- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #6.001
Evet imza attırdılar bize de. Birimde lokal anestezi. Biz sorduk işte doktora nasıl iyi olur falan diye, ne efsaneler duyup geldiniz anlatın bakayım falan dedi. En uygunu geleneksel olan dedi cinsel sağlığı için falan en iyi yöntem bu bilmem ne diye anlattı ama ben pek dinletemedim bebeği giydiriyordum babasıyla konuştular. Kremi 3 defa sürüyorum ben ayrıyeten bir şey kapamadım üstüne direkt bezini bağlıyorum
Bugün sargıyı kaldırınca içim bi hoş oldu. İnşaallah küçükler ya hemen iyileşirYani sizinkini uyuşturup neşterle kestiler klasik yöntem dedikleri
Bizimkini öyle yapmadılar işte deriyi yakarak kesti sordum dediki farketmiyo içini değil üstündeki deriye yapıyoruz... ama bende istemiyodum araştırmama göre alisklamp yöntemi daha çabuk iyileşiyomuş hayırlısı artık inşallah tez zamanda iyileşir yavrucaklar
Bizimkinide genel cerrah yaptı
Anladım sağol canım bende ürolog yapsın istiyorum ama bakalım hangisi denk gelecekBen aslında çocuk cerrahı olan bir yer istedim ama bulamadım. Genel cerrahi doktoru yaptı Canım.
Hanımlar uykuda bebeği çok terleyen var mı ? Kafası ve ensesi su gibi oluyor. İnçe pamuklu pijama giydiriyorum yastıktandir diye kaç defa farklı yastık denedim. Değerlerine baktırdım normal. Ama şu terlemeye bi çözüm bulamadım. Uyandığında nemli oluyor o kısım, bazen uyanıyor ses etmiyor üstünü açmış oluyor hasta olacak diye çok korkuyorum
Bizimkide öyle canım üstü çok kalın olunca terliyor kafası. Üstüne hem battaniye hem yorgan örtüyordum. Battaniyeyi kaldırdım yorgan kaldı sadece. kafası da üşümesin diye penye bol bir şapka takmaya başladım çözüldü terleme sorunu.Hanımlar uykuda bebeği çok terleyen var mı ? Kafası ve ensesi su gibi oluyor. İnçe pamuklu pijama giydiriyorum yastıktandir diye kaç defa farklı yastık denedim. Değerlerine baktırdım normal. Ama şu terlemeye bi çözüm bulamadım. Uyandığında nemli oluyor o kısım, bazen uyanıyor ses etmiyor üstünü açmış oluyor hasta olacak diye çok korkuyorum
oda kac dereceyken bunlari örtüp giydiriyorsun cnmBizimkide öyle canım üstü çok kalın olunca terliyor kafası. Üstüne hem battaniye hem yorgan örtüyordum. Battaniyeyi kaldırdım yorgan kaldı sadece. kafası da üşümesin diye penye bol bir şapka takmaya başladım çözüldü terleme sorunu.
cocuk dr larinin yayinlarinda cok normal demisti terlemeler icinHanımlar uykuda bebeği çok terleyen var mı ? Kafası ve ensesi su gibi oluyor. İnçe pamuklu pijama giydiriyorum yastıktandir diye kaç defa farklı yastık denedim. Değerlerine baktırdım normal. Ama şu terlemeye bi çözüm bulamadım. Uyandığında nemli oluyor o kısım, bazen uyanıyor ses etmiyor üstünü açmış oluyor hasta olacak diye çok korkuyorum
24 oluyor canım genelde. Ama üstünde uyku tulumu da var onu yazmayı unuttum :) o yüzden battaniyeyi kaldırdımoda kac dereceyken bunlari örtüp giydiriyorsun cnm
Canım, şapka teri çektiği için öyle düşünüyor olabilir misin? Bebekler için şapkayı ama önermiyorlar genelde. Kafa bebeklerin klimasıdır, şapka takıp klimayı kapatmış oluyorsunuz. Dolayısıyla vücut soğuğu sıcağı ayarlayamıyor diyorlar. Bi araştır istersen.Bizimkide öyle canım üstü çok kalın olunca terliyor kafası. Üstüne hem battaniye hem yorgan örtüyordum. Battaniyeyi kaldırdım yorgan kaldı sadece. kafası da üşümesin diye penye bol bir şapka takmaya başladım çözüldü terleme sorunu.
