- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.141
Aynen canım annelik işte fazla evham yapıyoruz bazen ama elde değil. Ben basen doktora bile güvenemiyorumYa hiçbir konuda içim tam rahat etmiyor ki :) sürekli bi acaba her konuda. Üstünü örtüyorum terler mi diyorum açıyorum üşür mü, doydu mu doymadı mı. Öyle böyle böyle büyüteceğiz inşaallah
Çenesi yoruluyordur annesi, benimkinde öyleydi biraz durunca tekrar veriyordum şimdi de dinlene dinlene emiyor
Bende gogus ucuyla emziriyorum ucu olmadigi icinBenim göğüs ucum hiç yok canım silikonla emziriyorum daha rahat ediyor. 1 saate yakın emiyor o zaman. Benimki de 5 dakika sonra bırakıyor uyuyakaliyor. Uyandırıp tekrar veriyorum o zaman alıyor canım.
Yorgınluktan ilk fırsatta uyuyodum 15dk da olsa değerlendieiyorum.15.günde kontrole götürdünüz mü? sağlık ocağı 1ay sonra aşıya getir dedi sadece.d vitamini damlası 15.günden sonra denilmiş başlayan var mı?gaz için biogaita kullanan var mı günlük ne kadar kullanıyorsunuz? Poposu pişik yapmış biraz zeytinyağ denildi başka tavsiyesi olan var mı? Mustella chico krem pek yaramıyor. Üfff ne yazdığımı bile okuyamıyırum şuan :)
Teşekkürler,ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ıslatıp ılık suyla siliyoruz.hımm yemekten olabilir mi bilemedim?hamazinc aldım pişiğe iyi geliyormuş bakalım.Herhangi bir sıkıntısı yoksa 15. Gün doktora filan gerek yok. Biogaia günde bir kez 5 damla. Mümkün olduğunca aynı saatte ver canım. D vitamini önemli günde 3 damla. Bez ya da ıslak mendil pisik yapmış olabilir. Islak mendili yıkayıp kullanmayı deneyebilirsin. Belki yediğiniz bir şey de pisik yapabilir. Özellikle domates ve patlıcan için söylenir yaptığı.
bizimki 5500 dü canım ama 3700 dogdu zaten ben arada mamada veriyordum tabı artık mamayı içmiyo onun tadını sevmiyo anne sütünden sonraKızlar aylık kontrollerinizde bebekleriniz kaç kilo çıktı bizimki yine az kilo almış
Geçen bi ankamalle gittik 3saatte 4defa emzirme odasına koştuk :)ama iyi geldi,ordan da yemeğe gittik ağladı falan ama napalım alışacak . Ağlayacak diye stres de yapmadım valla napıyım zorla ağlatmıyorum ya. Yok canım cumartesi 2ay dolacak. 1saatte olsa çık kendine gelirsinSütünün olup olmadığını nerden anlıyorsun 3 ay olmuş senin hiç dışarı cıktın mı ben hiç çıkmadım korkuyorum susturamam diye hala da anlamıyorum dilinden bunalıma girdim resmen
Stres yapma kucağına al ağlarsa da yapacak bir şey yok. Hem belki değişiklik ona da iyi gelir.Yarın sağlık ocagına götürcem eşim izin alacak öyle bilmiyorum dışarı çıkmaya korkuyorum bebekle anlamıyorum me istiyo nasıl susturcam korkuyorum
Bebekler genelde dışarıda susar canım. Karnı toksa, gazı yoksa ve altı temizse açık hava iyi gelir genelde. Bir de güneşten çok etkileniyorlar bizimki güneşli havalarda gölgede bile gözünü açamıyordu. Üzerine gölge yapacak bi şeyle mışıl mışıl uyur rahatlar inşallah.Yarın sağlık ocagına götürcem eşim izin alacak öyle bilmiyorum dışarı çıkmaya korkuyorum bebekle anlamıyorum me istiyo nasıl susturcam korkuyorum
Bir ayda 1800 mü aldı? Maşallah. Bizimki ilk ay 1200 bu ay 1450 aldı. Doktorun yanına gitmekten korkuyorum. Adamın kilo takıntısı var resmen. 1450 yi görünce yine mama verme diye fırça atacak. Sanki mama meraklısıyım. Aç kalınca mecbur veriyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum her seferinde. Çok gaz yapıyor ve mama verince ıkınıyor diye içim gidiyor zatenbizimki 5500 dü canım ama 3700 dogdu zaten ben arada mamada veriyordum tabı artık mamayı içmiyo onun tadını sevmiyo anne sütünden sonra
Mama veriyor musun hiç canım? Biz artık günde bir iki kez yana içtiğimiz için malesef dışarı çıkmadan veriyorum 90 ya da 120 cc iki saat kesintisiz uyuyor. Bir de bebek arabasında özellikle ana kucağında gezmeyi seviyor çok şükür.Geçen bi ankamalle gittik 3saatte 4defa emzirme odasına koştuk :)ama iyi geldi,ordan da yemeğe gittik ağladı falan ama napalım alışacak . Ağlayacak diye stres de yapmadım valla napıyım zorla ağlatmıyorum ya. Yok canım cumartesi 2ay dolacak. 1saatte olsa çık kendine gelirsin
Artık mama vermiyorum.benim yavru bi acayip ya bi etki edem şey bidahakine etkisini kaybediyor :)arabada uyuyordu artık o da yok. Uykusu kuş gibi 20dk filan sonra uyanıyor hemenMama veriyor musun hiç canım? Biz artık günde bir iki kez yana içtiğimiz için malesef dışarı çıkmadan veriyorum 90 ya da 120 cc iki saat kesintisiz uyuyor. Bir de bebek arabasında özellikle ana kucağında gezmeyi seviyor çok şükür.
bana mama veriyo musun diye soruyorlar direk bende cok vermiyorum emziğe alıştırdıysan emzik ver canım her istediğinde mama verme bazen kızım uyyacagı zamanda meme istiyo ben o zaman emzik veriyorum yoksa beni emzik gibi kullanıyor hızlı basladık ama simdi durdu alımı 5700 su anda kakası falan normal cok takmıyorum o yuzden :)Bir ayda 1800 mü aldı? Maşallah. Bizimki ilk ay 1200 bu ay 1450 aldı. Doktorun yanına gitmekten korkuyorum. Adamın kilo takıntısı var resmen. 1450 yi görünce yine mama verme diye fırça atacak. Sanki mama meraklısıyım. Aç kalınca mecbur veriyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum her seferinde. Çok gaz yapıyor ve mama verince ıkınıyor diye içim gidiyor zaten
Canım benimde oğlum 3,340 doğdu şuan 35 günlük birinci ayında 4,150 kg 56 cm di doktor iyi dedi ama bana çok cılız geliyor. Kaç aylık şimdi seninkiKizlar merhaba nasil gidiyor
Ben bayadır yoktum benim bebis erken dogdu 33+4 bilenler vardir . En son 6 ekimde 4 kilo 150 gramdi . 54 cm boyu sizinkiler nasil
Benimki 1980 kiloydu dogdugunda bide 2 ayda 2 170 gram almisizCanım benimde oğlum 3,340 doğdu şuan 35 günlük birinci ayında 4,150 kg 56 cm di doktor iyi dedi ama bana çok cılız geliyor. Kaç aylık şimdi seninki
Sadece anne sütümü kullanıyorsun mama takviyesi varmı annem mama takviyesi alan bebekler biraz daha toplu oluyor diyorBenimki 1980 kiloydu dogdugunda bide 2 ayda 2 170 gram almisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?