2017 Eylül Anneleri

aynı ben hiç bir iş yapamıyorum eşim yapıo sağ olsun olduğu kadar yeter ki bırakıp ailenin yanına gitme diye yoksa dayanamıycam yanlız nasıl kalacam bilmiyorum
Valla ben de düşünmüyor değilim biraz annemlerde mi kalsam diye, yanımdalardı biraz. Bu kadar zor gelmiyordu. Ama şöyle bir şey var ki annemde olsa her şeye karışıyor ve bunaltıyor :) otur kızım evinde hiç olmazsa bebek ağlaması diblersin diyorum

Oluyo öyle şeyler yalnız değilsin. Ben de cinnet geçirme noktasına gelince sus artık filan diye bağırıyorum. Sanki anlayacak. Bu beni kötü anne yapar mı bilmem ama en azından sakinleşmemi sağlıyor.
aynı ben bende bazen ismiyle bağırıyorum anlamıyo ama en azından sinirim gidiyo dedigin gibi bizde insanız sonuçta tek basına olunca cok bunalıyor insan

2 ay önce keske doğsalar diyorduk simdiki sorunlara bak onlar geçtiği gıbı bunlarda gececek inş kızlar sabır günaydın bu arada :)

2 ay önce keske doğsalar diyorduk simdiki sorunlara bak onlar geçtiği gıbı bunlarda gececek inş kızlar sabır günaydın bu arada :)
bildiğin bunalıma girdim ne dışarı çıktım ne birşey yapabildim çok bunaldım ölmek istiyorum ben de bağırıyorum ne istiyorsun ne diye emzir koy durmuyo iste

Kızlar zor günler evet ama yine de bebeklere bagirmamak gerekir. Bende bir sefer bağırdım çok pişman oldum sonra üzüldüm. Herşeyi kaydediyorlarmis ve bilinç altına isliyormus. İleride mutlaka hatirlamasalar bile iz birakiyomus bebeklikten itibaren yaşadıkları

bildiğin bunalıma girdim ne dışarı çıktım ne birşey yapabildim çok bunaldım ölmek istiyorum ben de bağırıyorum ne istiyorsun ne diye emzir koy durmuyo iste
cok ıyı anlıyorum canım bende uyuyamayınca asabileşiyorum sadece gececek diyorum cok sukur en azından saglıklı bebeklerımız var biraz cıksan dısarı ben cıktım kapanmadım eve oda daraltıyor insanı cünkü

cok ıyı anlıyorum canım bende uyuyamayınca asabileşiyorum sadece gececek diyorum cok sukur en azından saglıklı bebeklerımız var biraz cıksan dısarı ben cıktım kapanmadım eve oda daraltıyor insanı cünkü
durmuyo ki ha bire ağlıyo göğüslerim dışarda salonda öyle kalakaldım gece uyku yok gündüz yok sinirlerim bozuldu iyice

Kızlar zor günler evet ama yine de bebeklere bagirmamak gerekir. Bende bir sefer bağırdım çok pişman oldum sonra üzüldüm. Herşeyi kaydediyorlarmis ve bilinç altına isliyormus. İleride mutlaka hatirlamasalar bile iz birakiyomus bebeklikten itibaren yaşadıkları
Canım herkes pişman oluyordur, üzülüyordur emin ol. Zira onlar canımızdan bile daha kıymetli. Bunları biliyoruz da artık bazen insan dayanamıyor yani. İyi diyosun da olmuyo öyle malesef.

benim ilk zmn olmustu cok buyuk deildi ben sadece lansinoh suruyorum surekli. aciyordu ama asiri deildi. emzirmeye ve sagmaya devam edebildim. kurudu kendi kendine. nasil yara kabuk baglar elinle alirsin o da oyle oldu
İyi, en azından internetten yazdığı gibi şeyler değil yani inşallah. Sağ olasın.

Duramadim doktora gittim,meme uktrasonu çekildi,mastit degilmiş cok şükür,doktor garmastana devam diyor,evde krem koleksiyonum oldu resmen
Sen de ben gibi oldun sanırım. Ben iki gün bebeğim her acıktığında ilk o memeyi verip masaj yapa yapa yarım saate yakın emzirdim. Sonra sıcak havlu koyup pompayla tekrar sağdım. İki günde geçti çok şükür.