24 oluyor canım genelde. Ama üstünde uyku tulumu da var onu yazmayı unuttum :) o yüzden battaniyeyi kaldırdım
B 12 de baktırdın mı canım? Onun terleme yapabileceğini okumuştum bir yerde.Hanımlar uykuda bebeği çok terleyen var mı ? Kafası ve ensesi su gibi oluyor. İnçe pamuklu pijama giydiriyorum yastıktandir diye kaç defa farklı yastık denedim. Değerlerine baktırdım normal. Ama şu terlemeye bi çözüm bulamadım. Uyandığında nemli oluyor o kısım, bazen uyanıyor ses etmiyor üstünü açmış oluyor hasta olacak diye çok korkuyorum
Onu bende duydum canım doktor kafasını sarmayan şapka takabilirsiniz dedi. Aşçı şapkaları oluyor ya yüksek ve bol. Anlatabildim mi bilmiyorum :) onlardan takıyorum kafası kapanmamış oluyor ama çok soğukta almamış oluyorCanım, şapka teri çektiği için öyle düşünüyor olabilir misin? Bebekler için şapkayı ama önermiyorlar genelde. Kafa bebeklerin klimasıdır, şapka takıp klimayı kapatmış oluyorsunuz. Dolayısıyla vücut soğuğu sıcağı ayarlayamıyor diyorlar. Bi araştır istersen.
Ben şapka hiç örtmüyorum şade battaniye örtüyorum sıcağı hiç sevmiyor zatenBizimkide öyle canım üstü çok kalın olunca terliyor kafası. Üstüne hem battaniye hem yorgan örtüyordum. Battaniyeyi kaldırdım yorgan kaldı sadece. kafası da üşümesin diye penye bol bir şapka takmaya başladım çözüldü terleme sorunu.
Ayrıyeten ona baktırmadım ama tahlil yaptılar normal dedi doktor sonuçlar için. Keşke çıktı isteseydimB 12 de baktırdın mı canım? Onun terleme yapabileceğini okumuştum bir yerde.
Canım bizim ev sobalı gece belli bir saatten sonra soğuk oluyor gece sobayı yakmaya cesaret edemiyorum. Klima ve ısıtıcı da havayı kurutuyor o yüzden bir tık daha kalın giydiriyorum yatarken. Sabaha kadar 22-24 derece olsa haklısın senin gibi yaparım bende :) maşallah diyeyim bizde daha hiç hasta olmadıkben 24 derecede bir polar bir de ince penye battaniye atıyorum üstüne. Uyku Tulumu giydirirsem sadece penye battaniye atıyorum. Şimdiye kadar bir kez hasta oldu onda da babası ben yokken 22 derece evde sadece penye battaniyeyle uyutmustu ondan oldu malesef.
Benim oğlumda sıcağı hiç sevmiyor canım ama bol kafasını sıkmayan bir şapka mecbur takıyoeum ben sabaha karşı soğuk oluyor ev sobalı bizim ondanBen şapka hiç örtmüyorum şade battaniye örtüyorum sıcağı hiç sevmiyor zaten
Benim minnoş bide tekmeleyerek üstünü açıyor :) gece sürekli teyakkuzdayımBenim oğlumda sıcağı hiç sevmiyor canım ama bol kafasını sıkmayan bir şapka mecbur takıyoeum ben sabaha karşı soğuk oluyor ev sobalı bizim ondan
Bizim uyku tulumumuz biraz büyük elleri falan içinde kalıyor giydirince o yüzden üstümüzü açamıyoruz :) bir de tulum gibi battaniye getirdiler canım bize fermuarlı içine koyup fermuarı çekiyorum açamıyor üstünü :)Benim minnoş bide tekmeleyerek üstünü açıyor :) gece sürekli teyakkuzdayım
Ondan ben de aldım ama içi peluş gibi benimkinin aşırı terletiyor kullanamıyorumBizim uyku tulumumuz biraz büyük elleri falan içinde kalıyor giydirince o yüzden üstümüzü açamıyoruz :) bir de tulum gibi battaniye getirdiler canım bize fermuarlı içine koyup fermuarı çekiyorum açamıyor üstünü :)