2017 Eylül Anneleri

aşı ya yormak istemiyorum ama demekki aşıymis. ve bu huysuzluk kalici oluyor her aşı dan bsy kaliyor

Huysuz oldugu elini kolunu surekli oynattigi geceper kundak yapiyoruz gerci artik ondanda kurtulmayi basariyor :)
Asla kabul etmiyor kundagi,uyuduktan sonra kundakliyorum, bu sefer gene uyanip agliyor,adeta niye sardin beni böyle aç çabuk der gibi,kundagi açınca susuyor

Bir haftalıkken denedik o kollar çıkana kadar ağladı. Şu an hiç mümkün değil malesef.

aşı ya yormak istemiyorum ama demekki aşıymis. ve bu huysuzluk kalici oluyor her aşı dan bsy kaliyor
Ben de yormak istemiyorum ama 2. Ay aşısından sonra mukuslu kaka başladı ve şu an süt ürünleri diyeti yapıyorum. Bu aşı sonrası o mukus iyice arttı. Daha başka şeyler de var da susayım ben yine.

Ben de yormak istemiyorum ama 2. Ay aşısından sonra mukuslu kaka başladı ve şu an süt ürünleri diyeti yapıyorum. Bu aşı sonrası o mukus iyice arttı. Daha başka şeyler de var da susayım ben yine.
Canim bizde de mukus kaka ve gizli kan var. Süt Ürünleri diyeti yapmaya çalışıyorum ama çok zor oluyo. Sen neleri yemiyorsun

Canim bizde de mukus kaka ve gizli kan var. Süt Ürünleri diyeti yapmaya çalışıyorum ama çok zor oluyo. Sen neleri yemiyorsun
Şu sıra net olarak sadece kafayı yiyorum onun dışında bi şey yemiyor

Süt ürünleri içeren hiçbir şey yemiyorum. Paketli hiçbir gıda yemiyorum. Peynir, tereyağı vs bulunduğu için simit, poğaça ve diğer pastane ürünlerini yemiyorum.

Hazır yufkada sadece un, tuz, su var. Onunla patatesli börek yapıyorum. Sıvıyağ,pudra şekeri ve unla un Kurabiyesi yapıyorum. Portakal kabuğu ve vinil koyunca güzel oluyor. Tatlı niyetine bi o var. Bi de sütsüz kek yapıyorum.

zor susuluyo walla allah yardimcimiz olsun. 1 aydir etmediğini birakmadi gündüzleri lokma koymadi ağzına. kan degerleri yerlerde cikti neler neler

Canim.bebeğin kaç haftalik bazen çok yoruyorlar atak haftası olabilir bende gecen haftalarda isyanlardaydim ama su aralar biraz düzeldi çok şükür

Canim.bebeğin kaç haftalik bazen çok yoruyorlar atak haftası olabilir bende gecen haftalarda isyanlardaydim ama su aralar biraz düzeldi çok şükür
Ay keşke öyle olsa. Hafta der rahatlarım. Ama malesef benimki büyüdükçe kuduranlardan sanırım

Bu arada sizin mukuslu kakadan başka alerji belirtiniz var mı?

Ay keşke öyle olsa. Hafta der rahatlarım. Ama malesef benimki büyüdükçe kuduranlardan sanırım

Bu arada sizin mukuslu kakadan başka alerji belirtiniz var mı?
Evet canım vücudunda döküntüler oluyordu bi süre sonra geçiyordu dr alerjik dedi ama tam diyet yapamıyorum malesef. Döküntüler de devam ediyor. Diyete başladığımda dr yumurta yiyebilirsiniz dedi o ara yumurta yedim kızım çok huysuzlandi sanırım yumurtaya alerjisi var

Sütün içindeki bir protein yumurta, tavuk hatta sığır etinde de var. Eğer alerji yapan oysa malesef bu yiyeceklere de alerjisi oluyor.

1 ay önce kan ve demir miktarı gayet iyiydi ben damla kullanmıyorum. Zaten ölçmeden etmeden niye herkese veriliyor onu da anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…