Sağol canım sizede geçmiş olsun inşallah .... bugün 3.günümüz uç tarafı varya orası şuan kıpkırmızı
Dikiş attığı yerlerde şiş bizimkide
İnşallah zamanla düzelirler
ama normalmiş yeğenimin nerdeyse 2 hafta olacak kızarıklık geçmiş ama hala şişmiş... sizede sünnet öncesi kağıt imzalattılarmı? Allah korusun bi hata yapsalar nolacak yani o yüzden mi imza attırıyolar anlamadım
Ben sünnet anında yanındaydım
Beni hissetsin diye ellerini tuttum ama ağlamaktan kıpkırmızı oldu ter içinde kaldı yavrum niye bu kadar ağlıyo dedim acıdan değil dediler ama niye o kadar ağladıki acaba bacaklarını tuttular hareket edemediya o yüzden mi bide şey sorcam canım sizinkini hangi yöntemle yaptılar? Bize lokal anesteziyle koter adında bi aletle deriyi yakarak kestiler
Klamp diye bi yöntem var bide o plastik bi kıskaçla yapılıyomuş onunla yapmalarını istedim ama buralarda yapan yer yoktu malesef mecbur kaldım... iyimi kötümü ettik bilmiyorum inşallah tez zamanda iyileşirler yavrularımızı
Ben hergün sabah ve gece fitil koyuyorum bide kremini 1 defa sürüyoruz siz suya ne zaman sokacaksınız? Doktor bize 2 gün sonra sokun dedi cuma oldu bugün sokucaz inşallah canı yanmaz ya