2017 Eylül Anneleri

Kızlar kasik agriniz oluyor mu,batma gibi böyle sanki.bir de genelde sol tarafımda oluyor arada sağ tarafimda .cevremdekilerde erkek mi yoksa diyorlar.sol öyle olurmus.bir oglum var.once saglikli olsun tek arzum o ama allah icimden geceni de biliyor yani bir kizim olsa cok. Sevinirim

Kızlar bugün 4+6 yım. Bir şey danışmak istiyorum size 5 saatlik otobüs yolculuğu yaparak annemlere gitmek istiyorum ancak bir sakıncası olur mu diye de düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Canım benım de sol tarafımda agrı oluyor ozellikle yurudugum zaman inşallah zamanla geçer çok endişeleniyorum.

bazen bıraz gerıden gıdebılır. gec döllenme olmus olabilir. artısın normal. sadce son artısta hafıf azalma olmus. doktorlar artısta kı %70 normal karsılıyorlar. sen başka doktora gıt canım. senı bosuna korkutmus. fena degıl artısın

perşembe doktora gidersen keseni görürsün canım. hiç korkma

bence hic stres yapma herzmn hayirlisini dile inşallah allahin izniyle bu sefer gidişinde hayirli haberlerle gelirsin

Sa arkadaslar araniza yeni katildim bende rabbim nasip ederse bebegimi eylulde kucagima alacagim size birsey danismak istiyorum 7 haftalik hamileyim de su an grip baslangici var en hafif nasil atlatabilirim

genel rutın hamılleık testlerını yaptıran var mı kızlar ? hamılelıkte ki ilk testlermiş

Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım benim :) ben çok fazla kustuğum için haftada birkaç kere serum alıyorum. Haşlanmış patates dışında hiçbir şey yiyemiyorum.

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…