2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar bu arada histeroskopi yaptiran var mi ? Nedir agrili mi? Gerekli mi? Dusuncelerinizi alayim 2 adet sonra yaptiracagim
Bu ay neden tutmadigini arastirmak icin doktorum önerdi
Ben yaptırdım geçen ay. 6 gün kanamam sürdü ama işlem çok ağrılı geçmiyo. Hafif narkozluyolar o kadar. Poliplerim temizlenmişti benim. Bence yaptır. Sonrasında şansın artıyo

Regl öncesi ayaklarım çok üşür, şu anda da öyle ay çok korkuyorum kızlar .. ayaklarıma sıcak su torbası koysam bişey olmaz dimi?

Canım sıcak bence tehlikeli normal zamanda değilsin bencede kalın çorap giy battaniye falan al üstüne ama sıcak birşey koyma.sıcak su ile banyo bile yasak ki zaten

Yok canım yaaa gününde gidip vereyim iki iş olmasın zaten delik deşik oldu kolum birde opu günü damarımda sıkıntı çıktı çok acıdı kolum elimden açmak zorunda kaldılar damar yolunu
Aaaa öyle mi. Damar benim de sıkıntılı. DamarlarıM derinde ve zor bulunuyor.. kan vermek için gittiğimde hep tedirginlik oluyor ben de de. Sen bilirsin haklısın canım. Çok yorma. Bende evden kafeye çıktım suan ..

Çok koymadım, canım 2-3dk falan sağol
Canim kardesim adetliyken ayaklari cok usuyordu ayaklarina sicak su torbasi koymustu ve aniden patladi onlar yapiskan oluyormus sicakdan acilabiliyormus 2. Dereceden derin yanik oldu tam 3 ay cekti ve iz kaldi doktor cok kizdi koymayin sunlari diye aman cok tehlikeli kizlar kullaniyorsaniz dikkatli olun derim

Tabi olur canım 32 yaşındayım izmir su hastanesi ilk tüp bebek denemem : ))
Canim izmirde smirna var.Ben ilk tedavimi orda olmustum.Benim olmadi ama cevremde benle birlikte orda tedavi goren 7 cift var.5 tanesini oldu.İnşallah tedavinde pozitif alirsin.Allah korusun olaki negatif durumunda git görüş derim.Basari orani yuksek bir merkez orası.

Pardon canim.Benim kafa karisik bugün.Sen pozitifi almistin degil mi.

Aaaaa ne guzel insallah anneveoglusu ve benimde 4 tane dondurulacak kadar cikar. Hayirlisi olsun canim. Ben sanki esrofemi anlatirken oyle soyledi gibime geliyor ama emin degilim. Arkandan geliyoruz allah emeklerimizi bosa salmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…