2017 Eylül Anneleri

4 ay aşısında aile hekimliği verdi canım ben kullanmaya gayret ediyorum yegenıme ablam kullanmamıştı demir eksikliği çıktı malesef kilosuda gayet iyi ama onunla ilgili değil sanırım
Anladım canım aile hekimimiz verecek o zaman dışarıda satılıyorsa onlardan dene istersen ben d vitaminini de sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum onun tadını bebeğim hiç beğenmedi eczaneden aldığımızı içiyor sorun çıkarmadı belki Demir ilacı da eczanelerde ayrıca satılıyordur

D vitamini konusunda tembelim bazen veriyorum bazen vermiyorum canım ama kan ılacı baska varmı bılmıyorum öğrenmek lazım bunu pek severek ıcmıyo çünkü

D vitamini konusunda tembelim bazen veriyorum bazen vermiyorum canım ama kan ılacı baska varmı bılmıyorum öğrenmek lazım bunu pek severek ıcmıyo çünkü
Ben bir sorayım canım o zaman haber veririm sana da d vitaminini mutlaka verin dedi doktor bize bıngıldağın kapanması için mutlaka gerekliymiş

Ben bir sorayım canım o zaman haber veririm sana da d vitaminini mutlaka verin dedi doktor bize bıngıldağın kapanması için mutlaka gerekliymiş
haber bekliyorum canım bızımde doktor kontrolde bıngıldak ıcın bısey demedı küçülmüş ben arada bakıyorum arada veriyorum ama işte sık vermiyorum dikkat edeyim bakalım bundan sonra

Hayırlı olsun sizinkinin gelişimi biraz ilerde gidiyor sanırım. Gerçi diş konusu ırsi. Eşinin ya da senin erken çıkmışsa onun da erken çıkması beklenen bir durum.
saol canım bızı bilmiyorum ama yegenlerımde hep erken cıkardı daha 4 bucuk aylık olmadı bile yasından buyuk işe kalkıştı bakalım :)

Balkopugum_ canım bizim sağlık ocağındaki doktorumuz veraferon gibi bir Demir ilacı verdi ancak piyasada üretilmiyormuş artık eczacı ferra sanol verdi günde 5 damla onu kullanmaya başladık. Mama veya sütten 1 saat sonra verin ilaçtan sonra 1 saat beslemeyin dedi. Tadını azaltmak için de ilaçtan sonra 1-2 damla herhangi bir meyvenin suyunu verin kaşıkla dedi öyle yaptık mandalina suyu verdim 1 damla kusma falan herhangi birşey olmadı

hımm banada emzırmeden bi saat sonra demişti aynı canım meyve suyunu deneyeyim bız bulmuştuk canım 15 gün falan önce aldık vegaferonu bızımkıde o

Eczacı bize çoğu yerde yok dedi valla canım o yüzden sonradan değiştirmeyelim diye ferro sanol aldık biz bir de kaç damla veriyorsun
beş damla dedi bize canım belki kilosuna gelişimine göre dedi artık bılmıyorum bizede vegaferonu ebe verdı arkadas dıyınce aklıma geldı ben eşim aldı sandım ebe verdı dedı

Hayirli olsun canim disiniz :) darisi bizim bebeklere salya tukuruk huysuzluk kulak cekme artik ne zaman cikacaksa ciksa artik
saol canım darısı başınıza:) ilk dişte bilmedim ben hiç sadece ishal kafasında ateş vardı burnu falan aktı kuru öksürük yaptı bide ben grıp sandım meger dişmiş ama ikinci diş şu an çektiriyor malesef eli ağzında sürekli sinirleniyor ayrıca iştah açtı kızımda masada ne varsa yemek istiyor tabı sınırlı yemegın sebzesini havucunu falan ezip veriyorum iştahla yiyor saskınım :)

beş damla dedi bize canım belki kilosuna gelişimine göre dedi artık bılmıyorum bizede vegaferonu ebe verdı arkadas dıyınce aklıma geldı ben eşim aldı sandım ebe verdı dedı
Bize de kilosuna göre dendi canım ama 7.200 benim oğlum fazla geldi bize prospektüste 1 yaş altı bebekler için 5 damla yazıyordu biz de 5le başladık

Biz dayanamiyoruz dis agrisina o minikler nasil dayaniyor insallah hepsi sorunsuzca cikartir dislerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…