- 19 Nisan 2011
- 173
- 226
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.261
Genellikle sırt ustu yatmaya ozen gosteriyorsaniz oda bel ağrısı yaparfloransa17 canım rabbim buay uygun görmediyse muhakkak bir bildiği vardır. Sen sakın kendini sorgulayıp suçlama .allah en güzel en kusursuz haliyle endoğru zamanda bebeğini sana nasip edecek ve tüm üzüntülerini silecektir pes etmek Yok .umutla duayla devam inşallah .
Genellikle sırt ustu yatmaya ozen gosteriyorsaniz oda bel ağrısı yaparYani tesadüfmü bilemiyorum ama benim transfer den beri belim kopuyor ağrı kelimesi az kalır @xra221
Sizden de Allah razı olsun canım bende artık okuyacağım sizlerle ortak paylaşım oldu mu insan birseyleri yapmak için daha çok güç buluyor çünkü normal hayatta kimse bizim tüp bebek yaptığımızı bilmiyor sadece eşim ve ben siz bana yoldaş oldunuzÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun yüce allahım boş cevirmez duamı kabul eder anne olmayı bu duygu tatmak isteyenler için hepimizin niyetine okudum rabim kabul eder inşallah
Neden tutmamis olabilir. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor. Sonraki deneme ne zaman yapilmaliKizlar gunaydin
Birazdan doktorumu görücem
Ona neler sormaliyim
Yardimci olurmsunuz bana
Kizlar gunaydin
Birazdan doktorumu görücem
Ona neler sormaliyim
Yardimci olurmsunuz bana
Kizlar üzgünüm ilk kötü haberi veriyorum
İdrardan sonra dayanamadim kan vermeye gittim
Ve sonuc negatif
test günü bu gün onun gerginliği arkadaşım inşallah sen ve diğer arkadaşlar güzel haberler ile gelirsinizBu gün akşam olurmu thaf bir duygusalık var üstümde ağladım sabah sabah halada bir ağlasam bir ağlasam hiç susmam diyorum her halde
Canim hem yaşadığımız beklentiler hem ilaçlar bizi iyice duygusal yapıyor benim de senin gibi bir anda gözlerim doluyor inşallah güzel haberler alirizBu gün akşam olurmu thaf bir duygusalık var üstümde ağladım sabah sabah halada bir ağlasam bir ağlasam hiç susmam diyorum her halde
Bence regl olsan şimdiye kadar olurdu.. iyi düşünelim canımKızlar benim yine bugün sütlü kahverengi akıntı geldihasta olucam ama ilaçlardan olamıyorum galiba bugün 10.gun transferde
Hadi hayirlisiiiiiiKızlar kan verdim somucumu bekliyorum hadi Bismillah.. 11 buçuk gibi cikicakmiş