- 27 Eylül 2017
- 171
- 205
- 38
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.461
Aaa canım benim de şu hastanesi ama doktorum gözde hastanesi Haşmet mesut Özsoy benimde ilk deneme ama olmayacak sanırım nasip ama senin adına çok sevindim senin ayın kaciydi transfer benim 20eylul de oldu pazartesi yapicam tahliliTabi olur canım 32 yaşındayım izmir su hastanesi ilk tüp bebek denemem : ))
21 Eylülde transfer yapıldı benim insallah sende güzel haberler alırsınAaa canım benim de şu hastanesi ama doktorum gözde hastanesi Haşmet mesut Özsoy benimde ilk deneme ama olmayacak sanırım nasip ama senin adına çok sevindim senin ayın kaciydi transfer benim 20eylul de oldu pazartesi yapicam tahlili
İnşallah öyledir canım evet ptesi oldu transfer anladım canım bende belki Cuma yaptırırım haftaya o zamana kadar adet olmazsam tabi 3.gün embriyo dondurulmuş canım Benim tek embriyo transferiYerleşme olabilir canım panik yapma hemen.
Bana da 6 ekim tarih verildi ama 4 ekim de de kanda olup olmadığı çıkar diyorum. 4 ekim de yaptiracagim testi.
3. Gün embriyosu
Benim senden bir gün önce olmuş ama doktor pazartesi yapmamı istedi hahaha tuhaf olmuş benim ki biraz sen benden önce öğrendin gerçekten sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına aldirsin ama benim ufak açık kahverengi akıntı oluyor pek umutlu değilim hayırlısı inşallah şansın bana da geçer21 Eylülde transfer yapıldı benim insallah sende güzel haberler alırsın)
Canim bir ilaci soyledi ama hangisi hatirlamiyorum. Yada ignemi aceba. Ben sana ilaclarimi yazayim. 4 gun tetradoks antibiyotik. 5 ekimde lucrin igne gobekten yine. 15 ekim itibari ile estrofem coraspin folbiol. 2 kasimda muayene. Masallah canim senin kac embriyon oldu? Sana transfer ne zaman dedimaşallah canım değerin baya yüksek
canım maşallah inş bütün yumoşların döllenir yarın güzel haber alırsın. ben geçen cuma opu. oldum ekimde transfer rahim dinlendirilmek istendi. sana dedikleri rahim dinlendirme tedavisi neymiş canım sordun mu hiç ilaç falan mı kullancan?
Benimki evdekilerin sabırsızlıgından oldu canım dün test yaptim evde pozitif cıktı gece karın ağrısıyla uyandım kahverengi akıntı gelmiş korkudan üzüntüden sabaha kadar uyumadım doktorum hemen kan testi istedi oda pozitif cıktı yağlı iğne yedim yatıyorum şuan inşallah sende güzel haberler alırsınBenim senden bir gün önce olmuş ama doktor pazartesi yapmamı istedi hahaha tuhaf olmuş benim ki biraz sen benden önce öğrendin gerçekten sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına aldirsin ama benim ufak açık kahverengi akıntı oluyor pek umutlu değilim hayırlısı inşallah şansın bana da geçer
Canim bir ilaci soyledi ama hangisi hatirlamiyorum. Yada ignemi aceba. Ben sana ilaclarimi yazayim. 4 gun tetradoks antibiyotik. 5 ekimde lucrin igne gobekten yine. 15 ekim itibari ile estrofem coraspin folbiol. 2 kasimda muayene. Masallah canim senin kac embriyon oldu? Sana transfer ne zaman dedi
Çok aşırı sıcak olmadığı surece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum canım.Regl öncesi ayaklarım çok üşür, şu anda da öyleay çok korkuyorum kızlar .. ayaklarıma sıcak su torbası koysam bişey olmaz dimi?
2 kez yapıldı. Narkoz ile yapılıyor asla korkma. Opu işlemi gibiKizlar bu arada histeroskopi yaptiran var mi ? Nedir agrili mi? Gerekli mi? Dusuncelerinizi alayim 2 adet sonra yaptiracagim
Bu ay neden tutmadigini arastirmak icin doktorum önerdi
Canim sen yarın kan ver bence ... yada pazar. Çıkar. .. benceYarın transferin 9. Günü benim 3. Gün embriyosu yarın avm ye gitmek istiyorum artık birşey olmaz değil mi biraz gezeceğim de
inşallah canım ya :)Pozitif çıkacak onun heycanidir:))
Canım benimde ilk tüp denemem negatif oldu yarın için histereskopi olucam neden tutunamadi diye bakılacak rahime çizik atılacakmış aynı zamanda. Buna artı olarak genetik tarama testleri istedi bizden doktorum kan verdik geçen hafta. Genlere bakılacakmış bir de pıhtılaşma varmı diye bakılacak. Sonuçları merak ediyorumKizlar bu arada histeroskopi yaptiran var mi ? Nedir agrili mi? Gerekli mi? Dusuncelerinizi alayim 2 adet sonra yaptiracagim
canım sıcak su torbası yerine çorap giymen yeterli sicak su torbası vücut ısını artırabilirRegl öncesi ayaklarım çok üşür, şu anda da öyleay çok korkuyorum kızlar .. ayaklarıma sıcak su torbası koysam bişey olmaz dimi?
canım sana cd56 testi yapıldımı ?Kizlar bu arada histeroskopi yaptiran var mi ? Nedir agrili mi? Gerekli mi? Dusuncelerinizi alayim 2 adet sonra yaptiracagim
İnşallah canım sizlerden böyle güzel haber alınca bir anda umutlaniyorum ama sonra dönüp belirtilerime bakınca diyorum ki boşuna hayal kurma şuan elimden gelen birşey yok Allah büyük canımBenimki evdekilerin sabırsızlıgından oldu canım dün test yaptim evde pozitif cıktı gece karın ağrısıyla uyandım kahverengi akıntı gelmiş korkudan üzüntüden sabaha kadar uyumadım doktorum hemen kan testi istedi oda pozitif cıktı yağlı iğne yedim yatıyorum şuan inşallah sende güzel haberler alırsın
Yok canım yaaa gününde gidip vereyim iki iş olmasın zaten delik deşik oldu kolum birde opu günü damarımda sıkıntı çıktı çok acıdı kolum elimden açmak zorunda kaldılar damar yolunuCanim sen yarın kan ver bence ... yada pazar. Çıkar. .. bence