2017 Eylül Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ürünler

Merhaba cnm ben ekim annelerindeyim ama eylül sonu da olablr takip ediyorum forumu.hersey çok güzel güle güle kullan.özellkle 2.fotodaki çıtçıtlı kundak müthiş kullanışlı,oğlum da kullandım iyi ki almışsın.yan yatma yastığından da çok memnun kalmştım şimdi aklıma gelen tavsiye edebileceğim.

Canim düşününce banada öyle geldi ama bebek arabasının pusetiyle idare edebilir miyim.diye düşündüm oda sallanabilir oyuncak takılabilir
canım ben ana Kucağı diye pusete diyorum diğerini hiç düşünmedim bile ama anakucagı alma bosyere kalabalık gibi geldi pusetin sap kısmına herşey takılabılıyor anakucagı elektrikli alınmayacaksa kolaylık sağlamaz bosyere alma derim

Kızlar 2 gün önce n11 den sudocrem almıştım pisik kremi 23.90 a bugün geldi gayet iyi sarmıslar ayrıca son kullanma tarihi de 2022 yani yeni ürün göndermiş ler yorumlarda baya etkili olduğu yaziyordu inşallah pişman olmam

Kızlar trendyol dan bebisime sebamed şampuan friendly sabun aldım kıyafetlerini yıkamak için de friendly parfumsuz bebek deterjani aldım parfumsuz olmasını özellikle istedim ilk benim kokumu alabilsin diye yumuşatıcı kullanmayacam ayse önerin kitabında kullanmayın yaziyordu

Merhaba eylül anneleri bende nasipse eylül de kızımı kucağıma alacağım size sormak istediğim eylül biraz sıcak bir ay acaba kısa kollu da birşeyler almak gerekir mi ? Şuana kadar hep uzun kol aldım ama mağazadaki bir bayan eylül çok sıcak geçiyor dedi sizce kısa kollu almalımıyım

Canim bende bi kaç kısa kollu aldım ama yeni doğan bebişler genelde üşürmüş o yüzden çok almadım tek body falan giydiririz o sicaklarda bide yaşadığın yerde önemli benim yaşadığım yerde eylülde özellikle akşamları serin oluyor bence bi kaç tane almak yeterli olur

İzmir'de oturuyorum malum buralar çok sıcak ama bende senin gibi düşünüyorum Yenidoğan bebekler çok üşürmüş 5 li takımlar da hep uzun kollu ayrıca almam gerekir mi diye düşündüm

Merhaba sende kayseride yaşıyorsun sanırım doğum tarihlerimizde aynı Benim beklenen doğum tarihimde 28/09/2017 hangi doktora gidiyorsun. nerelerden alışveriş yapıyorsun birbirimize destek olalım istersen. ben bebek arabasını ebebek ten aldım kıyafetlerinin çoğunuda civilden aldım. geçen hafta kendime lohusa pjama takımı, gecelik ve sabhlık aldım bir de normal bi pijama takımı alayım diyorum evde giymeye önden düğmeli.

Evet canım bende kayseride yaşıyorum mustafa Başbuğ a gidiyorum ama ben riskli gebeyim evde devamli yatıyorum o yüzden nerdeyse herseyi internetten aldım sen hangi doktora gidiyorsun inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucagimiza alırız canım

Amin inşallah sağlıkla sıhatle gelsinler. Bende Mustafa TAŞ a gidiyorum. benim kızım olacak allahın izniyle seninki nedir? Organ taraması için gitmek istedim ama çok yoğundu Mustafa Bey Bizde Tuncay ÖZGÜN e gittik. ben 31 yaşındayım ilk hamileliğim uzun uğraşlar sonucu 2 olumsuz tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldım. bizim alışveriş listemizde kremler şampuanlar bezi biberon gibi şeyler kaldı bunların hepsinide e bebek ten bi seferde alayım diyorum. Şampuan olarak ne aldın yada almayı düşünüyorsun.

Benimde kızım olacak inşallah benimde 2 kaybım var malesef ben sebamed bebek şampuanı aldım biberon da dr browns aldım e bebekten baya iyi yorumlar vardı bende henüz küvet seti alamadım

Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın.
Bu başlığı yeni okudum.
Bende aynı beşikten aldım.bu takımın cibinliği ve uyku setinide aldım
pazartesi gelip kurucaklar inş
Heyecanla onu bekliyorum :)

Arkadaşlar migrosta prima bezler indirimdeydi. 1 bedeninden ve 2 bedeninden aldım ben 300 tane falan var içinde toplam. Ikisini 86 TL ye aldım. Bana uygun geldi

Mrb. Ben de yeni üye oldum nasıl kullanıcamı tam bilemiyorum aynı haftada sayılırız bende 36ya Yen'i girdim

Gule güle kullansın bebisler insallah..ben tulumlara taktim bu ara. Nasil guzeller ilk kiyafetlerimiz

Mrb. Ben de yeni üye oldum nasıl kullanıcamı tam bilemiyorum aynı haftada sayılırız bende 36ya Yen'i girdim
Merhaba canım hoşgeldin aramıza yavaş yavaş öğreniliyor Site de kullandikca bebeğine aldığın cicileri bu sayfada paylaşabilirsin dosya yükle kısmından

Merhaba canım hoşgeldin aramıza yavaş yavaş öğreniliyor Site de kullandikca bebeğine aldığın cicileri bu sayfada paylaşabilirsin dosya yükle kısmından
Hoşbulduk :) ben de baya tamamladım artık almaları ama birkaç tulum alırım belki tulumu az. Doğduktan sonra da alınabilir zamanla. Daha annemle çıkıp hastane çantası için gereken bikaç bişey alıcağız çantamı hazırlıcam bu hafta içi inşalah. Siz hazırladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…