2017 Eylül Anneleri

Yorgınluktan ilk fırsatta uyuyodum 15dk da olsa değerlendieiyorum.15.günde kontrole götürdünüz mü? sağlık ocağı 1ay sonra aşıya getir dedi sadece.d vitamini damlası 15.günden sonra denilmiş başlayan var mı?gaz için biogaita kullanan var mı günlük ne kadar kullanıyorsunuz? Poposu pişik yapmış biraz zeytinyağ denildi başka tavsiyesi olan var mı? Mustella chico krem pek yaramıyor. Üfff ne yazdığımı bile okuyamıyırum şuan :)
Biz başladık d vitaminine ama sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum çok gaz ve kabızlık yaptı. Doktorumuz başka bir d vitamini önerdi onu aldık eczaneden. Pişik için ben bepantol ya da uni baby kullanıyorum onlar iyi geldi bize. Ya da hippo dermo var o da iyi.

Yorgınluktan ilk fırsatta uyuyodum 15dk da olsa değerlendieiyorum.15.günde kontrole götürdünüz mü? sağlık ocağı 1ay sonra aşıya getir dedi sadece.d vitamini damlası 15.günden sonra denilmiş başlayan var mı?gaz için biogaita kullanan var mı günlük ne kadar kullanıyorsunuz? Poposu pişik yapmış biraz zeytinyağ denildi başka tavsiyesi olan var mı? Mustella chico krem pek yaramıyor. Üfff ne yazdığımı bile okuyamıyırum şuan :)
D vitamini 15. Gün basladım günde dört damla aşı birinci ay hepatit B ağrı ateş huzursuzluk vs yapmıyor gaz için zinko iyi geldi bize ıkı kere dort damla seklinde pişik içinde bepanthol hamazinc dönüşümlü kullanıyorum cok faydasını gordum bu kadar galiba canım :))

Kızlar internette de görmüşsüzdür beyaz gürültü programı, orda çeşitli aletlerin sesleri var. Benimki araba sesini sevdi biraz olsun sakinleştiriyor bebişleri. Bi deneyim derim :) artık ne yapacağımı şaşırmış bi durumdayım inşaallah etkisini hemen kaybetmez
Kedi sesi de bebekleri rahatlatıyor canım. Bizim kedimiz var bebek ne zaman ağlasa gelip başında miyavliyor onun sesini duyunca susup sakinlesiyor bir süre sonra uyuyor :))

Bepantolün zeytinyağlı pişik önleyici kremi Harika :) ben sürüyorum sürekli

Kızlar birde bu kucakta taşımak için slingler varmış herkes ondan tavsiye ediyor. Ama biz 2aylık olduk diye birkaç haftaya onda taşımak sıkıntı olur diye kanguru sipariş ettim. En azından evde Bikaç iş yaparım dedim. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Kullanan var mı erkek bebekler için pek önermiyorlar ama uzun süre kullanmayacağım zaten pratik olsun diye

Kızlar birde bu kucakta taşımak için slingler varmış herkes ondan tavsiye ediyor. Ama biz 2aylık olduk diye birkaç haftaya onda taşımak sıkıntı olur diye kanguru sipariş ettim. En azından evde Bikaç iş yaparım dedim. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Kullanan var mı erkek bebekler için pek önermiyorlar ama uzun süre kullanmayacağım zaten pratik olsun diye
Bende düşünüyprum kanguru son zamanda kucağa çok alıştı ve dışarı çıkıncada pratik olur diye düşündüm.

