canım merhaba bişey sorabilir miyim? bende bebeğe 60*120 ölçülerinde beşik aldım içine uyku seti ve nevresim takımı alıcam yalnız ölçüleri ne olur yine 60*120 alsam çok mu büyük olur bi kaç yerde büyük olur demişler bi kullanan olarak sana sormak istedim.Eki Görüntüle 2015989
Bu da ablamizdan kalan civilim 60*120 besigimiz :)
Merhaba canım bu beşik için yeni bir nevresim takımı almadım, evdeki 70*130 için bulunani serdim. Hiç de emanet durmadı. Şimdi disardayim, eve gidince resmini atarım.canım merhaba bişey sorabilir miyim? bende bebeğe 60*120 ölçülerinde beşik aldım içine uyku seti ve nevresim takımı alıcam yalnız ölçüleri ne olur yine 60*120 alsam çok mu büyük olur bi kaç yerde büyük olur demişler bi kullanan olarak sana sormak istedim.
Tamam canım zahmet verdim çok sağol ben bulursam 60*120 alayım yoksa seninkide güzel duruyor.pnrdnn
Canım köşelerini böyle biraz üstüste getirdim. Ama benimki dediğim gibi 70*130 için nevresim, 60*120 beşiğe serili.
Eki Görüntüle 2018732
Minnosum aralardan elini sokup, arkada olanları araştırma çabasında :)Tamam canım zahmet verdim çok sağol ben bulursam 60*120 alayım yoksa seninkide güzel duruyor.
minnoşunun uzanan ellerini öperim, çok teşekkür ederim canımMinnosum aralardan elini sokup, arkada olanları araştırma çabasında :)
Dahası üstteki ipleri de çözmeye çabalıyor :)
Bu nedenle pek muntazam değildi fotoda.
Ama senin gibi yeni alacak olsam ben de 60*120 alırdım.
Güzel mutlu günlerde kullansın bebegin tüm cicilerini
Canım babynest ilk bir iki ay kullanılıyor daha sonra bebekler anakucağında durmyayı dah çok seviyor çünkü babynest te tam yatar pozisyonda tavana bakıyorlar anakucağında biraz daha dik pozisyonda durdukları için etrafı seyredebiliyorlar. Bu arada babynest i hastane odasında bebeği koydukları yatağın içine koyabilirsin, yengem öyle yaptı çok şık durmuştu.Kızlar ana Kucağı aldınız mı ben ana Kucağı mi alsam babynest mi alsam kararsız kaldım
Ameda hastane tipi dedikleri modeldir. Memnun kalacağına eminim. Uzun vadede kullanım ve çekim gücü açısından Pompalar arasında en iyisi. İkinci üçüncüde de kullanırsın. Kaybolma aşınma gibi Aparatlarına bişey olursa, yedek parçalar satılıyor. Tüm set 50₺ falan. Başkasına verirsen bu parçalardan alıp sterilirliği de sağlamış olurKızlar ebebek akşam8- sabah 8 kampanyasından ameda süt pompası aldım şimdi, bu saate kadar araştırdım. Fiyat diğerlerine göre çok fazla ama olumsuz yorum yapan yok denecek kadar az. Umarım paramı boşa harcamamışımdır.
Evet ben de kısmetse ikinci çocuğumda da kullanırım diye bu tarz aletleri gücüm yettiğince en iyisini almaya çalışıyorum. Yedek parçasının satılması çok iyiymiş çünkü içinde oldukça küçük parçalar var kaybolabilir.Ameda hastane tipi dedikleri modeldir. Memnun kalacağına eminim. Uzun vadede kullanım ve çekim gücü açısından Pompalar arasında en iyisi. İkinci üçüncüde de kullanırsın. Kaybolma aşınma gibi Aparatlarına bişey olursa, yedek parçalar satılıyor. Tüm set 50₺ falan. Başkasına verirsen bu parçalardan alıp sterilirliği de sağlamış olur
Güle güle giysin yakışıklı :) bıyıklı takımına bayıldımBenim minnosumunda bazi cicileri daha eksigimiz var ama olsun :)
Tesekkur ederizGüle güle giysin yakışıklı :) bıyıklı takımına bayıldım
Supermis vala bakiyorum bendeKızlar ebebekte bugün akşam 8 den sabah 8 e motorla telsiz 249 dan 159 a düşmüş. Benim beğendiğim istediğim bir modeldi hemen aldım.
İhtiyacı olana duyurulur
anakucagını arabasıyla aldık babynestide kendım dıktım bana sorarsan anakucagı daha gerekliKızlar ana Kucağı aldınız mı ben ana Kucağı mi alsam babynest mi alsam kararsız kaldım
Canim düşününce banada öyle geldi ama bebek arabasının pusetiyle idare edebilir miyim.diye düşündüm oda sallanabilir oyuncak takılabiliranakucagını arabasıyla aldık babynestide kendım dıktım bana sorarsan anakucagı daha gerekli
Anne kucağımı, baybnest mi?bu yatak olayı kafamı karıştırıyor.yorgan,yastık nasıl olmalı? en sağlıklı olanı ne acaba?Merhaba kızlar, internetten beşik getirteceğim anne yanı olanlarından ama ölçüsü 50*90 cm küçük mü bilemedim
Canim yorgan yastık olarak bi tane yün bi tane de pamuk almaya karar verdik biz gerçi ben kayseri de yaşıyorum burda kışlar ve mevsim geçişleri soğuk oluyor. Yorgan yastık boyutları standart nevresim leri de öyle yataşta indirim var bi bak istersen yarın da a 101 e zorlu tekstilin lisanslı nevresimleri gelecekmis 18 lira falan ben onlardan da 1 tane yedek almayi düşünüyorum baya ucuz çünkü babynest mi ana kucağımı bende karar asamasindayim ikisinide alıp evde çok yer tutsun istemiyorum aslında karar verince yine burdan yazarimAnne kucağımı, baybnest mi?bu yatak olayı kafamı karıştırıyor.yorgan,yastık nasıl olmalı? en sağlıklı olanı ne acaba?