Canım herkes pişman oluyordur, üzülüyordur emin ol. Zira onlar canımızdan bile daha kıymetli. Bunları biliyoruz da artık bazen insan dayanamıyor yani. İyi diyosun da olmuyo öyle malesef.
Doğru diyorsun canım ben de bir kere bağırdım kendimi tutamadım ama artık bagirmamaya çalışıyorum. Sinirimi eşimden bile çıkardığım oluyor :) inşallah gecicek bu zamanlarda çabucak

durmuyo ki ha bire ağlıyo göğüslerim dışarda salonda öyle kalakaldım gece uyku yok gündüz yok sinirlerim bozuldu iyice
yanında olan kımse yok mu ben zınco verıyorum ıyı gelıyo bıraz araba varsa bıde araba sesine duruyorlar ondan onunla gezdırınce susuyo benımkıde gunduz hıc uyku yok 7 de başlıyoruz aksam ona kadar gecede ıkı uc kere kalkıyo napayım bunada sukur diyorum sakin kalmaya calısıyorum yoksa kendımı yıpratmaktan baska bısey degıl

Kızlar internette de görmüşsüzdür beyaz gürültü programı, orda çeşitli aletlerin sesleri var. Benimki araba sesini sevdi biraz olsun sakinleştiriyor bebişleri. Bi deneyim derim :) artık ne yapacağımı şaşırmış bi durumdayım inşaallah etkisini hemen kaybetmez

Yorgınluktan ilk fırsatta uyuyodum 15dk da olsa değerlendieiyorum.15.günde kontrole götürdünüz mü? sağlık ocağı 1ay sonra aşıya getir dedi sadece.d vitamini damlası 15.günden sonra denilmiş başlayan var mı?gaz için biogaita kullanan var mı günlük ne kadar kullanıyorsunuz? Poposu pişik yapmış biraz zeytinyağ denildi başka tavsiyesi olan var mı? Mustella chico krem pek yaramıyor. Üfff ne yazdığımı bile okuyamıyırum şuan :)

Birde uyurken hala üstüne ne örteceğim karar veremedim sevmiyor bataniye yün bataniye, yorgan vs... Uyku tulumu almak istiyorum.kışın sıcakta olur pufuduk birşey nerden bulurum?

Yorgınluktan ilk fırsatta uyuyodum 15dk da olsa değerlendieiyorum.15.günde kontrole götürdünüz mü? sağlık ocağı 1ay sonra aşıya getir dedi sadece.d vitamini damlası 15.günden sonra denilmiş başlayan var mı?gaz için biogaita kullanan var mı günlük ne kadar kullanıyorsunuz? Poposu pişik yapmış biraz zeytinyağ denildi başka tavsiyesi olan var mı? Mustella chico krem pek yaramıyor. Üfff ne yazdığımı bile okuyamıyırum şuan :)
uykuya gecis surem 20 sn benimde:bicak:15 te gittik d vit. verdi 1 yaşa kdr hergun kullanilcak gunde 3 damla. bio gaita kullandik hic bi degisiklik olmadi. onu biraktik sab simplex e gectik. ben pişik icin farkli bir onerim yok.

Kizlar bunlar gecici bir durum.daha sakin olmaya calisin cunku sizin stresiniz onada yansiyor oda huzursuzlasiyor.emmiyorsa sagin verin emdirmeye ugrastikca vakit geciyor hem acikiyor hemde mastiti tetikliyorsunuz.uclariniz yaraysa silikonla emzirin anne sutu biriktiginden icine iyilwsmesi kolaylasiyor hem.bebeklerin aglama sebebi ya karni acikmistik ya altini pislemistir yada gazi vardir.kucak isteme durumu ise guvensizlik hissine kapildigi icinmis.alisir falan demeyin alin kalbinize yakin koyun kalp atisiniz onu sakinlestiriyor deneyin.en onemlisi sakin sabirli olun cennet bosyere bize sunulmuyor.ne kadar uzulup streslenirsek dahada huzursuzlasiyor bebegimden biliyorm.saglikli olsunlarda yeterki zaman gectikce oturacak hersey

Bebegim sabah 8 de uyandi 3 ekadar uyumadi nedir sıkıntısı bilmiyorum gündüzleri birkaç gündür kök sokturuyor
Her emzirmeden sonra bisiyler yiyormusunuz ne yiyorsunuz sut icin

Bebegim sabah 8 de uyandi 3 ekadar uyumadi nedir sıkıntısı bilmiyorum gündüzleri birkaç gündür kök sokturuyor
Her emzirmeden sonra bisiyler yiyormusunuz ne yiyorsunuz sut icin
Süt için humana, lactamil bitki çayı, rezene ve bol bol su içiyorum canım. Fındık, kuru incir, ballı ceviz, tahin pekmez her gün mutlaka yiyorum. Bir de maltana diye bir içecek var o acayip süt yaptı bende. Bunların haricinde ne bulursam yiyip içiyorum :)

Birde uyurken hala üstüne ne örteceğim karar veremedim sevmiyor bataniye yün bataniye, yorgan vs... Uyku tulumu almak istiyorum.kışın sıcakta olur pufuduk birşey nerden bulurum?
Ben örme battaniyesini örtüyorum canım uyku tulumu internette var. Bazıları kundak şeklinde oluyor ben öyle istemedim normal tulum şeklinde istedim valla mağazalarda bulamadım istediğim gibi pazardan buldum.

Back