- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #5.941
aşı ya yormak istemiyorum ama demekki aşıymis. ve bu huysuzluk kalici oluyor her aşı dan bsy kaliyorKızlar, aşılar sizin Bebeleri de kudurtuyor mu? Her aşıdan sonra çocuk bambaşka ve daha zor bir hale dönüyor. 4. Ay aşımız yapılalı bir hafta oldu ve bir haftadır gündüz uykuya dalamıyor. Her uyku seansında en az 40 dk uykuya dalması için uğraşıyorum. Uyku saati ve uyku işaretleri geldiği halde 40 dk minimum. Bi de kucakta uyuyor bizimki. Halimi düşünün. Gece ayrı bir dert. Meme sürekli ağzında olsun istiyor. Zaten iki saatte bir emmeye kalkıyor tekrar uyuması bir saati buluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Delirmek üzereyim artık.
Sizde de aşı sonrası huy değiştirme oluyor mu?
Kundak yapmayı deneseniz.tecrubeli birileri gosterecektir nasil yapıldığını.benim kizim da 3 aylk ben kundaklayp uyutyrm.tavsite ederim. geceleri gündüz de kolları açık uyutyrm..kollarını kapatmama izin ver.miyo.
Asla kabul etmiyor kundagi,uyuduktan sonra kundakliyorum, bu sefer gene uyanip agliyor,adeta niye sardin beni böyle aç çabuk der gibi,kundagi açınca susuyorHuysuz oldugu elini kolunu surekli oynattigi geceper kundak yapiyoruz gerci artik ondanda kurtulmayi basariyor :)
Bir haftalıkken denedik o kollar çıkana kadar ağladı. Şu an hiç mümkün değil malesef.Kundak yapmayı deneseniz.tecrubeli birileri gosterecektir nasil yapıldığını.benim kizim da 3 aylk ben kundaklayp uyutyrm.tavsite ederim. geceleri gündüz de kolları açık uyutyrm..kollarını kapatmama izin ver.miyo.
Ben de yormak istemiyorum ama 2. Ay aşısından sonra mukuslu kaka başladı ve şu an süt ürünleri diyeti yapıyorum. Bu aşı sonrası o mukus iyice arttı. Daha başka şeyler de var da susayım ben yine.aşı ya yormak istemiyorum ama demekki aşıymis. ve bu huysuzluk kalici oluyor her aşı dan bsy kaliyor
Canim bizde de mukus kaka ve gizli kan var. Süt Ürünleri diyeti yapmaya çalışıyorum ama çok zor oluyo. Sen neleri yemiyorsunBen de yormak istemiyorum ama 2. Ay aşısından sonra mukuslu kaka başladı ve şu an süt ürünleri diyeti yapıyorum. Bu aşı sonrası o mukus iyice arttı. Daha başka şeyler de var da susayım ben yine.
Şu sıra net olarak sadece kafayı yiyorum onun dışında bi şey yemiyorCanim bizde de mukus kaka ve gizli kan var. Süt Ürünleri diyeti yapmaya çalışıyorum ama çok zor oluyo. Sen neleri yemiyorsun
zor susuluyo walla allah yardimcimiz olsun. 1 aydir etmediğini birakmadi gündüzleri lokma koymadi ağzına. kan degerleri yerlerde cikti neler nelerBen de yormak istemiyorum ama 2. Ay aşısından sonra mukuslu kaka başladı ve şu an süt ürünleri diyeti yapıyorum. Bu aşı sonrası o mukus iyice arttı. Daha başka şeyler de var da susayım ben yine.
Canim.bebeğin kaç haftalik bazen çok yoruyorlar atak haftası olabilir bende gecen haftalarda isyanlardaydim ama su aralar biraz düzeldi çok şükürŞu sıra net olarak sadece kafayı yiyorum onun dışında bi şey yemiyor
Süt ürünleri içeren hiçbir şey yemiyorum. Paketli hiçbir gıda yemiyorum. Peynir, tereyağı vs bulunduğu için simit, poğaça ve diğer pastane ürünlerini yemiyorum.
Hazır yufkada sadece un, tuz, su var. Onunla patatesli börek yapıyorum. Sıvıyağ,pudra şekeri ve unla un Kurabiyesi yapıyorum. Portakal kabuğu ve vinil koyunca güzel oluyor. Tatlı niyetine bi o var. Bi de sütsüz kek yapıyorum.
Ay keşke öyle olsa. Hafta der rahatlarım. Ama malesef benimki büyüdükçe kuduranlardan sanırımCanim.bebeğin kaç haftalik bazen çok yoruyorlar atak haftası olabilir bende gecen haftalarda isyanlardaydim ama su aralar biraz düzeldi çok şükür
Evet canım vücudunda döküntüler oluyordu bi süre sonra geçiyordu dr alerjik dedi ama tam diyet yapamıyorum malesef. Döküntüler de devam ediyor. Diyete başladığımda dr yumurta yiyebilirsiniz dedi o ara yumurta yedim kızım çok huysuzlandi sanırım yumurtaya alerjisi varAy keşke öyle olsa. Hafta der rahatlarım. Ama malesef benimki büyüdükçe kuduranlardan sanırım
Bu arada sizin mukuslu kakadan başka alerji belirtiniz var mı?
Sütün içindeki bir protein yumurta, tavuk hatta sığır etinde de var. Eğer alerji yapan oysa malesef bu yiyeceklere de alerjisi oluyor.Evet canım vücudunda döküntüler oluyordu bi süre sonra geçiyordu dr alerjik dedi ama tam diyet yapamıyorum malesef. Döküntüler de devam ediyor. Diyete başladığımda dr yumurta yiyebilirsiniz dedi o ara yumurta yedim kızım çok huysuzlandi sanırım yumurtaya alerjisi var
1.5 aydir salya ve köpüklü tükürük olayi var. huysuzluk ve uyku sorunlari hep var ztn dişe cikarsa anlamicaz o derece yani. ates yok cnmKizlar dis cikarma problemleri yasayan varmi.bizimkinde asiri salya tukuruk ates huysuzluk ve uyku problemi var
bugun ilk defa verdim biraz midesi bulanır gibi oldu ama kusmadı bakalım ilerde nasıl olurkan damlasini kusarak atan bebişler var mi?
Evet benim bebeğim de ne zaman versem çıkarıyordu artık uyumadan önce veriyorum öyle engellemiş olduk kusmayıkan damlasini kusarak atan bebişler var mi?
Ya benimde aylardır ara ara ateş ve huysuzluk yapıyor. Salya kaşıntı hep varKizlar dis cikarma problemleri yasayan varmi.bizimkinde asiri salya tukuruk ates huysuzluk ve uyku problemi var
Canım kan damlasına ne zaman başladınız biz 4ü bitirdik ama çocuk doktorumuz herhangi birşey demedibugun ilk defa verdim biraz midesi bulanır gibi oldu ama kusmadı bakalım ilerde nasıl olur
4 ay aşısında aile hekimliği verdi canım ben kullanmaya gayret ediyorum yegenıme ablam kullanmamıştı demir eksikliği çıktı malesef kilosuda gayet iyi ama onunla ilgili değil sanırımCanım kan damlasına ne zaman başladınız biz 4ü bitirdik ama çocuk doktorumuz herhangi birşey demedi