek istiyoruz ama yanlış 2gün sonra hareket lazım ki vücutta kan dolaşımı olsun ve bebek oluşmak için kana ihtiyaç duyar onun için kan sulandırıci da veriyor doktor . Yazım dedim kızlar inslalah hayrlisi olur hepimiz için değerim yüksek diye çok korkuyorum eğer 2 den fazlaysa bu iyi bişeye işaret etmez gelişim ve kaLP atışı çok zor olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

canım sana cd56 testi yapıldımı ?

Doktoruma bahsettim bağışıklık sistemi embriyoyu yok edebilir vs diye, o özel bi durum dedi sanirim ben de oyle olmadigini dusunuyo histeroskopi istedi iste

Bu arada heycan dorukta sende pozitif hissediyorum :)

Dun bekledigim 1,5 saat hayatimin en zor aniydi hic gecmeyen o 1,5 saat

Canım peki transfer günü ve ertesi gün sen hep yattın mi yoksa hareket ettin mi yine

Canım histeroskopı pahalımı acaba bılgın varmı sıgorta karşılıyormu

Gerçekten halkısın, dikkat ediyorum aslında ama adetliykende baska türlü ısıtamıyorum. Kullanmamak lazım.. kardeşine de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…