2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

anladım canım, sen nerede yaptırıyorsun? az daha sabret inşallah allahın izniyle bebeğin seninle öyle düşün öyle hisset.

anladım canım, sen nerede yaptırıyorsun? az daha sabret inşallah allahın izniyle bebeğin seninle öyle düşün öyle hisset.
Ben İzmir de su Hospital da yaptırdım ama doktorum gözde Hastanesi'nde senin nasıl durumlar var mı gebelik okuduysam da üzüntüden hatirlayamadim kusura bakma sen nerde yaptirdin

Ben İzmir de su Hospital da yaptırdım ama doktorum gözde Hastanesi'nde senin nasıl durumlar var mı gebelik okuduysam da üzüntüden hatirlayamadim kusura bakma sen nerde yaptirdin

yok canım ben transfer için bekliyorum. dondurulmuşla ilaçsız transfer olacak allah izin verirse büyük ihtimal ekimin 2.haftası. ilaç da kullanmadığım için sadece bekliyorum elimden bir şey gelmiyor. vücudum ve beynim kendi kendi hazırlayacak bakalım allah hayırlısıyla versin diyorum.

Yok canim yaşım 40 hic gebelik yaşamadım cocugum yok.
EN fazla yasadigim gecen hafta transfer sonrasi ilk gün hamile olduğum hissi
O bile guzeldi

Canim tesekkur ederim. evet simdi aradilar. 8 tanesi dollenmis. Cok mutlu oldum. Sen nasilsin regl den belirtiler varmi?

çok sevindim canım inş. hepsi de dondurulur,süper olur:)
3-4 gündür regli ağrım var ama hala olmadım bir haftayı geçti sana şu kadar zamanda olmalısın demişlermiydi? benim 8. gün bgn opu. sonra doktora msj. mı atsam napsam bilemedim

Tesekkurler canim insallah. Evet bana 5 _6 gun sonra filan regl olabilirsin dedi. Sanmiyorum olacagimi ama. 14 unde regl dim daha 15 gun olmus. Yine o 1 haftayi gecer gibi geliyo bana

şu an başka iğne falan vermedi tüp doktorum zaten ekstra bişey kullandırma yanlısı pek değil cnm ama 5 inde asıl kendi doktoruma gidicem o bana haftada bir pruloton depot iğne vurduruyor bir de clexane kan sulandırıcı iğneye başlatıyor. folik asit de tüp merkezimden folik1 diye bir marka varmış ona başla dediler bende daha bugün alıcam . evde folbiol vardı 2 gündür onu içiyorum diğerini alana kadar . bir de ben hiç elevit ve decaviti kullanmadım o yüzden bilmiyorum cnm

Banada opudan sonra 7-8 gün içinde olursun demişlerdi. Normalde günüm hiç geçmez hatta hep gününden erken olurum opudan 12 gün sonra oldum, regl ama olucaz diye bekliyoruz ya stresden geç geliyor regl

Tesekkurler canim insallah. Evet bana 5 _6 gun sonra filan regl olabilirsin dedi. Sanmiyorum olacagimi ama. 14 unde regl dim daha 15 gun olmus. Yine o 1 haftayi gecer gibi geliyo bana

ilaçların etkisinden dolayı belki gecikir aslında 2 gün daha bekleyim olmazsam haber vereyim doktora. bende ayın 10 da regli olmuştum. her ay zamanından önce olurum şimdi regli olmayı bekliyorum ya gelmez işte aksilik:)

Banada opudan sonra 7-8 gün içinde olursun demişlerdi. Normalde günüm hiç geçmez hatta hep gününden erken olurum opudan 12 gün sonra oldum, regl ama olucaz diye bekliyoruz ya stresden geç geliyor regl

aynen öyle canım bende 1 hafta önceden olurum regli şimdi beklediğim için gelmiyor. ya stresten ya ilaçlardan.. olmaz isem söktürücü mü verirler acaba?

Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum. Sağlıklı bir şekilde kucağıniza alırsınız inşallah yavrularinizi. Rabbim onları korusun size sımsıkı sarilsinlar.

Negatif sonuç alan arkadaşlar. Bir sınavın içindeyiz. Allahtan Umudunuzu kesmeyin. Biz cabalicaz Rabbimde bunu görecek. Aminler boşa değil. Benim artık hayat felsefem " Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur." :)

Yarın 10. Günüm test günüm.
Hiç bir belirtim yok sadece hafif bel ağrısı.
Birde elimde 7. Günden kalma negatif idrar testi..pek umitlenmiyorum içime olmadı gibi doğuyor 7. Gün çok üzüldüm. Ama herseye rağmen gidip test yaptırcam. Belli mi olur belki pozitif çıkar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…