Canım benim bebeğim de erkek doktora sordum ben 3 aylık olunca öneriyoruz şimdi çok erken kullanma dedi. Sling önerdi halkalı sling var ondan aldım gayet rahat kullanımı da :)

En iyisini yapiyorsun bebek uyudukca sende uyu dinlen sutunde artar bu sayede.evet biz gitmistik bizim bingildagimizin kapandigini orda ogrenip cocuk doktoruna gitmistik.1.aylik asisindan korkma ates yapmiyor sadece biraz huysuzluklari oluyor ve surekli emmek istiyor.biogaiyi biz kullaniyoruz gunde 5 damla ayni saatlerde vermeye calis canim o zaman birazda olsa etki ediyor.sudocrem var onu bir dene ben memnunum

Birde uyurken hala üstüne ne örteceğim karar veremedim sevmiyor bataniye yün bataniye, yorgan vs... Uyku tulumu almak istiyorum.kışın sıcakta olur pufuduk birşey nerden bulurum?
Ben bikac haftadir yorgan ortuyorum evimiz gecede cok soguk olmamasina ragmen cunku onlarin vucudu hassas yorgan ortmeden once kalin battaniyesi ve uyku tulumuypa yatiriyordum.e bebekte civilde lcw dede var canim oralara bakabilirsin

Canım benim bebeğim de erkek doktora sordum ben 3 aylık olunca öneriyoruz şimdi çok erken kullanma dedi. Sling önerdi halkalı sling var ondan aldım gayet rahat kullanımı da :)
Bizimde cumartesi kontrolümüz var ben de danışayım bi beklerim artık kullanmak için :) tanıtımlarında Doğumdan itibaren yazıyordu da yine de pek emin olarak almadım zaten :)

Yarım saat 1 saat emiyo diyorsunuz yarın tam 30 günlük olacak benim ki 5 dk durmuyo meme de canım cıkıyo tutturana kadar ben de mi sorun

Yarım saat 1 saat emiyo diyorsunuz yarın tam 30 günlük olacak benim ki 5 dk durmuyo meme de canım cıkıyo tutturana kadar ben de mi sorun
Benim göğüs ucum hiç yok canım silikonla emziriyorum daha rahat ediyor. 1 saate yakın emiyor o zaman. Benimki de 5 dakika sonra bırakıyor uyuyakaliyor. Uyandırıp tekrar veriyorum o zaman alıyor canım.

Bende emin olamadım canım yumurtaliklarini etkileyebilir dedi doktor sende sor bence de için rahat etsin :)
Benimki kız ama olsun biraz daha bekleyebiliriz yada slingler den bakayım bende.okyanus süt gelmesede emzir emzirdikçe geliyor süt ve çoğalıyor daha çok kalır süt geldikçe. Birde ılık bezle sıcak önermiyorlar. Ilık bezle kompreks yap.bana eczaneden gögüs kanalı açan içecek almışlardı günde iki adet içtim onunla açıldı hissediyorsun içtikten sonra.cam şişede olanlardan.

Benimki kız ama olsun biraz daha bekleyebiliriz yada slingler den bakayım bende.okyanus süt gelmesede emzir emzirdikçe geliyor süt ve çoğalıyor daha çok kalır süt geldikçe. Birde ılık bezle sıcak önermiyorlar. Ilık bezle kompreks yap.bana eczaneden gögüs kanalı açan içecek almışlardı günde iki adet içtim onunla açıldı hissediyorsun içtikten sonra.cam şişede olanlardan.
Benim kanallarim açık canım sütüm yok. Süt olmasa da emziriyorum ama artmadı. Maltana içiyorum o çok etkili oldu bir de kısır ye demişti sağlık ocağındaki ebe onu denedim o da baya arttırdı şuan daha iyi ama hala az

benımkı sadece uykudan uyanınca uykuluyken cok emıyo oda 20 dk falan gogsumun bırınıde zor tutuyor genelde hep savas verıyoruz genelde gazı varken de memede durmuyorlar meme basında aglıyo bizde 43 günlük olduk canım hep aynı yanı

Bende emin olamadım canım yumurtaliklarini etkileyebilir dedi doktor sende sor bence de için rahat etsin :)
Ya hiçbir konuda içim tam rahat etmiyor ki :) sürekli bi acaba her konuda. Üstünü örtüyorum terler mi diyorum açıyorum üşür mü, doydu mu doymadı mı. Öyle böyle böyle büyüteceğiz inşaallah

Canim pişik için sudocrem i tavsiye ederim çok iyi geliyo

Back