Sağol canım sende aldiklarini kizinla güle güle kullanın inşallahCanım topiğin hayırlı olsun
10lu Hastane seti 2takım aldım. Biri chicco biri de havuzlu Handan
Yen'i doğan pijama takım chicco ve havuzlu Handan aldım
Mothercare düz beyaz atlet Yen'i doğan aldım 9adet
0-3 ay tulumlar, patikli patiksiz altlar üstleri chicco, mothercare,havuzlu han ve Bursa Bebek eşyaları satan yerlerden karışık aldım
3-6 ay uyku tulumu mothercare aldım
Birkaç tane 3-6 ay tulum,body ve alt aldım
Bi kaç tane de Kızım iri olursa diye 6-9ay pijama takımı aldım
Güle güle iyi günlerde kullanin inşallah canım hepsi çok güzeller ne güzel kendin bişiler dikebiliyorsun becerikli anneAldıklarımın bi kısmı bunlar bazılarına boyut uyarısı verdi yükleyemedim
eksiğim Bebek çantası,araba,oto koltuğu,ateş ölçer kaldı.onları da bir ara alınca sıra kendime hastane çantası hazırlamaya gelecek:)
Babynest i annem dikti canım, dolabı da çilek mobilya dan 1600 tl ye aldık.Ayy maşallah çok güzeller iyi günlerde kullanin inşallah babynest i ve gardrop u nerden ne kadara aldın
Teşekkür ederiz teyzesiAyakkabılara bayıldımgüle güle kullansın prensesin
sağol canım acemi terzi olarak bişeyler dikiyorum işte:))Güle güle iyi günlerde kullanin inşallah canım hepsi çok güzeller ne güzel kendin bişiler dikebiliyorsun becerikli anne
Canım hepsi cok güzel bayıldım güle güle saglıkla kullan insallahBunlar da benim aldıklarımdan bazıları :)
Henüz Bebek arabası konusunda karar veremedim.
Allahım hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin, aldıklarımızı güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Amin daha iyileri sizin olsun Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Canım hepsi cok güzel bayıldım güle güle saglıkla kullan insallah
Güle güle kullanın çok güzeller :)Aldıklarımın bi kısmı bunlar bazılarına boyut uyarısı verdi yükleyemedim
eksiğim Bebek çantası,araba,oto koltuğu,ateş ölçer kaldı.onları da bir ara alınca sıra kendime hastane çantası hazırlamaya gelecek:)
Canım bu beşikten memnun kaldın mı bende internetten civilimde gördüm..almaktan kararsizimEki Görüntüle 2015989
Bu da ablamizdan kalan civilim 60*120 besigimiz :)
Canım bu beşiği bebeğim 10 aylıkken aldım. Ayakta sallandığı bir dönemdi. Başkalarının (bakıcı vs) ayağında sallama hızına guvenemedigim için aldim.Canım bu beşikten memnun kaldın mı bende internetten civilimde gördüm..almaktan kararsizim
Çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullaninBuda bugünkü el emeği lambamız :) sepetimize ayıcıkta oturdu mu tam olacak :)
İnşallah memnun kalırsın canım bende lansinoh çift başlıklı süt pompası var geçen gebeliğim de sadece 2 gün kullanmıştım memnun da kaldim manuel i de vardı ama manuel çok yoruyordu. Süt pompası önemli sutumuz çok olduğunda sağıp buzluga atarız sonrası için iyi olurKızlar ebebek akşam8- sabah 8 kampanyasından ameda süt pompası aldım şimdi, bu saate kadar araştırdım. Fiyat diğerlerine göre çok fazla ama olumsuz yorum yapan yok denecek kadar az. Umarım paramı boşa harcamamışımdır.
Ben dün gece lansinoh ile ameda arasında çok kaldım youtube dan Videolar falan izledim en son ameda daha sessiz çalışıyor gibi geldi onu tercih ettim. Yorumlarda hep 2 çocuğum içim de kullandım falan yazıyordu, benim de kısmetse ilk bebeğim olacak başka çocuğum olursa onda da kullanırım diye düşündüm.İnşallah memnun kalırsın canım bende lansinoh çift başlıklı süt pompası var geçen gebeliğim de sadece 2 gün kullanmıştım memnun da kaldim manuel i de vardı ama manuel çok yoruyordu. Süt pompası önemli sutumuz çok olduğunda sağıp buzluga atarız sonrası için iyi olur
Tabi kullanırsın canım ben alırken çok detaylı arastiramamistim sen arastirmissin memnun kalırsın inşallahBen dün gece lansinoh ile ameda arasında çok kaldım youtube dan Videolar falan izledim en son ameda daha sessiz çalışıyor gibi geldi onu tercih ettim. Yorumlarda hep 2 çocuğum içim de kullandım falan yazıyordu, benim de kısmetse ilk bebeğim olacak başka çocuğum olursa onda da kullanırım diye düşündüm.