- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.481
Canım sen kan testini bugün vermeyecekmiydin ?inşallah canım ya :)
Ben yaptırdım geçen ay. 6 gün kanamam sürdü ama işlem çok ağrılı geçmiyo. Hafif narkozluyolar o kadar. Poliplerim temizlenmişti benim. Bence yaptır. Sonrasında şansın artıyoKizlar bu arada histeroskopi yaptiran var mi ? Nedir agrili mi? Gerekli mi? Dusuncelerinizi alayim 2 adet sonra yaptiracagim
Bu ay neden tutmadigini arastirmak icin doktorum önerdi
Regl öncesi ayaklarım çok üşür, şu anda da öyleay çok korkuyorum kızlar .. ayaklarıma sıcak su torbası koysam bişey olmaz dimi?
Aaaa öyle mi. Damar benim de sıkıntılı. DamarlarıM derinde ve zor bulunuyor.. kan vermek için gittiğimde hep tedirginlik oluyor ben de de. Sen bilirsin haklısın canım. Çok yorma. Bende evden kafeye çıktım suan ..Yok canım yaaa gününde gidip vereyim iki iş olmasın zaten delik deşik oldu kolum birde opu günü damarımda sıkıntı çıktı çok acıdı kolum elimden açmak zorunda kaldılar damar yolunu
Gez kuzum gez güzel anne:)Aaaa öyle mi. Damar benim de sıkıntılı. DamarlarıM derinde ve zor bulunuyor.. kan vermek için gittiğimde hep tedirginlik oluyor ben de de. Sen bilirsin haklısın canım. Çok yorma. Bende evden kafeye çıktım suan ..
Yok canımcanım hadi allah'ın izniyle al bebişlerini gel güzel güzel.
transferini kimin yapacağı belli mi?
Ben de yaptırdım ama kanama olmadı hiç güzel geçti ağrısız yumurta toplama dan daha kolay ..Kizlar bu arada histeroskopi yaptiran var mi ? Nedir agrili mi? Gerekli mi? Dusuncelerinizi alayim 2 adet sonra yaptiracagim
Bu ay neden tutmadigini arastirmak icin doktorum önerdi
Ay içim bi hoş oldu.Gez kuzum gez güzel anne:)
Çok koymadım, canım 2-3dk falan sağolCanım sıcak bence tehlikeli normal zamanda değilsin bencede kalın çorap giy battaniye falan al üstüne ama sıcak birşey koyma.sıcak su ile banyo bile yasak ki zaten
Canim kardesim adetliyken ayaklari cok usuyordu ayaklarina sicak su torbasi koymustu ve aniden patladi onlar yapiskan oluyormus sicakdan acilabiliyormus 2. Dereceden derin yanik oldu tam 3 ay cekti ve iz kaldi doktor cok kizdi koymayin sunlari diye aman cok tehlikeli kizlar kullaniyorsaniz dikkatli olun derimÇok koymadım, canım 2-3dk falan sağol
Canim izmirde smirna var.Ben ilk tedavimi orda olmustum.Benim olmadi ama cevremde benle birlikte orda tedavi goren 7 cift var.5 tanesini oldu.İnşallah tedavinde pozitif alirsin.Allah korusun olaki negatif durumunda git görüş derim.Basari orani yuksek bir merkez orası.Tabi olur canım 32 yaşındayım izmir su hastanesi ilk tüp bebek denemem : ))
Hadi bakalim hayirlisi guzel sonuclarini heyacanla bekliyoruz canim dualarim seninle :)Son bir saat :)
Pardon canim.Benim kafa karisik bugün.Sen pozitifi almistin degil mi.Canim izmirde smirna var.Ben ilk tedavimi orda olmustum.Benim olmadi ama cevremde benle birlikte orda tedavi goren 7 cift var.5 tanesini oldu.İnşallah tedavinde pozitif alirsin.Allah korusun olaki negatif durumunda git görüş derim.Basari orani yuksek bir merkez orası.
Çok sağol canım allah razı olsun inşallah canımHadi bakalim hayirlisi guzel sonuclarini heyacanla bekliyoruz canim dualarim seninle :)
İnşallah canım3. Beta hcg ölçümü için az sonra gitçem ben de acile bakalım. İnş katlamıştır
Ben korkuyorum. Yarınki testte katlanırsa eklerim belkiHamile olduğu anlaşılan arkadaşlar. ...
Gebelik takvimi ekleyinsene:)
Aaaaa ne guzel insallah anneveoglusu ve benimde 4 tane dondurulacak kadar cikar. Hayirlisi olsun canim. Ben sanki esrofemi anlatirken oyle soyledi gibime geliyor ama emin degilim. Arkandan geliyoruzopu. sonrası ben sadece folik asit kullanıyorum. antiboyotik falan da vermedi bana opu. girmeden önce antibiyotikli serum takmışlardı o kadar. benim ekimde olcak transfer bugün yarın regli olmam lazım regli başlayınca haber ver dedi gidicem doktora hap vericekmiş rahim kalınlaştırmak için öyle dedi. şimdi hangi ilaçları kullancam bende bilmiyorum.
sen bir regliyi atlatıp başlıcaksın ozman benim ilk regli ile olucak transfer. lucrin ne için acaba hiç bilmiyorum ona bakmak lazım o mu acaba dediği ilaç. 4 embriyo donduruldu canım benim bebeklerime kavuşmayı bekliyorum. seninde güzel haberlerini alırız inş.