2017 Eylül Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ürünler

Evet ben hazırladım canım çantamı sende hazirlarsan rahat edersin benim hala eksiklerim var alacaklarim ama dogunca da alırım diye acele etmiyorum bu arada çok tulum almani tavsiye etmem tecrübeli anneler çabuk büyüyor tulumlar hemen küçülüyor dediler aklında bulunsun

Zaten tulumu yok pek nasıl bi bebek olucak ona göre alırız dedik bazı şeyleri de doğunca belki iri olur belki minicik olur Cinsiyetiniz ne normal Doğum mu istiyosunuz :)

Zaten tulumu yok pek nasıl bi bebek olucak ona göre alırız dedik bazı şeyleri de doğunca belki iri olur belki minicik olur Cinsiyetiniz ne normal Doğum mu istiyosunuz :)
Kız olacak canım inşallah doğum şekli belirsiz eğer sancim olur açılmam olursa normal yoksa 37 den sonra sezeryan da düşünebilir im senin bebişin cinsiyeti ne senin doğum şeklin belli mi

Benimki de erkek olucak inşalah nasipse ben de durum uygunsa normal yapmak istiyorum bi sıkıntı olmazsa

Canım hayırlısıyla ve sağlıkla kullan inşallah babynesti annem yapmış demişsin acaba kaç metre kumaş ve elyaf gitmiş sorar mısın benim için

Merhaba kızlar, internetten beşik getirteceğim anne yanı olanlarından ama ölçüsü 50*90 cm küçük mü bilemedim
Selam ben Ekim annesi olarak takip ediyorum sizi..Anne yanı beşik bana da lazım...Nerden sipariş veriyorsunuz bilgi verebilir misiniz..bir türlü bulamadım uygun birşey

Selam ben Ekim annesi olarak takip ediyorum sizi..Anne yanı beşik bana da lazım...Nerden sipariş veriyorsunuz bilgi verebilir misiniz..bir türlü bulamadım uygun birşey
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...besik-2017-yeni-ahsap-lux-full-full-297593682
Ben bundan aldım 6 ay yanımda tutarım.daha sonrasında ablam odası için büyük beşik yatak verecek.bir büyüğüde satılıyor sanırım bu satıcıda.sorunsuz 2günde ulaştı, iç koruması nevresim vs dahil.yatak pedi ince gibi geldi üzerine pamuklu yatak ped ekledik daha rahat oldu sanki.henüz bebiş gelmediği için kullanımı konusunda yorum yapamıycağım ama gelen ürün 6ay idare eder görünüş olarakta güzel ben begedim.

Birde unutmadan park yatak begenirsen jokerden puset alırken gördüm 229tl ye 269 tl ye boyutu ve fiyatı uygun park yataklar var, iyi görünüyor , seninde az kalmış doğuma,sağlıkla gelsin bebeğin.

Teşekkürler canım
Baktım güzel fakat daha basit bişey lazım bana çünkü bizim zaten beşiğimiz var..2. El bile olur..dar bir yerim var odamda..
geçenlerde letgoda buldum ben alana kadar satıldı bile (

Birde unutmadan park yatak begenirsen jokerden puset alırken gördüm 229tl ye 269 tl ye boyutu ve fiyatı uygun park yataklar var, iyi görünüyor , seninde az kalmış doğuma,sağlıkla gelsin bebeğin.
Sağol canım,hepimizinki inşallah Sağlıkla gelsin büyüsün

Kızlar bebişlerimize astronot tarzı bişiler aldınız mı havalar soguyor kar yagdiginda nasıl dışarı çıkaracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…