Sağol canım dosya yuklemeyle ilgili sıkıntı umarım en kısa zamanda düzelir o zamana kadarda neler aldığımızı yazarak paylaşırızTopik çok güzel olmuş canım ama ben dosya yukleyemiyorum açılmıyor pencere malesef
Aynen canım al al bitmiyor gerçi ben 03 ay arasına yoğunlaştım bi de temel araç gereclerine. sonraki ayları o zaman almayi düşünüyorum bakalım nasıl olacak bi de temel ihtiyaçlarını alırken yatak araba falan Unisex renkler tercih ettim ilerde oğlum olursa o da kullanabilsin diyeresim yükleyemedim yaa.. ayy al al bitmior sanki :) bende oğlusuma mobilya tipi beşik aldım cok kullanışlı sağlam ve şık duruyor bence :) bol bol zıbın,takım filan aldım doğum cantamızı hazırladık sabırla bekliyoruz bakalım allahım hepımızın yardımcısı olsun
ayy cok guzeller güle güle giydir inşallah bebettonun ürünleri kaliteli yumuşak oluyor mı canımEki Görüntüle 2015972 Eki Görüntüle 2015973 Eki Görüntüle 2015974 Eki Görüntüle 2015975
Bunlar da benim melegimin cicileri
Hastane çıkışlarını bebettodan aldım, gerçekten de eylül de doğup havaların hızla soğumaya başlayacağı dönemde ilk iki ayını geçirecek bebekler icin uygun, çok kaliteli yumusak penyeleri var canim.ayy cok guzeller güle güle giydir inşallah bebettonun ürünleri kaliteli yumuşak oluyor mı canım
cok güzeller canım hele mevlüt takımına bayıldım iyi günlerde giysin inşallahEki Görüntüle 2015989
Bu da ablamizdan kalan civilim 60*120 besigimiz :)
Ayy maşallah çok güzeller iyi günlerde kullanin inşallah babynest i ve gardrop u nerden ne kadara aldınBunlar da benim aldıklarımdan bazıları :)
Henüz Bebek arabası konusunda karar veremedim.
Allahım hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin, aldıklarımızı güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Ayakkabılara bayıldımBunlar da benim aldıklarımdan bazıları :)
Henüz Bebek arabası konusunda karar veremedim.
Allahım hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin, aldıklarımızı güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.